Oceniono na 5 z 5

God oplevelse. Vi bestilte billetter til outlet, Frihedsgudinden og Ellis Island samt til en rundtur i Harlem med gospelkoncert. Alt gik nemt og smidigt. Kan anbefales til andre Steen Eskildsen

1. Sprzedaż biletów na imprezy i wydarzenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

NewYorkBilletter.dk er stedet for dig, der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i New York. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til f.eks. sightseeing på Manhattan og i New York, billetter til en helikopter tur over New York, Gospel i det fantastiske Harlem, adgangbilletter til Frihedsgudinden, Ellis Island og Empire State Building, eller hvad med en cruise ned af Hudson River.

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Dejlig tur hele vejen rundt om…

Dejlig tur hele vejen rundt om Manhattan, masser af info om det man ser fra guiden der er med ombord. Nemt at bestille, fik Voucher med det samme, denne medbragte vi bare og afleverede i billelugen på havnen, og fik så vores billetter.

18 sierpnia 2019

God oplevelse

Steen Eskildsen

25 lipca 2019

Fin og spændende hjemmeside

Fin og spændende hjemmeside. Nemt at bestille. Fin vejledning på at finde stederne. Vi var på en tur til Frihedsgudinden, indgang til piedestalen og tur til Ellis Island. Virkelig god guide ( Marc fra Dublin )
Vi var på en Disney on Broadway tur. God guide - spændende tur.
Vi skulle have været på Gospell tur til Harlem men blev desværre ramt af madforgiftning. Savnede en sms mulighed så ingen behøvede at vente forgæves på os.

24 kwietnia 2018
Oceniono na 3 z 5

Billetter til Woodbury Common

Problemfri bestilling af billetter til Woodbury Common. I anbefaler, at man henter billetterne 1-2 dage før turen. Det kan imidlertid ikke lade sig gøre, da billetterne først kan udskrives den selvsamme dag man skal afsted. Det var så spild af tid at møde op 2 dage før!

20 stycznia 2018
Logo NewYorkBilletter.dk

Odpowiedź od NewYorkBilletter.dk

Hej Jette

Tak for anmeldelsen og din feedback.
Vi beklager, hvis informationen ikke var korrekt. Vi har ikke fået besked omkring en ændret procedure, men dette tjekker vi hos vores leverandør, da det hidtil har været muligt at hente billetterne før.
Håber du havde en god tur.

NewYorkBilletter.dk

Oceniono na 1 z 5

Helt vild dårligt

Helt vild dårligt
Bestilt transport fra JF til Hoboken , ingen med navne skilt ved ankomst, ingen svar på tlf. Nr. Stor hjælp fra lufthavns info 10 min kom han igenmmen , 10 min så er han her , 30 min ingen , 10 min inden tlf. Kom igennem tak igen til ung mand i lufthavns info . 1 time og 10 min . Kom bilen , meget træt mand , lang tur med en mand der ikke er oplagt til en times kørsel . Aldrig mere service her fra , glem det . Mvh Fam. På 6 , PS en Uber koster det halve tilbage da vi skulle retur

1 listopada 2017
Logo NewYorkBilletter.dk

Odpowiedź od NewYorkBilletter.dk

Hej Jørn

Vi beklager, at I ikke havde en god oplevelse med transporten. Bestillingen af bilen er bekræftet af vores leverandør ud fra jeres ankomsttid, så normalt holder bilerne klar ved ankomst, så vi forstår ikke, hvorfor I skulle vente på bilen. Du er meget velkommen til at kontakte vores helpdesk for at undersøge nærmere. De kan træffes på 78 75 53 77 eller helpdesk@ticmate.com.

Christina/NewYorkBilletter.dk

Top of The rock

Vi var der oppe om aftenen, det var så smukt! Slet ikke crowded med mennesker, og der var ingen kø.

29 września 2017
Oceniono na 3 z 5

Ingen besparelse men nemt

Fin og nem løsning at booke hjemmefra. Havde dog forventet at man måske sparede lidt penge, men tværtimod så var det faktisk dyrere at bruge newyork billetter end hvis man købte billetterne på stedet.

28 sierpnia 2017

Problemfrit

Bestilling af billetter forløb uden problemfrit. Rockefeller og World trade center memorial kan absolut anbefales. En anden gang vil jeg ikke bestille hop on hop off billetter med gray line. Der var lang ventetid på busserne, og de ventede ofte ved det første stop på at bussen blev fyldt op. Hvis vi så stod ved efterfølgende stop var der ikke plads, og man blev nødt til at gå tilbage til første stop. Et andet selskab Big Bus kørte nogenlunde de samme ruter og havde flere busser med plads til at deres gæster kunne stige om bord ved efterfølgende stop. En anden gang vil jeg lige undersøge deres ruteplaner og priser som jeg ikke kender.

21 lipca 2017

Nemt med Newyorkbilletter

Bestilte lufthavnstransport fra JFK til Manhattan, Top of The Rock og 9/11 Museum billetter. Alt klappede til UG med kryds og slange. Hvis jeg skal NYC igen, vil jeg helt klart bruge Newyorkbilletter

20 lipca 2017

Bestilte billetter hjemmefra

Bestilte billetter hjemmefra, hentede dem dagen før hos port authority / Times Square. Rejste til Woodbury Outlet dagen efter kl 8.30. Godt vi valgte weekend for der var ingen kø og vi kom afsted på en time. Shoppede i 6 timer før tur gik til Nyc. Vi havde medbragt kuffert hvilket var genialt. Mad og drikke kan købes derude. Hyggeligt sted, mange butikker. En del kø i Hilfiger , Calvin Klein og Ralph Lauren. Nogle af priserne er markant dyrere end i Century 21 shoppingcenter på Manhattan

18 lipca 2017
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej