Twee weken lid. Alleen de welkomstbonus geprobeerd. Cashback en reload nog niet bekeken. Voorwaarden stonden vooraf op het scherm. Omzet x25 gehaald. Prima start.
Op de vorige site kreeg ik na elke opname weer een verzoek om documenten. Hier één keer geverifieerd en daarna niets extra's gevraagd, wat een verschil!
Daarna werd het duidelijk: ik opende een live tafel op mijn laptop; Bonanza Megaways verscheen zonder lang scrollen. ik stopte met refreshen.
met de tv nog aan: ik heb de bonuspagina na opnieuw inloggen geopend; ik hoefde niet door drie pagina’s tekst. beter dan verwacht.
Ontdek nieuwe online casino’s in Nederland met moderne functies, duidelijke voorwaarden en aandacht voor veiligheid.
Na een korte pauze heb ik echt saldo en…
Na een korte pauze heb ik echt saldo en bonussaldo vergeleken; de timer was gewoon leesbaar. scheelde weer stress.
Ik heb een mail over het adresbewijs…
Ik heb een mail over het adresbewijs gestuurd voordat ik afsloot; de volgende status werd duidelijk uitgelegd. ik bleef niet hangen
Daarna werd het duidelijk
Daarna werd het duidelijk: ik keek naar de teller van mijn spins; de site bleef daarna niet aandringen. prima opgelost
Mijn kleine test
Mijn kleine test: ik sloot de promo na het lezen van de voorwaarden en ja, de max bet stond op de juiste plek
Ik vroeg in de live chat naar…
Ik vroeg in de live chat naar ontbrekende free spins; mijn eerdere ticket was gelezen Mijn account bleef rustig.
Verificatie in twee werkdagen rond
Verificatie in twee werkdagen rond, documentenlijst was helder en de termijn klopte
Vooral nuttig
Vooral nuttig: ik heb de limietpagina na logout heropend; het scherm legde de wachttijd uit. tenminste duidelijk.