Zobacz, co mówią recenzenci
Ik gebruik de collageen capsules en ben hier zeer tevreden over. Geeft duidelijk mijn huid een mooiere uitstraling! Ook hun service is top!!
Ik heb de multi 50 + en Mg bisglycinaat / tauraat gekocht . Niet de eerste keer hoor ! Omdat het natuurlijke producten zijn, worden ze veel beter door het lichaam opgenomen . Daarbij betaal je niet... Zobacz więcej
Recent heb ik een supplement van new care gekocht vanwege stress problemen. ik meen wat ik zeg, dit middel werkt in tegenstelling met andere supplementen omdat de ingrediënten schoon en van top kwalit... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Gezond blijven is hard werken Bewegen, goed eten, af en toe ontspannen, lief zijn voor elkaar én voor jezelf. En dat allemaal iedere dag opnieuw. We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit niet altijd makkelijk voor je is. Daarom nemen wij jou heel graag wat werk uit handen. Met een aanvulling op je voeding. En zoveel meer dan dat.
Daarom kies je voor New Care
Napisane przez firmę
- New Care, ook voor jou!
- ✅ Hoogwaardige ingrediënten ✅ Samengesteld in Nederland ✅ Krachtige doseringen ✅ Vertrouwd door topsporters
Op werkdagen voor 22:00 besteld? Morgen in huis.
Makkelijk en snel thuisbezorgd!
Dane kontaktowe
Professor Eykmanweg 2, 5144 ND, Waalwijk, Holandia
- 0800 22 55 100
- klantenservice@new-care.nl
- new-care.nl
Collageen capsules
Ook hun service is top!!
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Ik ben vele jaren klant van new care en…
Ik ben vele jaren klant van new care en koop mijn producten bij plaatselijke reform. Nu ook weer gebruik gemaakt van jullie aanbiedingen. Maar had nog een product erbij willen kopen om geen verzendkosten te hoeven betalen. Zag ut te laat mijn fout had beter op moeten letten. Ik zal voornamelijk van jullie de producten blijven gebruiken.
Super snel geleverd!
Een goed product
Een goed product, gebruik het al een paar jaar, naar mijn idee werkt het goed voor waar het voor bedoeld is. Verzending was ook uitstekend, product was keurig ingepakt in een passende doos. Ik ben heel tevreden...
Gebruik de magnesium al een aantal…
Gebruik de magnesium al een aantal jaren en het helpt tegen te erge kramp in de spieren.
Goede producten
Ik gebruik de producten van new-care al jaren naar tevredenheid, alleen de vitamine D daar ben ik mee gestopt omdat ik botpijn kreeg.
Snelle levering en goede producten
Top …
Omdat het natuurlijke producten zijn, worden ze veel beter door het lichaam opgenomen . Daarbij betaal je niet de hoofdprijs. Dus echt een aanrader.
Heel erg jammer dat hier…
Heel erg jammer dat hier smaakversterkers eraan zijn toegevoegd. Dat is juist wat je niet wilt.

Odpowiedź od New Care Supplements
Magnesiumtabletten
Ik gebruik de magnesiumtabletten en ze werken heel goed tegen krampen
Zeer tevreden gebruikt al jaren…
Zeer tevreden gebruikt al jaren verschillende New Care Supplementen
De supplementen werken naar wens
De supplementen werken naar wens. De service en snellr verzending zijn prima.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.