Nice-Hosting - Dansk game-server host! Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte igår en minecraft-server påNice-Hosting.dk. Jeg er ny på området, og havde lidt startsvanskeligheder. Selv klokken 22 en fredag aften svarede deres kundeservice hurtigt tilbage, og serveren... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nice-Hosting.dk er en rigtig godt host som jeg helt klart anbefaler. Skriver man til dem gennem deres live-chat, support-ticket eller e-mail, får man svar med det samme (også i weekenderne)! Deres su... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er nemt, du laver en bruger, køber en server, og inden du kan nå at åbne Minecraft op, er den klar til du bare kan taste Ip'en ind og spille ;D. Deres kontrolpanel er 100% på dansk hvilket... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem godt. Jeg ville bede elever om at bygge deres skole i Minecraft som et led i Corona nødundervisningen. Men jeg ved absolut næsten intet om Minecraft. Men via hjemmesiden nice-hosting.dk... Zobacz więcej

1. Dostawca gier

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Nice-hosting.dk hoster Minecraft-servere, og det vil vi også meget gerne gøre for dig. Vores fokus ligger på stabile servere, hurtig og behjælpelig support - og ikke mindst brugervenlighed. Vi tager os af alt det kedelige og besværlige - for hos os, skal det være nemt at hoste Minecraftserver.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

205 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

billigeserver

det er en meget god hjemmeside hvis man vil have billige server og jeg vil gerne give hjemmesiden videre til andre

27 grudnia 2014

Hej Sebastian,

mange tak for din anmeldelse - den er vi super glade for.

Vi er glad for at du er tilfreds med din server - og med det du betaler for den. Det er ingen hemmelighed at vi hos Nice-Hosting satser på kvalitet, og at vi ikke er de billigste i Danmark. Tilgengæld får man hos os en stabil server, uden lag, uden nedetid og med super god support.

Tusinde tak for din anmeldelse igen.

Oceniono na 5 z 5

Nicehosting - Bedste host ever.

Hej Nicehosting.

Jeg kan virkelig godt lide jeres host... Alle andre hosts jeg har haft var ret lige glade når man spurgte dem om hjælp fx. Swifthosting.. De var ret lige glade... Men, i hjalp mig meget med tingenen osv... Elsker jeres host! Ville helt klart anbefalde det til andre! :)

- Erol :)

26 grudnia 2014

Hej Erol,

mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er meget glade for at vi overgår dine tidligere oplevelser, hos andre hostingselskaber - det er klart at vores ambition er at være det allerbedste hostingselskab, man hoverhovedet kan have sig.

Og så takker vi naturligvis mange gange for at du gerne vil anbefale os til andre :)

Oceniono na 5 z 5

Stabile server og meget go support

Nice-Hosting tager sig tid til hver enkel kunde.
De er meget hjælpsomme og vil det bedste for dig og din server.
En server hos Nice-Hosting vil du ikke fortryde, serveren er stabil og lag fri hvis du har en computer der kan køre "Minecraft" ordenligt.

Jeg synes du skal give Nice-Hosting en chance, se hvad du syntes om det de levere.

M.V.H Mikkel Jensen kunde af: Nice-Hosting.dk
Tjek dem ud

30 listopada 2014

Hej Mikkel,

mange tak for din super positive anmeldelse, den er vi meget glade for.

Vi er glade for at høre at din server kører godt, og at du synes at andre skal prøve os ud - det betyder rigtigt meget for os.

Vi håber at vi også i fremtiden kan levere en god, stabil - og naturligvis lagfri Minecraft-server til dig.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk god host og support!

Nice-Hosting har et godt og hurtigt support med fantastisk hjælp. Nice-Hosting har også et dejligt nemt kontrol panel på Dansk. Jeg anbefaler meget gerne, at i køber en server hos dem ;)

22 listopada 2014

Hej,

Vi takker mange gange for den fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores support. Vi synes at en god, hurtig og brugbar support er noget af det vigtigste for kunden.

Oceniono na 5 z 5

Virklig god host! :) elsker den :)

Hej! :)

Dette er en virklig god host ! :) med et enkelt kontrol panel, du kan finde rundt i :) Live chat er rigtig søde, og de kan skære tingene rigtig meget ud i pap ;) Gå ind og tjek den ud :) 5 stars from me ;D

8 listopada 2014

Hej Jens,

Det er vi glade for at høre.
Tak for anmeldelsen!

Pisse fed support

Man skal bare skrive til support og så svare de meget hurtig. Og de mega gode til det der med support. De er for vilde

Anbefaler det klart

8 listopada 2014

Hej Christian,

Mange tak for anmeldelsen!
Vi takker også for rosen af vores support - vi synes at en god, hurtig og brugbar support er noget af det vigtigste for kunden.

Verdens bedste support

Hvad så min ven. Jeg syntes du sagde du leder efter et host du kan hoste en server på. Så vil jeg anbefale Nice-Hosting.dk de har det bedste support du kan finde. Serveren er åben 24/7.

20 września 2014

Odpowiedź od Nice-Hosting - Dansk game-server host!

Hej, og tak for anmeldelsen - min ven ;)

Vi er meget glade for din positive anmeldelse, og vi er ligeledes meget glade for at høre at din server er super stabil.

Vi takker også meget for rosen af vores support. Support, og god service er noget af det allervigtigste i hostingprocessen, hvis du spørger os hos Nice-Hosting, og vi er meget glade for at du kun har haft positive oplevelser med vores support.

Rigtig god dag Ali,

Oceniono na 5 z 5

Jeg syntes, at jeres support er helt fabelagtig - Især jeres supporter Frederik!

Jeg syntes du har gjort et fabelagtigt stykke arbejde, Frederik! Du har virkelig hjulpet os igang! Uden dig, havde vi ikke været kommet så langt pt!

Du fortjener STOR TAK for al din hjælp! Mange mange tak!

Fortsæt med det du gør.. Du er skabt til det! God arbejdslyst fremover!

Meget tilfreds stillet kunde!

19 września 2014

Hej,

mange tusinde tak for den meget positive anmeldelse - det er vi super glade for!

Vi er meget glade for at du har oplevet vores support, og i særdeleshed Frederik som en rigtig god oplevelse, det er jo lige præcis den oplevelse vi gerne vil skabe for alle vores kunder - og vi er glade for, at det også er lykkedes at skabe denne oplevelse for dig.

Jeg lover at viderebringe de flotte ord til Frederik, og forsat rigtig god fornøjelse med din server.

Perfekt!

Hver eneste spørgsmål jeg stiller bliver besvaret.
Super venlige og svarer på alt hvad jeg spørger dem om
på grund af dem kører min Minecraft server PERFEKT!

31 sierpnia 2014

Hej Nikolai,

Det er vi glade for at høre. Vi bestræber jo os på, at kunderne har den bedst mulige oplevelse, og så bliver vi ekstra glade, når kunderne også sætter pris på det.
Tak for anmeldelsen.

Management & Support

God support

Der er virkelig god support de hjælper bare med alt så hvis der er nogle der ude som gerne vil have en server så tror jeg at i vil syntes om denne host aka nice-hosting

7 sierpnia 2014

Hej Chris,

Tusinde tak for din gode anmeldelse, den sætter vi meget pris på.

Nice-Hosting.dk

Oceniono na 5 z 5

Super god og hjælpsom host!

De hjælper en hvis man har brug for det og jeg syntes de er på virkelig tit!
Hvis jeg skal anbefale et sted så er det her! Nice-Hosting.dk

6 sierpnia 2014

Hej Anders,

Tak for den super fine anmeldelse og de fine ord.

Du finder ikke bedre ;D!

Deres kontrolpanel er 100% på dansk hvilket gør det meget nemt at bruge for alle, og har du et problem spørger du Live-Chatten som er klar næsten 24/7 til at hjælpe med alt ;D.

Efter min mening, den nemmeste, bedste og mest pålidelige Minecraft-server udbyder der findes ;D.

26 lipca 2014

Hej Alex,

mange tak for din super fine anmeldelse!

Vi er naturligvis glad for at det automatiske setup har kørt så godt for dig som det har - og at du inden for få minutter, har været klar til at spille på din server - det er lige præcis det der er et af vores mål.

Endnu engang takker vi for din flotte anmeldelse, og ønsker dig god fornøjelse med din server.

super alt er godt

alt der er ikke noget negativt og sige om nicehosting

22 lipca 2014

Hej Magnus,

mange tak for din anmeldelse af os!

Det er altid skønt at høre at kunderne er glade, og at du intet negativt har at sige - er jo intet mindre end fantastisk, og vi håber at det vil forblive sådan i al den tid du er kunde hos os.

Har du brug for hjælp - ved du at vi altid er at fange på livechatten ; )

Virkelig god support

Rigtig god support, nem installation af plugins, billigt. Min oplevelse hos Nice-hosting.dk er kun god, og de kan klart anbefales.

22 lipca 2014

Hej Rasmus,

tusinde tak for din gode anmeldelse, den sætter vi meget pris på.

Vi er især glade for at høre at du er glad for vores super nemme plugin-installation, som vi synes er super nem - og hurtig at benytte. Vi håber at du i al fremtid vil forblive glad for din server, og har du du brug for hjælp må du endelig bare oprette en support-ticket, så vil vi svare så hurtigt som overhovedet muligt.

Mange tak for anmeldelsen.

Pisse feeeeeed

Ayo, mit navn er Mads. Jeg har en server hos Nice-Hosting som kører som den skal, folkene bag det er pisse flinke og ved alt om Minecraft serverer og vil med glæde hjælpe dig så du får din server som du gerne vil ha den
kan klar anbefale nice hosting :)

17 lipca 2014

Hej Mads,

Tak for anmeldelsen.

Management & Support

Oceniono na 5 z 5

Nico-hosting er trusted/virkelig support/god service!

Hejsa!

I den her anmeldelse vil jeg gerne snakke om en ny shop der hedder "Nice Hosting"

Nice-Hosting er virkelig fedt at handle hos, fordi de har god support & menneskerne er virkelig flinke derinde, og lige når man har købt en server, så lige pludselig WUPTI, så er der kommet en email fra Nice-Hosting hvor der står informationer om det osv!

Jeg kan virkelig godt anbefale denne her shop!

16 lipca 2014

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse, og for de fine ord.
Vi håber at vi fremtidigt også vil kunne leve op til dine forventninger.

Management and Support
- Nice-Hosting ApS

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej