NewFysic - Hilversum Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

s Gravelandseweg 46 c, 1211 BT Hilversum, Utrecht, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb heel wat dieeten gevolgd in mijn leven, maar sinds ik New Fysic ben gaan doen, weet ik dat ik geen ander dieet hoef te proberen. Mijn coach en vriendin Carolien (New Fysic Hilversum) heeft mi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ze begeleiden je naar een nieuwe, gezonde ‘levensstijl’. Het is niet zwaar, en er zijn veel variaties qua voedsel en recepten. Je hebt toegang tot een fijne app waar alles (kan) worden bijgehouden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een afvalmethode die echt werkt ! Geen dieet maar anders eten. Heerlijke recepten en plannen waardoor t misschien iets langer duurt maar wel duurzaam is. In 8 maanden 20 kilo afgevallen, ben een an... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Geweldig programma met fijne coaches! Ik ben door de new fysic methode 7kg afgevallen waarvan 6.8kg aan vet. Ik kan het iedereen aanraden! Sabine is een mega empathische en motiverende coach.

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Odchudzanie

Napisane przez firmę

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Napisane przez firmę

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 226

Napisz recenzję

Super geholpen

Super geholpen. Er hoefde maar paar kilo af wat mij niet lukte. Goed advies, gewoon lekker gegeten en gezonder en mijn wijntje blijven drinken.

15 maja 2023

Odpowiedź od NewFysic - Hilversum

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Goede begeleiding

Goede begeleiding. Lieve mensen.
Ben erg goed geholpen.

19 kwietnia 2023

Odpowiedź od NewFysic - Hilversum

Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen Angela!

Gezonde levensstijl

Je hebt toegang tot een fijne app waar alles (kan) worden bijgehouden en waar veel lekkere recepten in staan.
Ook de begeleiding is zeer professioneel, enthousiast, ondersteunend en een stok achter de deur.

26 stycznia 2023
Oceniono na 4 z 5

In 4 weken op streefgewicht en daarna 2…

In 4 weken op streefgewicht en daarna 2 weken schakelen. Dieet prima vol te houden. Recepten zijn handig en voor t grootste deel lekker. Goede uitleg tijdens de weegafspraken. Blij dat de kilo’s eraf zijn. Nu volhouden….

2 czerwca 2022

New Fysic werkt!!

Mijn coach en vriendin Carolien (New Fysic Hilversum) heeft mij hier op attent gemaakt en begeleid en daar ben ik heel blij mee!!

30 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over de coaching van…

Zeer tevreden over de coaching van Caroline van het filiaal uit Hilversum.
Bij mij werkt het afvallen prima volgens deze methode.
Vier weken bezig en vier kilo kwijt.
Chapeau voor NewFysic.

10 maja 2022
Oceniono na 4 z 5

NewFysic Hilversum; personeelswisselingen

NewFysic Hilversum; er is veel verloop van diëtistes op woensdag. Dat is jammer want ik kom elk jaar terug om weer 5-6 kg af te vallen. Het is weer even zoeken waar je een klik mee hebt. Er loopt ook n diëtiste rond die heel blij met zichzelf is. Persoonlijk vind ik dat onprettig als je op de weegschaal moet. Toch n confrontatie.

13 kwietnia 2022

Hi Mirjam,
Hartelijk dank voor je eerlijke en open review.

We doen ons best om een vast team op iedere vestiging te hebben staan, helaas is dat in de praktijk soms lastig. Het hebben van een vaste coach waar je een goede klik mee voelt, vinden wij ook heel belangrijk. Wanneer dit niet het geval is, voel je altijd vrij om dit bij ons te melden zodat we samen met je naar een passende oplossing kunnen kijken. Wij zijn er immers om jou te helpen.

Liefs,
Team NewFysic

Perfect NF team

Met de hulp van Caroline de eerste jaren en nu met Miryam en de recepten mijn doel bereikt en als ik er even door heen zat zeiden de dames niets aan de hand dit is normaal en zeiden je gaat perfect even een terug slag en gewoon doorgaan met elke 14 dagen controle ,veel jaloerse vriendinnen en ik ben trots op me zelf met hulp van de dames

23 grudnia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej