Via een kennis kreeg ik Neontheway aangeraden terwijl ik al een offerte had staan bij een andere partij. Hier bleek het iets goedkoper en het eindresultaat was opzekers naar verwachting. De levering... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super goed contact, ik had aan het begin een beetje twijfels maar ik werd goed begeleid door de medewerker waardoor in toch hier heb gekocht en niet bij hun concurrenten. Leuk jong levendig bedrijf d... Zobacz więcej
Precies zoals omschreven. Je merkt dat dit product echt bedoeld is om levens te redden. Zeer tevreden
We hadden een hik up in de drukke kerst tijd maar dat werd zo ongelofelijk goed opgelost , attent en snelle reactie echt super. Product is beter dan verwacht dus al bij al een echte aanrader!
Reakcja na opinię
Onze webshop biedt op maat gemaakte neonverlichting, waarmee je elke ruimte kunt personaliseren en verlichten. Of je nu op zoek bent naar een uniek ontwerp voor je huis, bedrijf, of speciale gelegenheid, wij maken het mogelijk. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap creëren we neonborden die perfect passen bij jouw visie. Van het ontwerpen tot het leveren van jouw neon, zorgen we voor een probleemloze ervaring met uitstekende service en snelle levering. Laat je creativiteit stralen met onze 100% gepersonaliseerde neonproducten!
Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Stevige professionele kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk. Ik ben tevreden met mijn aankoop en zou het anderen aanbevelen.
Geeft enorm veel gemoedsrust, vooral met jonge kinderen in huis. Ik zou niet meer zonder willen.
Snelle levering en netjes verpakt. Het is geweldig dat er maskers in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Kortom, fantastisch.
Het product is stevig en straalt kwaliteit uit. Je ziet meteen dat het professioneel ontworpen is.
De instructies zijn duidelijk en bondig. Je kunt het gemakkelijk aanbrengen, zelfs onder druk. Heel goed.
Fijne communicatie, via WhatsApp.
Neon word zeer goed ingepakt geleverd, en met meer dan genoeg bevestigings materiaal.
Ik heb tot op heden mijn bestelling nog niet ontvangen.
Ik had een speciaal ontwerp laten maken. Het team dacht mee en hield me goed op de hoogte. Toen het bord binnenkwam, overtrof het mijn verwachtingen.
Heel blij met mijn neon sign! De kleuren zijn helder, de kwaliteit voelt stevig en de service was top.

Odpowiedź od Neontheway
Erg tevreden met Neon the way! Voor ons kantoor een neonsign gekocht. Mooie, felle lichten en netjes afgewerkt!

Odpowiedź od Neontheway
Heel blij met mijn persoonlijke tekst in neon. Geeft sfeer en ziet er mooi uit in een donkere kamer!

Odpowiedź od Neontheway
Perfecte ervaring van begin tot eind. Snelle levering en een schitterend bord

Odpowiedź od Neontheway
Werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling en het resultaat is geweldig!

Odpowiedź od Neontheway
Service is top en het resultaat is fantastisch. Ik ga zeker nog eens bestellen.

Odpowiedź od Neontheway
Netjes ontvangen en perfect verpakt. Bord hangt inmiddels schitterend in mijn kantoor.

Odpowiedź od Neontheway
“Mooi product, helder licht en een prachtig design. Ik ben supertevreden.”

Odpowiedź od Neontheway
Resultaat is prachtig geworden, top kwaliteit. Erg tevreden mee!! En ook snel geleverd.

Odpowiedź od Neontheway
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.