Neglemakeriet.no Recenzje 683

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min hos Neglemakeriet! Produktene og resultatet levde virkelig opp til forventningene mine. Neglene ble utrolig fine, med høy kvalitet og et profesjonelt preg.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg hadde glemt å legge inn adressen min på bestillingen min, fikk mail ganske kort etterpå av en fra teamet som spurte om den. Problemet ble løst med en gang og de var veldig hyggelige❤️

Oceniono na 5 z 5

Positivt overrasket over builder gels. Har prøvd mange og jeg vil si neglemakeriet sine er ganske høyt opp på lista mi. Veldig mange blir ekstremt varme i lampa- jeg er selv veldig sensitiv men... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

La inn reklamasjon på en gelepensel som dessverre ikke var helt optimal, da børstehårene falt av samme dag jeg mottok den. Sendte over en mail med beskrivelse og bilder til kundeservice, og fikk både... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kosmetyki
  2. Drogeria
  3. Sklep z kosmetykami
  4. Salon manicure i pedicure

Informacje o Neglemakeriet.no

Napisane przez firmę

Neglemakeriet.no er en helt norsk nettbutikk for deg som er opptatt av negledesign, enten du har det som nyoppstartet hobby eller har hatt det som yrke lenge. Hos oss finner du tusenvis av profesjonelle negleprodukter av svært høy kvalitet, til riktig pris, og med lynrask utsendelse av din ordre.

Ingen anelse om hva du trenger å kjøpe inn? Ikke noe problem, vi hjelper deg. Vi er snare til å svare på din henvendelse, og gir deg gjerne personlig service. Kontakt oss her.

Ta en titt på alle startpakkene, så får du en rask innføring i vår verden av polygel, gele og gelelakk og akryl og dip in.

Vi har vært her siden 2007, og du kan stole på at du alltid får varene du har betalt for. Noe du savner? Vi elsker å ta inn nye produkter, gi lyd! Ordre sendes ut hver eneste virkedag fra vårt lager i Skien.

Handler du for 900 eller mer, kan du velge gratis frakt, og du får alltid en gave med i ordren. Når du handler hos oss, er det aldri toll eller andre uventede gebyrer.

KONTAKT OSS: ordre@neglemakeriet.no

Jak firma korzysta z Trustpilot

Kjapp og bra service

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od Neglemakeriet.no

Bare koselig det, og selv tusen takk for så koselig anmeldelse her ❤️

Oceniono na 5 z 5

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen…

Det jeg liker spesielt godt er hvor godt resultatet holder seg over tid.

25 marca 2026

Odpowiedź od Neglemakeriet.no

Hei Ingrid, så glad for å høre at du er så fornøy med produktene våre! Tusen takk også for de fine bildene du har lagt til i produktanmeldelsene i nettbutikken, det setter vi stor pris på.

Oceniono na 3 z 5

Min mening

Dere maser mye. Og syntes det var litt dårlig merka at man bare kjøpte en kost ikke alle på bildet.

15 marca 2026

Odpowiedź od Neglemakeriet.no

Hei! Takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Vi forstår godt at det kan oppleves som mye kommunikasjon. I forbindelse med en bestilling sender vi automatisk ordrebekreftelse og sendingsbekreftelse, og i tillegg kan man motta nyhetsbrev dersom man har meldt seg på dette. Nyhetsbrev kan når som helst enkelt meldes av via lenken nederst i e-postene.

Når det gjelder penselen, ser vi at dette kan misforstås når flere vises sammen for å illustrere størrelser. Vi har derfor oppdatert teksten fra «En akrylpensel i størrelse #8» til «1 stk. akrylpensel i str. #8» for å gjøre det tydeligere.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Oceniono na 5 z 5

Jeg opplevde å få god hjelp og at…

Jeg opplevde å få god hjelp og at kundeservicen var veldig bra. Jeg fikk raskt en mail av dem med en god løsning.

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Neglemakeriet.no

Takk skal du ha for anmeldelsen din! Også takk for at du tok kontakt på e-post med én gang du oppdaget problemet, slik at vi fikk løst det med det samme :)

Oceniono na 5 z 5

Er mektig imponert over hvor god…

Er mektig imponert over hvor god kundeservice og produktene. Her får man kvalitet til de grader😊😉

19 marca 2026

Odpowiedź od Neglemakeriet.no

Tusen takk, Heidi, for nydelig anmeldelse, det gjør oss veldig glade å høre 🤗

Oceniono na 3 z 5

Bra produkter, men dårlig opplevelse

Bra produkter, og i teorien kjapp levering som var derfor jeg valgte de. Men desverre bare 3 stjerner da postnord ødela hele kundeopplevelsen, og at Neglemakeriet ikke ville gi kompensasjon på faktura for alt tullet med Postnord, men heller en liten rabatt på neste bestilling. Det blir nok ikke noe mer bestilling herfra pga dette da man er avhengig å få pakken til angitt tid og ikke + 6 dager oppå normal frakttid fordi sjåføren stapper for store esker i for små bokser..

19 marca 2026

Hei M.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at du opplevde rask behandling og sending fra vår side, og at du er fornøyd med produktene, men samtidig lei oss for at leveringen med PostNord ikke gikk som forventet.

Vi forstår godt hvor frustrerende dette må ha vært, spesielt når pakken var fremme, men ikke kunne hentes med en gang. Selv om selve utleveringen ligger utenfor vår kontroll, er det viktig for oss at kundene våre føler seg ivaretatt, og derfor ønsket vi å bidra med en liten kompensasjon fra vår side, selv om fraktselskaper ikke kompenserer for slike hendelser.

Vi håper at fremtidige leveringer vil gi deg en bedre opplevelse. Dersom du ønsker det, er det også mulig å velge Posten som fraktalternativ i nettbutikken vår.

Skulle du ha spørsmål eller behov for hjelp, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Ønsker deg en fin dag videre!

Helt strålende kundeservice

Helt strålende kundeservice. Kjempe bra produkter. Elsker fargene. Dette fortjenes en 5 stjernes. Fikk endret hjemleveringen siden jeg trykket feil. Kjempe god kundeservice. Dem hjalp med en gang. Ingen slår neglemakeriet.

14 marca 2026

Odpowiedź od Neglemakeriet.no

Tusen takk for fantastisk anmeldelse! Så koselig å høre at du liker produktene og at alt løste seg som det skulle <3

I ❤️ flexi build

Flotte produkter som er enkle å jobbe. Både flexi build og professional builder gel funker for en som gjør neglene selv. Anbefales 😊

17 lutego 2026

Odpowiedź od Neglemakeriet.no

Tusen takk for anmeldelsen din, så koselig å høre at produktene har falt i smak ❤️

Fornøyd

Alt kom, ingen forsinkelse

19 stycznia 2026

Odpowiedź od Neglemakeriet.no

Takk for anmeldelsen! Godt å høre at alt har vært som det skal.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej