Reakcja na opinię
Vooralsnog een meer dan goed gevoel bij deze mensen, zou het dan toch mogelijk zijn dat er een energieleverancier is die doet wat die zegt dat die doet? Het lijkt ons niet moeilijk, maar de resultate... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Als Nederlandse grondlegger van dynamische energieprijzen breken we sinds 2012 de markt open. Eerlijke prijzen en relevante kennis helpen je als ondernemer betere keuzes te maken op het gebied van duurzame energie. We hebben geen toverstaf of gratis stroom en gas, wel helpen we je zowel nu én in de toekomst slimmer besparen, innoveren en verduurzamen. Samen stroomlijnen we jouw onderneming naar nieuwe energie!
Petrus Regoutplein 1 E01, 6211XX, Maastricht, Holandia
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Nieuwstroom heeft een fout gemaakt in de facturatie. Dat kan gebeuren. Wat wél een probleem is, is hoe ze ermee omgaan. In plaats van het netjes op te lossen, word je gebeld en op een onprofessionele manier te woord gestaan. Daarnaast proberen ze je met onwaarheden om de tuin te leiden.

Odpowiedź od NieuweStroom
Eindelijk een bedrijf die het netjes en eerlijk regelt.
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Odpowiedź od NieuweStroom
Al geruime tijd probeer ik een inhoudelijk probleem met betrekking tot de facturatie opgelost te krijgen. Ondanks dat ik zelf een uitgebreide analyse heb gemaakt, waarbij ik de door Nieuwe Stroom aangeleverde verbruiksgegevens naast de gefactureerde hoeveelheden heb gelegd, blijft een inhoudelijke reactie uit.
Wat vooral zorgwekkend is, is dat er aantoonbare verschillen bestaan tussen het daadwerkelijke verbruik en de facturatie. Deze verschillen heb ik meerdere keren onderbouwd en gedeeld, maar in plaats van inhoudelijk naar de situatie te kijken, wordt er consequent verwezen naar openstaande bedragen en een vonnis.
Het gevoel dat je als klant serieus wordt genomen ontbreekt volledig. Er wordt niet ingegaan op concrete vragen, en verantwoordelijkheid lijkt te worden doorgeschoven tussen afdelingen. Debiteurenbeheer verwijst naar facturatie, maar een inhoudelijke beoordeling blijft uit.
Daarnaast is het bijzonder dat ik zelf moet reconstrueren wat het werkelijke verbruik is, terwijl dit juist de verantwoordelijkheid van de leverancier zou moeten zijn. Dat dit uiteindelijk leidt tot een juridisch traject, terwijl het onderliggende probleem nooit inhoudelijk is opgelost, vind ik zeer kwalijk.
Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met NieuweStroom. Vanaf het eerste contact is alles duidelijk en transparant uitgelegd. Geen verrassingen achteraf, maar heldere afspraken en een eerlijke aanpak.
Wat vooral opvalt is de persoonlijke benadering en het snelle schakelen. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord en er wordt echt meegedacht met onze situatie. Dat geeft vertrouwen.
Kortom: een betrouwbare partner die doet wat ze beloven. Zeker aan te raden voor bedrijven die op zoek zijn naar een eerlijke en betrokken energieleverancier.

Odpowiedź od NieuweStroom
Het lijkt ons niet moeilijk, maar de resultaten uit het verleden met andere leveranciers waren niet wat het moest zijn.

Odpowiedź od NieuweStroom
Na 10 jaar klant te zijn bij NS kan ik oprecht zeggen dat ik erg tevreden ben over ze. Ze werken betrouwbaar en billijk en de communicatie is perfect.

Odpowiedź od NieuweStroom
Snelle en duidelijke reacties op vragen. Daar hou ik van.

Odpowiedź od NieuweStroom
Goede service denken met met de actuele gas prijzen. Met ons bedrijf!

Odpowiedź od NieuweStroom
Zeer goede ervaring met NieuweStroom. Professionele aanpak, duidelijke tariefopbouw en een soepel geregeld traject van begin tot eind. Je krijgt helder inzicht in de kosten en weet precies waar je aan toe bent. Een stabiele en betrouwbare energiepartner.

Odpowiedź od NieuweStroom
Wij zijn als particulier erg tevreden over onze ervaring met NieuweStroom. Alles werd duidelijk en begrijpelijk uitgelegd, zonder kleine lettertjes of verrassingen achteraf. De overstap verliep soepel en vragen werden snel en vriendelijk beantwoord.
Wat wij vooral prettig vinden, is de transparantie. Je weet waar je aan toe bent en er wordt echt met je meegedacht. Dat geeft vertrouwen, zeker in een energiemarkt die soms best ingewikkeld kan zijn.
Kortom: een betrouwbare en duidelijke partij. Wij raden NieuweStroom zeker aan.
Hiske

Odpowiedź od NieuweStroom
Fijn dat ik nu regie heb over mijn stroom en gas verbruik, goede service vanuit Nieuwestroom.

Odpowiedź od NieuweStroom
Ik betaal al jaren voor GVO's uit wind. Groene energie dus. Daar wil ik vanaf want dat zijn euro's per dag. Nu heb ik in oktober gebeld en aangegeven dat te stoppen. In november niets veranderd, weer bellen en weer werd het beloofd. In december maar gemaild en daarop werd gemeld dat het gaat stoppen. In januari staat het er wéér op. Weer gaat het van je rekening af. Ook weer gemaild en antwoord weer hetzelfde dat het getegeld gaat worden.Nu zijn we 17 februari en krijg je wéér facturen waar het wéér opstaat en ook voorschot voor maart!! Daar word je toch kwaad van!!!! Ze doen en willen niets!!!

Odpowiedź od NieuweStroom
Tijdens de energiecrisis ben ik klant geworden bij NieuweStroom. Wat ik vooral prettig vind, is de dynamische afrekening: ik betaal alleen voor wat ik daadwerkelijk verbruik. De energiebelasting wordt vervolgens bij de jaarafrekening verrekend. Voor mij werkt dit heel goed.
Daarnaast heb ik een paar keer contact gehad met de klantenservice voor een contractaanpassing. Ik werd telkens snel en vriendelijk geholpen. Daarom ben ik erg tevreden over NieuweStroom.

Odpowiedź od NieuweStroom
Ons aanspreekpunt is Ronald Kuipers. Wij zijn zeer tevreden over zijn adviezen. Hij is geen verkoper maar een echte adviseur die met je meedenkt.
Wij blij met de jarenlange samenwerking met Nieuwe Stroom

Odpowiedź od NieuweStroom
Ik ben benaderd door Nieuwe Stroom over een dynamisch energie contract. praatjes waren mooi en het voorstel zag er goed uit. Tot je de jaarrekening krijgt dan staan er er ineens een terug levertoeslag op over de kWh die je niet hebt terug hebt geleverd. over het verschil wat je hebt afgenomen en wat je hebt terg geleverd krijg je een toeslag. dus niet over de Kwh die je dat werkelijk terugleverd. ik neem veel stroom af en lever maar heel weinig terug. dus kassa voor Nieuwe Stroom.
account manager is niet bereikbaar en reageer niet op mail of berichten en telefonisch in Nieuwe stroom niet bereikbaar.
boefjes zijn het.
wees gewaarschuwd

Odpowiedź od NieuweStroom
Het was te mooi om waar te zijn...was in de veronderstelling dat ik de goedkoopste dagprijzen zou krijgen, want dat was wat Nieuwestroom mij heeft wijsgemaakt...Niemand heeft het in de gaten dat dit absoluut niet het geval is... zij kopen weliswaar met jouw geld de goedkoopste producten, maar dat is absoluut niet wat jij ook betaalt... jij/ ik betalen gewoon de volle prijs, wat andere leveranciers ook vragen...!!
De enige die hier onnoemelijk rijk van wordt is Nieuwestroom zelf... met hun onduidelijke twee maanden vooruitbetalingen. Als cliënten heb je geen enkele inzicht over de werkelijke dagprijzen en ik ben inmiddels ook achtergekomen dat niemand dit controleert....
Naast dat je de volle prijs betaalt...betaal je ook torenhoge opslagkosten...om witheet van te worden... !! Als klap op de vuurpijl krijg je aan het eind van het jaar ook een naheffing!! Uhhh???? Hoe kun je een naheffing krijgen als je factuur elke maand gecorrigeerd wordt naar de werkelijk gemaakte kosten ?? Soms betaal je teveel en soms te weinig...en dat wordt altijd op de daarop volgend factuur gecorrigeerd...!!!
Ben inmiddels wel achtergekomen dat dit op een behoorlijk slimme manier opgezette scam is!!! En door de vooruitbetalingen heb je totaal geen inzicht of controle over jouw prijsen verplichtingen...Het is zeker raadzaam om even een dag uit te trekken en al je facturen te controleren en de op daarop geldende dagprijzen te controleren...!!!

Odpowiedź od NieuweStroom
Ons bedrijf is al 2 jaar klant van NieuweStroom en nog altijd supertevreden met de dienstverlening en service vanuit hen. Voorheen had ik een vast energiecontract, maar we zien dat we met het dynamische energiecontract van NieuweStrooandelijks minimaal 20% goedkoper uit zijn.
Omdat we vooral tijdens kantooruren werken, profiteren we van de lage energieprijzen die er op dat moment zijn.
Het inzicht in de actuele energieprijzen is ook erg fijn, zo kunnen we het verbruik wat meer afstemmen op goedkope uren.
Al met al erg tevreden!

Odpowiedź od NieuweStroom
In het begin was het me niet helemaal duidelijk wat nou een dynamisch contract was, maar dat is me uiteindelijk duidelijk uitgelegd door ene Ray.
Nu wil ik niet anders meer. Ik stel mijn verbruik af of de juiste momenten en dat scheelt me een hoop geld.

Odpowiedź od NieuweStroom
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.