Nerostein Recenzje 3

2,8

2,8

Średnia

Nerostein is een goed georganiseerde oplichting. Je betaald €345 voor inmeten zonder dat de klus wordt gedaan

Nerostein rekent €345 voor het inmeten van een keukenblad. Bij Ikea de keuken gekocht en via Needhelp laten installeren, alles tot zover naar tevredenheid totdat het keukenblad opgemeten zou worden. De onprofessionele, laconieke en vluchtige inmeter stelde zonder uitleg en verantwoording vast dat een onderkast niet waterpas stond, hij maakte snel een foto en zei kortaf maar een nieuwe afspraak te maken, diezelfde middag ontvingen we een verzoek tot een nieuwe betalung van €345 voor een nieuwe inmeetafspraak. De €345 betaal je vooraf via Ikea en ontvang je een uitgebreide mail met voorwaarden en verantwoordelijkheden. Duidelijk maar zeer klantonvriendelijk en telefonisch zijn ze niet bereikbaar, slechts via mail. Ikea daarentegen stond ons ondersteunend te woord en belde op verzoek netjes terug voor overleg.
De hele operatie neigt naar oplichting want je kunt je nergens op beroepen, het is jouw woord tegen die van de inmeter en voor €345,- is hij 5 minuten binnen geweest. Na verzoek om even samen te bekijken of en wat er mogelijk is zei hij bot terug te willen naar Amersfoort, maak maar een nieuwe afspraak voor nog eens €345, heel snel verdiend, kookplaat en wasbak e.d. werden niet gecontroleerd. Onbegrijpelijk dat Ikea zich laat gebruiken als doorgeefluik voor dit bedrijf wat tevens niet gevestigd is in Nederland (de inmeter is een Spanjaard. die verschijnt in een campertje). Onbegrijpelijk dat we hier zijn ingetrapt.

25 lipca 2025

I never had to sue a company so it’s my…

I never had to sue a company so it’s my first!

They measured my kitchen and provided a drawing, but yeh manufactured piece ended up being almost 1cm short. Their own installation team declined to stall it, and now the company declines to produce a new one or refund the money!

27 czerwca 2025

Nerostein.nl Via ikea

Nerostein.nl Via ikea. service is bij dit bedrijf niet bekent. inmeetservice die meer kost dan een halve keuken (ook voor het inmeten van 2 rechthoekjes)

het plaatsen van 4 schroefjes van een fixeerbeugeltje is ze teveel gevraagd.

3 lutego 2025

Czy to Twoja firma?