Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit loopband! Staat ook mooi in de woonkamer door het nette design. Tevreden klant!
Bij Neomotion geloven we dat beweging de sleutel is tot een energiek en gezond leven. Het gaat niet om perfectie, maar om blijven gaan. Op jouw tempo, op jouw manier. Wat je dag ook brengt, je kunt altijd rekenen op Neomotion om in beweging te blijven en elke dag nét dat beetje beter te maken.
Holandia
Goeie en snelle service. Loopbanden zijn van goeie kwaliteit en zeker voor deze prijzen.
Snelle en goede levering. Communicatie gaat snel en correct. Loopband is fijn, compact en gebruiksvriendelijk. Helemaal tevreden
Geweldige loopband!
Het werkt perfect. Neemt weinig ruimte in, is makkelijk op te bergen. Loopt soepel en perfect om dagelijks in beweging te blijven.
Zeer goeie kwaliteit en echt snelle levering. Loopband is zoals omschreven. Niets te klagen, zeker een aanrader!
Ben er blij mee. Doet wat je verwacht en past goed bij mijn sta bureau.
Top loopband! Blij met de aankoop en zo kom ik aan m’n dagelijkse stappen. Aanrader! 😁
Zeer tevreden met deze verkoper! Snelle en duidelijke communicatie, afspraak netjes nagekomen en de loopband was precies zoals beschreven. Alles verliep vlot en betrouwbaar. Absoluut een aanrader!
Zeer blij mee! Geen excuus meer bij slecht weer.
De helling functie is echt een meerwaarde. Makkelijk bedienbaar met de meegeleverde afstandsbediening.
Perfect om de dagelijkse stappen te behalen.
Wat een heerlijk product is dit. Snel geleverd en werkt naar behoren! Ik heb zelf een eigen sportschool en raad het ook bij klanten aan. Zij zijn er ook super blij mee. De loopband staat in me kantoortje voor rust, wat perfect is om mijn dagelijkse stappen te maken.
Goede kwaliteit. Leuk om thuis aan mijn conditie te werken tijdens het werken.
Top Loopband, werk vanuit huis en kom hierdoor echt goed aan m’n stappen!
Geluid? Je hoort bijna niets behalve je stappen.
Ergonomisch? Absoluut, heel compact en je kan het gebruiken waar en wanneer je wil in huis
Snelle levering dus ik heb alleen maar goede dingen te zeggen over dit bedrijf!
Niet verwacht dat de loopband zo makkelijk op te bergen is door het formaat. Aanrader!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.