Die Kommunikation war einfach und…
Die Kommunikation war einfach und schnell! Die Lieferung genau so! Der Preis passt und mal schauen was da noch alles kommt. War nicht meine Letzte Bestellung.
Freundliche Grüsse
Mario Nehrke
In 2018 ontdekten twee ondernemers de kracht van NFC technologie. Een passie was meteen geboren. Deze passie houden we niet voor onszelf, maar delen we graag met anderen. Onze visie is daarom: de wereld bekend maken met NFC. Als ondernemers waren we op zoek naar een product van hoge kwaliteit met een snelle levering. Daar zetten we ons nu iedere dag voor in. We helpen al vele bedrijven. Momenteel zijn we enthousiaster dan ooit over NFC technologie. We zijn er zeker van dat jij net zo enthousiast wordt over NFC als wij.
Dieselstraat 1b, 6716bc, Ede, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Freundliche Grüsse
Mario Nehrke
Absolut unprofessionell. Karte bestellt per Express und Daten wie angegeben hochgeladen und bereit gestellt. Rückmeldung laut Anbieter 24 Stunden.
Nach einem Tag gefragt - keinerlei Reaktion.
Nach dem zweiten Tag gefragt - keinerlei Reaktion.
Nach dem Wochende Rückmeldung des Inhabers es habe Freitag Engpässe gegeben, es wird sofort erledigt.
Was wurde geliefert - 100% falscher Draft, komplett falsche Farben.
Wieder Rückmeldung gegeben was korrigiert werden soll - 24 Stunden später, es ist mal wieder nichts passiert.
Dieses Unternehmen sollte man einfach nur meiden, offensichtlich sind die überfordert mit Design und Lieferung. Auch eine interessante Politik des Inhabers - man bestellt Express und die Firma ist offensichtlich überlastet und man hat die Bestellung gesehen - aber am Wochenende arbeiten (und einfach den vertrag einhalten) tut man nicht.

Odpowiedź od NFCW
Ik heb de pas nu al een tijdje in gebruik en ben er heel blij mee! Het design is erg mooi geworden en de kaart ziet er professioneel uit.
Sturen een pakketje in een onvoldoende gefrankeerde envelop. Ik krijg vervolgens een boete van Postnl van ongeveer 5 euro. Gemaild naar NFCW - geen reactie. Als ik kijk of de boete betaald is - nee dus.
Kleine fout, toon jezelf een man en fix het. Dat is klantenservice. Dit is slechte service.

Odpowiedź od NFCW
Ik heb een tijdje terug iets besteld (nfc kaart) bij NFCW en ik ben ontzetten tevreden! Ze waren behulpzaam en correct in hun communicatie. Alles werd geleverd en werkt perfect! 👌✨
Wij hadden tags nodig voor een sluitsysteem. bij NFC World een sample besteld. deze werd netjes verzonden en toen na ontvangst bleek dat dit niet de juiste was hebben ze meegezocht naar een oplossing, meerdere tags getest en uiteindelijk tot een oplossing gekomen.
ik kom hier zeker terug als ik weer iets nodig heb.
Ik ben enorm tevreden met mijn aankoop bij NFCW!
Bedankt voor de prettige samenwerking.
Ik ben enorm blij met mijn NFC visitekaart van NFC World. Gemakkelijk in te stellen en gepersonaliseerd met eigen logo. Een echte gespreksstarter op elke netwerkgelegenheid!
NFC visitekaart besteld, erg tevreden! Dashboard werkt top, erg gebruiksvriendelijk! NFCW vraagt geen maandelijkse kosten zoals andere aanbieders.
Sehr schnell geliefert erfüllen ihren zweck
jedoch hab ich paar verbesserungs vorschläge zum beispiel in der email mit der bestell info hat man keine sendungs verfolgung und in meinem fall hab ich auf rechnung bezahlt hab ich eine email bekommen mit der rechnung aber konnte diese erst nicht zuorndnen weil nicht direkt das unternehmen mit namen in der email war sondern erst in der pdf datei zusehen war
hat mich bisschen verwirrt
aber alles im einem top kann ich nur empfehlen
Inmiddels al 3 keer bij NFCW besteld. Een keer ging er iets fout met de verzending, maar toen heb ik alsnog mijn pakketje gekregen.
Top service!
Erg blij met de NFCW visitekaartjes die ik heb besteld. Goede kwaliteit en de levering was ook goed geregeld. Zeker een aanrader voor hen die op zoek zijn naar digitale visitekaartjes.
Snelle levering en goede communicatie. Mijn NFC visitekaartjes zijn mooi gedrukt en ik ontving ze binnen no-time op de deurmat. Aanrader!
Top Bedrijf, binnen één werkdag had ik mijn product op de mat!
Koop hier niks, weken geleden besteld nooit wat gekregen!