New Bellevue Recenzje 18

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Een aanrader!

Aflopen zaterdagavond hebben we met vrienden bij New Bellevue gegeten. We waren met 6 personen en hebben een hele fijne avond gehad. Het eten was heerlijk, borden waren mooi opgemaakt en de bediening attent en ontspannen. We komen graag vaker, zeker om op een mooie zomerdag op het terras te eten.

14 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Het eten was niet vers,maar uit de diepvries

Het eten was niet vers,maar uit de diepvries de hous steak was nog niet geheel ontdooit dit bij VIER personen terug gestuurd naar de keuken maar bij terugkomst nog nietwarm en niet lekker bediening was zelf geschokt wij komen hier zeker NOOIT meer,

10 stycznia 2026

Mooie locatie

Mooie locatie, vooral met mooi weer, dan komen we nog eens terug. Bediening kan geen of gebrekkig nederlands, geen ervaren personeel moet beter ingewerkt worden. Inrichting is prachtig. Gebak is geen aanrader. Eten moet nog wel aan gewerkt worden dan komt het vast goed. En niet gaan schoonmaken terwijl er amper iemand zit of staan toekijken (voelt als wegkijken) Khoop dat het verbeterd want zonde zou zijn van de locatie en inrichting.

25 września 2025

We hebben prima geluncht

We hebben prima geluncht, nog garnalen kroketjes besteld, zat een ragout in? Maar geen garnaal of iets van smaak wat er op leek, heel zonde, dit mag geen garnaal kroket heten, het is een hele mooie locatie wat echt goed kan gaan lopen, maar de gerechten moeten echt beter gaan worden.

5 sierpnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Aardige bediening en op zich mooi…

Aardige bediening en op zich mooi ingericht alleen wat mijn gevoel betreft toch niet erg knus of sfeervol, kan misschien door indeling komen, het oogt toch wat "kil", de salade was lekker en qua kwaliteit/prijsverhouding prima. De truffelfriet was geen truffelfriet, veel geraspte kaas erop en klein bakje truffelsaus, zou geen 6.5 euro mogen kosten. Maar al met al prima lunch gehad

29 sierpnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Locatie top, het eten geeft punten tot verbetering

De locatie en uitstraling van het restaurant zijn prachtig en scheppen hoge verwachtingen. Het eten zag er mooi geserveerd uit, maar viel helaas tegen. De gerechten waren lauw in plaats van warm en ik moest veel zout en peper gebruiken om wat smaak te krijgen. De bediening doet wel haar best, maar mist kennis van serveren en kwam niet erg vriendelijk over. Bij het bestellen van een tweede portie friet kregen we bovendien de opmerking of we “nog honger hadden”, wat niet prettig overkwam.

Het dessert was teleurstellend: de panna cotta bevatte teveel gelatine en te weinig room, en de dame blanche werd geserveerd met een smakeloos stuk chocola. De kaasplank smaakte goed, maar de hoeveelheid was karig in verhouding tot de prijs.

Al met al: een sfeervolle locatie, maar het eten en de service bieden helaas geen kwaliteit voor de prijs. Geen aanrader voor wie lekker uit eten wil gaan.

20 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Slechte prijs-kwaliteitverhouding

De locatie is top. Het zou een mooi en goed restaurant kunnen zijn/worden.
Er moet dan nog wel het een en ander verbeterd worden.
Wij hebben een gezellig avondje gehad, maar niet met smaak gegeten. De soep en de zalm waren niet warm genoeg, de groenten waren zo goed als koud, de steak was smakeloos. De friet werd in eerste instantie vergeten, daarna kwam er een klein bakje dat bestemd was voor twee personen. Toen we even later nog een bakje friet besteld hadden, werd dat gebracht met de opmerking 'had er hier nog iemand honger?' De friet was overigens wel lekker.
De pannacotta zou een vanillesmaak moeten hebben volgens de kaart, maar dit nagerecht bleek een blok gelatine met citroensmaak te zijn.
We hebben onze kritiekpunten aangegeven, daar werd niet op ingegaan.
Al met al is het ons erg tegengevallen en raden we dit restaurant niet aan. De prijs die je moet betalen is buitenproportioneel voor wat je krijgt.

20 sierpnia 2025

Gezellige zaak

Gezellige zaak, personeel was aardig en behulpzaam. Het eten liet wat te wensen over. Prijs/kwaliteit wat betreft het eten vind ik persoonlijk niet echt kloppend. De broodjes vind ik wat aan de dure kant, niet echt smaakvol en vrij simpel. Helaas is er ook een broodplank aangeslagen voor 6,50 die wij niet hadden besteld. Dit zagen wij echter pas thuis op de bon wat onze eigen fout is.

28 lipca 2025

Heel sfeervol ingericht

Heel sfeervol ingericht. Vriendelijke medewerksters, vlotte bediening en heerlijke lunchgerechten.
Echter er waren twee punten waar ik een opmerking over kwijt wil: er viel steeds een deur met een enorme klap dicht, kan daar geen deurdranger op? En wij. Aten aan een tafel op een verhoging en die was én redelijk hoog én slecht zichtbaar. Ging bijna mis!

7 lipca 2025

We hebben er al 3x gegeten

We hebben er al 3x gegeten
Mooie voorgerechten,hoofdgerechten en de desserts.
Alles word mooi opgediend
Leuke bediening
En niet te vergeten het terras waar je heerlijk kunt borrelen met een bittergarnituur super uitzicht
We komen zeker terug..

7 czerwca 2025

Perfecte en vlotte bediening

Perfecte en vlotte bediening. Een week open dus nog wat onwennig. Mooi ingericht en goede wijnen en koffie. Hoofdgerecht prima . Nagerecht wat weinig en minder smaakvol. Feedback is goed ontvangen. Familie de Haan. Sliedrecht.

3 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

We hebben heerlijk gegeten

We hebben heerlijk gegeten, mooi restaurant met een schitterend uitzicht en terras aan het water.
Vriendelijk personeel, een aanwinst voor Sliedrecht.
We komen hier zeker nog vaker terug.

29 maja 2025
Oceniono na 2 z 5

Niks bijzonders, erg duur!

Eten was prima, maar niks bijzonders en erg duur voor wat je krijgt. Groot verschil in personeel van erg aardig of erg onvriendelijk. Volgens een mevrouw hadden we te veel friet gegeten voor de lunch. En er is nooit gevraagd om nog extra drinken voor de tweede keer. De sfeer was erg kil, misschien ook omdat we maar met twee tafels zaten.
In het kort, je kan een keer langsgaan maar verwacht niks bijzonders!

28 maja 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej