Nice-Hosting - Dansk game-server host! Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte igår en minecraft-server påNice-Hosting.dk. Jeg er ny på området, og havde lidt startsvanskeligheder. Selv klokken 22 en fredag aften svarede deres kundeservice hurtigt tilbage, og serveren... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nice-Hosting.dk er en rigtig godt host som jeg helt klart anbefaler. Skriver man til dem gennem deres live-chat, support-ticket eller e-mail, får man svar med det samme (også i weekenderne)! Deres su... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er nemt, du laver en bruger, køber en server, og inden du kan nå at åbne Minecraft op, er den klar til du bare kan taste Ip'en ind og spille ;D. Deres kontrolpanel er 100% på dansk hvilket... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem godt. Jeg ville bede elever om at bygge deres skole i Minecraft som et led i Corona nødundervisningen. Men jeg ved absolut næsten intet om Minecraft. Men via hjemmesiden nice-hosting.dk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca gier

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Nice-hosting.dk hoster Minecraft-servere, og det vil vi også meget gerne gøre for dig. Vores fokus ligger på stabile servere, hurtig og behjælpelig support - og ikke mindst brugervenlighed. Vi tager os af alt det kedelige og besværlige - for hos os, skal det være nemt at hoste Minecraftserver.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Super support

Jeg synes det er så fed at jeg starter med at skrive til dem og spørge indtil deres server :) med det samme får jeg svar og får den hjælp jeg skal have :)

så i løbet af ugen har jeg ofte haft behov for hjælp eller havde spørgsmål til noget angående min minecraft server :)

ikke en men hver gang er support hurtig klar til at hjælpe med endda også om aften og i weekenderne :)

det er første gang jeg er blevet nødt til at lave en anmeldelse men den fortjener de også :D

20 stycznia 2021

Bedste service nogensinde

Hurtig levering og hurtig svar fra kundeservice!! alt i alt mega godt sted at få lavet en server!! Kan klart anbefales til alle der vil spille privat med vennerne

1 stycznia 2021
Oceniono na 3 z 5

Gode servere

Gode servere, Elendig support. De er et fantastik valg hvis du selv kan ordne alt det tekniske

1 grudnia 2020
Opinia niezależna
Logo Nice-Hosting - Dansk game-server host!

Odpowiedź od Nice-Hosting - Dansk game-server host!

Hej Arnar,

mange tak fordi du tog dig til at anmelde os - og for de tre stjener :-)

Når vi efterlader en lille kommentar på din anmeldelse, er det selvfølgelig fordi det er vores mål at alle vores kunder føler de har en 5-stjernet oplevelse. Heldigvis er netop vores support det de fleste fremhæver positivt om os her på TrustPilot, men vi er kede af at du ikke har oplevet at få præcist det svar du havde brug for.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har behov for hjælp - det er det vi er her for, og derfor er det heller ikke nødvendigt at kunne klare alt det det tekniske selv. Vi står altid klar til at vejlede og guide :-)

Vi er trodsalt glade for at serveren køre som de skal for dig - og som sagt, hiv endelig fat i os hvis der er noget vi kan gøre for dig.

De bedste hilsner
Nicolai Mogensen
Nice-Hosting ApS

Det bedste sted!

Skal du have en minecraft sever, skal du helt klart bruge nice-hosting. Det er nok et af de bedste steder, du kan få hjælp, samtidig med at de har massere af tålmodighed. Jeg har købt server hos dem, og skal til at lave Skyblock og en Prison server, og der hjælper de.

Jeg har ingen erfaring med minecraft server overhovedet, da jeg har været vant til FiveM sever. Så tusind tak for jeres tid, og jeres tålmodighed, det sætter jeg pris på!

17 października 2020

Enormt God Service!

Jeg har lige haft et Problem med et Plugin. Jeg skrev til noget Support og de svarede efter 1 Minut, og jeg fik fundet fejlen på problemet og fik snakket hyggeligt med dem. Det er virkelig godt at de tager sig tid til at Lytte og snakke med deres kunder også selvom at der er Pres på, Kan helt klart anbefale det, da jeg har selv har en lille server til at køre på deres hjemmeside. Jeg har en 1 Gb server og det føltes som 10 Gb, Deres servere er Enormt hurtige og driftsikre, Hvis du vil Hoste en server så vælg Nice-Hosting!

6 sierpnia 2020

Anbefales!

Har købt 2 servere til brug på en efterskole. Fik tilbudt dobbelt serverkapacitet til samme pris, for at sikre kvaliteten for skolens elever. Derudover leverer nice-hosting lynhurtigt, kompetent support næsten døgnet rundt.

Kan varmt anbefales.

2 kwietnia 2020

Helt igennem godt.

Helt igennem godt.
Jeg ville bede elever om at bygge deres skole i Minecraft som et led i Corona nødundervisningen. Men jeg ved absolut næsten intet om Minecraft. Men via hjemmesiden nice-hosting.dk fandt jeg håndholdt vej med hjælp fra et chatvindue der mødte mig på forsiden. Det var helt igennem god service som jeg på det varmeste vil anbefale andre skoler at benytte.

20 marca 2020

Bedste Support nogensinde

Kan ikke give andet end 5 stjerner. Det har været udover alt forventing med den hjælp vi har fået med at sætte vores system op. Kæmpe respekt her fra og kan kun anbefales!

19 marca 2020
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og Super godt panel…

Rigtig god service og Super godt panel faktisk et af de beder jeg har prøvet.. Også det at man kan gå ind og styre serverne via en App på telefonen er Top nice altid hurtig og venligt svar de hjælper enda med ting som der ik var en del af aftalen vil VARMT anbefale dem både til folk der bruger server hosting meget og dem der er nye til det da det er meget simpel og nemt system.

5 marca 2020

Alt er fremragende!

Fremragende service! Alt kører som det skal. De er klar med det samme når man søger hjælp. Jeg købte en server for at kunne spille for sjovt med mine venner, og den kører SÅ perfekt! Kæmpe anbefaling her fra!

20 stycznia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej