Nh. Bioservice Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Torsten brugte rigtig god tid hos mig i dag og gav masser af gode råd og tips, ud over at servicere mit gamle pillefyr. Han gav mig også tryghed og selvtillid til at køre med fyret et år mere. Tusind... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har idag haft besøg af en montør fra NH bioservice. Det var en virkelig god oplevelse og Fagligheden var i top. Montøren var venlig og tålmodig og forklarede rengøring og vedligehold af fyret... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service af Toke. Han ordnede min pilleovn bedre end jeg har oplevet før. Kompetent, grundigt og pålidelig, og han test kørte pilleovn før han gik. Alt fungerer perfekt. Denne service var bestemt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan virkelig anbefales. Efter ny kedel i 2022, har mit fyr ikke fungeret optimalt trods besøg af 3 forskellige firmaer. Niels, et meget, meget rart menneske, fra NH Bioservice har gjort et fantast... Zobacz więcej

1. Hydraulik
  2. Architekt

Napisane przez firmę

Service og reparation af pillefyr, varmepumper, pilleovne, fastbrændselsanlæg og solfangere Indregulering og vejledning af kunderne til hvordan man bruger installationen bedst muligt, med optimal udnyttelse i forhold til komfort og økonomi

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

567 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Lidt uprofessionelt

Vældig sød og flink teknikker men tydeligt ikke faglært vvs, havde jeg ikke været hjemme til at forklare hvordan anlægget var sat op og vi ved fælles hjælp fandt fejlen tror jeg ikke mit anlæg var kommet til at kører igen.

14 kwietnia 2025
Logo Nh. Bioservice

Odpowiedź od Nh. Bioservice

Hej Daniel

Du har haft besøg af Lene, der er "ny" i faget, og hun er klar på langt det meste, hun er ikke fagudlært vvsér som du skriver, men kan se sig igennem det meste, og er der noget hun ikke er erfaren nok til, så er der altid en livline i firmaet, vi har flere på Sjælland med mere erfaring, og går det helt galt, så er jeg selv på Sjælland ofte og kigger gerne på de lidt mere specielle opgaver.
Vi sender ikke altid en vvsér ud, da det i langt de fleste tilfælde er simple fejl der giver alarmer, og Lene løser 99 pct af hendes opgaver til punkt og prikke, men lige din varmepumpe opsætning var lidt speciel i forhold til hendes forklaring.

Beklager vi ikke har kunne leve op til en lidt højere karakter her på Trustpilot, men godt du fik anlæg i gang, og håber du har varmen om ikke andet :-)

Oceniono na 3 z 5

Servicen hjemme var god nok

Servicen hjemme var god nok
Men deres manglende Information og leveringstider om forsent ankomst lader noget tilbage deres telefonservice lukker ned når man står først i køen

16 kwietnia 2025
Logo Nh. Bioservice

Odpowiedź od Nh. Bioservice

Hej Brian

Jeg beklager virkelig din oplevelse vedr tlf systemet, vi er lige i starten af denne måned gået over til et nyt system der hedder Bizzy, og det har vi ikke fået sat rigtigt op, så din oplevelse er helt korrekt, efter 30 sek. blev man smidt af, det vidste vi ikke før din besked her på trustpilot, og vi fik det rettet med det samme.

Beklager virkelig din oplevelse, og takker for du har gjort opmærksom på et problem vi ikke vidste vi havde.

Oceniono na 4 z 5

Ufærdigt arbejde

To mænd kom og installerede varmepumpe, de arbejdede flittigt hele dagen. Men, de havde lavet et rørsystem (flere meter i fri luft) og de kunne ikke komme isolering på rørene, det måtte jeg selv få en håndværker til at gøre. Den gamle varmepumpe kunne de heller ikke tage med. Jeg mener bare at når jeg bestiller en ny varmepumpe, (jeg fik heller ikke et skriftligt udførligt tilbud, kun den færdige pris) skal den afleveres i orden og færdig og ryddes op efter sig. Ydermere kører den ikke, har givet besked og venter på, at jeg kan få varme i huset.

1 kwietnia 2025

Har brugt Nh Bioservice en del år

Har brugt Nh Bioservice en del år, hvor de har lavet service på vores Stoker fyr,har altid været godt tilfreds. Kommer på den aftalte dag og prisen er fast som aftalt. Fyret får en grundig gennemgang og får mulighed for, at få skiftet de slidte dele.

3 kwietnia 2025

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej