Torsten brugte rigtig god tid hos mig i dag og gav masser af gode råd og tips, ud over at servicere mit gamle pillefyr. Han gav mig også tryghed og selvtillid til at køre med fyret et år mere. Tusind... Zobacz więcej
Vi har idag haft besøg af en montør fra NH bioservice. Det var en virkelig god oplevelse og Fagligheden var i top. Montøren var venlig og tålmodig og forklarede rengøring og vedligehold af fyret... Zobacz więcej
Super service af Toke. Han ordnede min pilleovn bedre end jeg har oplevet før. Kompetent, grundigt og pålidelig, og han test kørte pilleovn før han gik. Alt fungerer perfekt. Denne service var bestemt... Zobacz więcej
Kan virkelig anbefales. Efter ny kedel i 2022, har mit fyr ikke fungeret optimalt trods besøg af 3 forskellige firmaer. Niels, et meget, meget rart menneske, fra NH Bioservice har gjort et fantast... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Service og reparation af pillefyr, varmepumper, pilleovne, fastbrændselsanlæg og solfangere Indregulering og vejledning af kunderne til hvordan man bruger installationen bedst muligt, med optimal udnyttelse i forhold til komfort og økonomi
Viborgvej 52, Viborgvej 52, 8766, Nr. Snede, Dania
- info@nhbioservice.dk
- nhbioservice.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
God info om forløbet kom til aftalte tid
Svarer ikke tilbage på…
Svarer ikke tilbage på henvendelse/spørgsmål om det udførte arbejde, i forhold til årlig service eftersyn på jordvarme anlæg. Og på trods af en regning på 2300,-kr, skal jeg have fat i andet firma for at gøre arbejdet færdigt.

Odpowiedź od Nh. Bioservice
Der blev udført et grundigt arbejde
Altid god service på højt fagligt…
Altid god service på højt fagligt niveau.
Jeg har været en tilfreds kunde gennem flere år.
jeg har fået serviceret min pillefyr …super glad
jeg har fået serviceret min pillefyr den kunne vi ikke få til at køre den var brugt et år da jeg købte den og vi har selv opstilled den
det viste så at der var noget i fyret som ikke vendte rigtig det fant nr bioservice hurtig ud af og nu kører fyret til som den skal
mange tak herfra venligst freddy hvass pedersen.
Endnu engang dygtig og venlig…
Endnu engang dygtig og venlig servicemontør kan kun anbefales
Mvh.Lars og Katja 👌
God service kompetent
God service kompetent, venlig og informerende tekniker til eftersyn af luft til vand varmepumpe
Hurtig og venlig kvalificeret…
Hurtig og venlig kvalificeret servicebesøg på vor Aduro
Altid en super god service
Altid en super god service. Personale der kan sit kram og altid lærer videre vedr. produktet.
Kan slet ikke klage
Jeg er tilfreds med jeres service
Jeg er tilfreds med jeres service, og behandlet pænt - og blev stillet på plads
Service på pilleovn meget omhyggelig…
Service på pilleovn meget omhyggelig super service
Top service fra Lene
Jeg har haft N.H bioservice på besøg
Jeg har haft N.H. bioservice på besøg til det årlige eftersyn, og jeg er yderst tilfreds med det udførte arbejde.
Et besøg af en dygtig operatør som ved…
Et besøg af en dygtig operatør som ved ankomst havde en ide om fejlen og medbragte de reservedele til at udbedre den! Super
De finder altid en løsning og positive…
De finder altid en løsning og positive montører der ikke er bange for,at dele ud af deres viden
Fremragende service
Vores Biomax pillefyr har ikke haft nogle udfordringer i løbet af sæsonen, siden vi begyndte at anvende NH Bioservice til at lave et årligt eftersyn. De kan klart anbefales!