Twee jaar geleden ben ik samen met NewFysic in totaal 17 kilo afgevallen! Wat nog veel belangrijker is is dat ik nu nog steeds op hetzelfde gewicht zit! Niet alleen het afvallen is belangrijk maar zek... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
In 4 maanden tijd 11 kg afgevallen. Ik vond het niet moeilijk om het dieet vol te houden. Het is geen eenzijdig dieet, waardoor tijdens een dieet tekorten ontstaan; na zo’n dieet wil het lichaam de t... Zobacz więcej
Fijne begeleiding, dit is echt een stok achter de deur.
Reakcja na opinię
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Napisane przez firmę
Ginnekenweg 64, 4818 JH, Breda, Noord-Brabant, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Geweldige stimulans door de lekkere recepten en richtlijnen. De wekelijkse weging was ieder keer weer een verrassing. Heel blij dat ik het gedaan heb. Na 6 weken waren de 5 kilo er af, nu houden zo. Ook daarbij word ik geholpen, als ik dat wil. Heel tevreden.
Hele leuke begeleiding, makkelijk te volgen dieet en je valt makkelijk af maar je moet even de tijd nemen. In 3 maanden viel ik 7 kilo af en omdat je dit eetpatroon kunt blijven volgen denk ik dat je én gezonder eet én niet aankomt!
Vandaag mijn doel bereikt. Super blij. En wat een goede coach gehad en nog in Breda. Bedankt Ineke voor alles tot nu toe.👍👍💪💪
Tijdens mijn wekelijkse controles van New Fysic heb ik veel ondersteuning ontvangen en is het mij gelukt om mijn eetpatroon te veranderen.
Nu heel wat kilo’s lichter voel ik mij een stuk beter in mijn vel.
De complimenten die ik ontvang sterken mij om door te gaan met New Fysic om zo een gewicht te bereiken met een gezonde BMI.
Hartelijk dank Ineke voor de support.
In 8 weken 8,5 kg afgevallen met New Fysic in Breda en erg blij met de begeleiding van Ineke. Het systeem werkt voor mij en de vele nieuwe recepten op de site motiveren goed.
erg blij met new fysic en de fantastische begeleiding van Ineke in Breda!
ongeveer 15 kilo afgevallen en een jaar op gewicht.
3 maanden bezig en dik 6 kilo afgevallen. Heerlijk gegeten. Begeleiding uitstekend
Ik word al jaren fantastisch geholpen door Ineke, zij steunt mij altijd als het nodig is, en is altijd eerlijk , en daar hou ik van. Ik ben heel erg blij met jullie.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.