Har netop erhvervet mig et RTB10. Problemer med pille-fremføringen ! Efter at have fejlsøgt sammen med NBE via mail, blev en ny snegl sendt med det samme ! Dette løste problemet øjeblikkeligt. S... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Hold jer langt væk.
Hold jer langt væk.
Alt for meget manuelt arbejde for at for tingene til at virke. Med mindre I nyder at bruge timer, uger, måneder og år på at sætte jer ind i teknik, styring, afvejning og lignende.
Har haft fyret i otte år og ville ønske at vi havde valgt et andet. Kender flere, der har haft pillefyr fra andre producenter i samme tid uden problemer.
Uanset hvor meget service og arbejde vi selv gør, er der konstant problemer med fyret.
Har altid få go service når jeg ringer…
Har altid få go service når jeg ringer og Allan er kanon god til og forklare og tro han kan styring i søvne. 🙂😉
Utrolig dårligt pillefyr, firmaet tager ikke ansvar
At de aldrig har levet op til ansvaret for deres dårlige fyr. Oktober 2015 bestilte jeg et pillefyr NBE Kedel RTB Scotte Plus. 55.000 monteret. i slutningen af januar 2016, var det færdig monteret, jeg kan ikke nævne alle de ting som var i vejen med fyret i de to år med garantien, den stakkels VVS måtte slås med NBE om at få dem til at dække, samtidig var de ikke særlig villige til at give råd og vejledning. fremme ved 2018, har jeg fået skiftet kompressor 3 gange ny snegl med motor 3 gange, samtalle de gange slanger er gået kæk, manglende optænding, diverse udskiftninger i fyret, opgørelsen fra 2018 til 2025 har jeg brugt lige så meget på reperationer som fyret har kostet mig. SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA NBE PRODUCTION A/S i december 24 gik fyret i stå to gange, i dag 4/1 25 er fyret igen gået i stå manglenden optænding, HVOR ER JEG DOG TRÆT AF DET FYR
Køb IKKE NBE pillefyr RTB10/RTB16
NBE fralægger sig ansvaret for DÅRLIG produktion.
I 2016 købte jeg et sprit nyt RTB10 /RTB16 træpillefyr hos VVS Outrup, med opsætning Maj måned.
Umiddelbart efter opsætning, virkede fyret IKKE. Adskillige gange tilkaldte jeg VVS leverandøren, men han forlangte blot ekstra penge, hvis han skulle udbedre de mange fejl ved fyret.
Jeg ringede til fabrikken og fortalte dem, at fyret IKKE fungerede og da det blev vinter, var der overhovedet INGEN varme på.
Svaret fra fabrikken lød "Det kunne de IKKE tage sig af, for fyret var ude af deres hænder".
I 8 år har jeg IKKE haft varme på fra november til februar. Dette til trods for årlige eftersyn. Sidste syn var 13. Januar 2024. Fyret virker stadig IKKE.
Jeg har haft brand i fyret adskillige gange, tillige i selve huset. Sneglen har været brækket 3 gange, displayet og følere fungerer ikke, til trods for det nylige syn.
Efter 8 år bliver jeg ENDELIG konfronteret med via grupper på Facebook, at selv teknikkere og kunder oplever MANGE fejl på RTB10 / RTB16 og IKKE kan anbefale denne varmekilde.
Det er en befrielse at vide, at jeg IKKE længere står alene, men de 8 år i stress, frustration, ærgrelse og vrede, kan jeg IKKE lægge bag mig. Det har været MANGE og STORE udgifter som ofte væltede budgettet. Sprængte vandrør og afsindig kulde.
Mener... det havde været god service, at tage kunderne alvorligt og evt. yde kompensation for de ekstreme udgifter, forbundet med solgte/ opsatte defekte anlæg.
Har en Blackstar kedel med Scoote…
Har en Blackstar kedel med Scoote brænder.
Alt har fungeret upåklageligt i de 8 år jeg har haft fyret. Min far købte Scotte brænder samtidig til sin kedel. Har også fungeret upåklageligt og kun med forventet vedligehold.
Vores styresystem fra NBE gik død i uge…
Vores styresystem fra NBE gik død i uge 1, mindre end 5 år gammel. Vores VVS og forhandler, kom os forgæves til undsætning. De har haft 30 lignende tilfælde i vore område. Vores VVS ér har forsøgt mange gange, at ringe NBE op, har skrevet flere mails til dem, men ikke fået svar. Vi står nu, med en regning på 5000 kr. til et nyt styresystem og svendetimer. Det mest frustrerende, er dog tavsheden fra NBE. En meget speciel måde, at drive virksomhed på!
Aldrig mere NBE produkter.
Aldrig mere NBE produkter.
01-01-2021 NBE RTB fyr går død.
Reparatør kontaktet kl 01.00 nytårsnat.
Uden varme i knap et døgn.
Reparations regning på knap kr. 3000-
Reparatør beder mig kontakte NBE, for evt. refundering af regning.
Her ca. 1mdr. efter reparation, og flere mail og rykker sendt, får jeg dette svar fra NBE.
Tak for din henvendelse.
Det er noteret, at din henvendelse omhandler dit træpille fyr, der er købt gennem en grossist. Indledningsvist vil jeg gøre dig opmærksom på, at reklamationer, krav m.v. som hovedregel håndteres af vores forhandlere, som herefter vil vurdere, om der er tale om en fejl på produktet, der kan henføres til NBE Production A/S. Allerede fordi NBE Production A/S ikke er din aftalepart, må vi således afvise reklamationen. Du bedes i stedet rette henvendelse til den forhandler, hvor anlægget i sin tid er købt.
Så er jeg tilbage ved den første reklamation, som jeg sendte til min forhandler/reparatør.
Ingen tager ansvar.
( fejlen skyldes angiveligt fejl i leveret software fra NBE ).
Køb ikke NBE produkter.
Ingen kundeservice.
kan ikke få min woody fyr 16kw kedlen…
kan ikke få min woody fyr 16kw kedlen op over 47 grader. men hvis vvb skal varme op så varmer kedlen op til 67 grader. max 70 grader og når vvb slukker falder den igen til ca 47 grader vvs manden siger jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. der mange der har problemer med deres fyr.
startet fyret op til 0101 2020 fyret slukker hvis jeg skriver 0101 2021.
Jeg kan på ingen måde anbefale nbe styre system
Hvis jeg kunne give mindre end en…
Hvis jeg kunne give mindre end en stjerne så vil jeg har gjort det. Der er konstant fejl.
Anbefaler ikke pillefyr.
Især nbe.
Undgå produkter fra NBE produktion A/S
For små 4 år siden skulle jeg anskaffe mig et nyt pillefyr, så jeg gik i gang med at undersøge markedet. Her var en af anbefalingerne et RTB anlæg fra NBE produktion A/S alt så godt ud, og så bliver de jo lavet i dk så what’s not to like. Jeg fik da også et helt dejligt år hvor fyret kørte, som det skulle, men så begyndte det at gå galt. Massive problemer med en ekstremt dårligt designet pille silo, som bevirker at sneglen knækker. Defekt kompressor slange. Knækket aksel ved pille motoren, alt dette medførte i mange total nedbrud. Og som andre også har bemærket så er NBE ikke til at komme i kontakt med.
Det sidste og største problem jeg har oplevet med dem var at styringen gik total i ged ved årsskiftet til 2021. Det medførte at styring, blæser og andre ting gik i stykker ydermere opstod der en tilbagebranding, som jeg heldigvis opdaget i tide.
Jeg vil derfor kraftigt anbefale at man ikke køber et anlæg som bliver produceret af NBE produktion A/S
Rigtig dårlige fyringsanlæg
Rigtig dårlige fyringsanlæg. Har et Woody fyr som jeg kun har haft bøvl med over de 8 år jeg har haft det. El-tænding der går i stykker, styring går i stykker utallige blæsere udskiftet. Og så toppen på isbjerget nytårsdag 2021, fyret blinker og vil starte, men kan ikke. Efter 2 timer finder min VVS ud af at det er fejl i dato, en scotte styring købt i 2018 er ikke indstillet så den kan gå fra 2020 til 2021. Ufattelig ringe af et dansk firma. Min VVS siger at man ikke kan ringe og reklamere til NBE da de aldrig tager telefonen og er meget vanskeligt at få fat i, så jeg skal betale ved kasse 1. da VVS jo ikke kan gøre for denne fejl. Hvis NBE havde mandsmod så tog de fat i de kunder som har disse styringer og krediterer de timer VVS har brugt på at finde ud af denne fejl. Synes det er lige til Ekstra Bladet..
2000kr i regning grundet fejl i styring
Jeg tænker ikke at det kan være rimeligt at vi som forbruger skal betale for en fejl fra NBE.
Vi var nr. 14 på liste, over borgere som stod 1 januar uden varme på huset og havde ringet til Urhøj Smedie for reparation (forhandleren)
Grundet dårligt styresystem som ikke kan bruges i år 2021. Løsningen blev at fyret blev stillet tilbage til år 2000 og fyret kan så nu holde sig kørende til 2020.
Det er ikke okay!
Fyrstyringen overlevede ikke årsskiftet…
Fyrstyringen overlevede ikke årsskiftet 20/21. Utroligt at fabrikken ikke havde forudset det. Desuden har vi måttet leve med flere andre fejlkonstruktioner. Hvorfor skal kompressorrens tilkøbes når fyret åbenlyst ikke kan køre uden?
Dårlig konstruktion.
Har et NBE RTB 16kw
Har et NBE RTB 16kw, som har haft følgende udfordringer:
1: Pillesilosnegl (gl 320kg silo med 90 graders snegl) knækkede ved motor efter 4,7T piller(problemfri og velfungerende). Henvendelse til Søren fra NBE udvirkede, at NBE kvit og frit leverede en komplet ny 320kg silo med 45 graders snegl. Jeg opsatte og siden har den del bare kørt problemfrit.
2: Askesnegls motor døde efter ca 5,2T piller. Ny motor fra forhandler/installatør som jeg selv installerede og siden har denne del fungeret fint.
3: Årsskifte 2020->2021 min v7 styring gik i loop mens vi var på besøg hos bekendte. Kom hjem til et temmeligt koldt hus(15 grader). En søgning på nettet viste, at det er et udbredt problem, men at der var en work-around (sæt årstal til f.eks. 2020) og kør systemet offline. Virker fint, har lidt probs med at finde de gamle indstillinger fra grundindstallationen men er i gang. NBE har leveret en ny version til download (v7.0674 til mit fyr), som skulle fixe problemet. Den kommer på snarest. NBE havde fejlretningen klar få timer efter problemet opstod. De har fremstillet youtube videoer af, hvordan man skal opgradere. Jeg syntes, de har håndteret et uforudsigeligt og kaotisk problem fint. Kan måske frygte lidt for de mindre teknisk erfarne og deres mulighed for at få systemet på skinner igen.
har købt en Black Star kedel med en…
har købt en Black Star kedel med en woody stoker, og styring er gået i stykker efter kun 3 år.. synes det er for ringe !
Ingen support efter garantiudløb.
Både mens der var garanti og efter udløb af garanti, er det umuligt at få support fra NBE. Det skal forgå via installatør , hvor jeg stadig ikke har fundet nogen som har forstand på styringen. Jeg har i 3 år betalt instl. for at komme og starte det op og lave service, udelukkende for at have en længere garanti. Men det hjælper ikke meget, når montøren ikke aner noget som helst om nyere pillefyr. Har opdateret styringen jævnligt, med det resultat, at min manual ikke længere er valid. Fyret gør nu underlige ting, som jeg ikke kan finde i manual. HOLD JER LANGT VÆK FRA NBE
Holder ikke aftale
De lover at sende en ny blæser ekspres fredag middag så den er fremme ved VVSer lørdag formiddag eller senest mandag. Ved kontakt i dag mandag har de ikke sendt den endnu. Det har været en meget kold weekend i huset og denne forlænges så yderligere og jeg er efterladt med tvivlen om, om de så gider sende i dag?
Opdatering her onsdag.... vi har stadig ingen varme
Nbe Black Star pillefyr
Nbe Black Star pillefyr. En god dag kan det køre 24 timer i streg. Hvis jeg ikke renser hver dag smelter den foto sensor. Det er direkte sundheds skadeligt at holde black Star pillefyr kørerende. Askestøv ved hver rens, (hver dag). Samt en svag røg lugt i stuen. ( Fyret står i kælderen). Hver gang jeg åbner døren til kælderen er der røg i lokalet. Fyret er lige godt 1 år gammel.
Ikke nok med det kan man ikke ringe til Nbe som privat.
Jeg kan ikke anbefale at få pillefyr.
At købe en RTB16 kedel er som at købe…
At købe en RTB16 kedel er som at købe en lykkepose, nogle får gevinst, og vi andre stakkels djævle får lutter nitter. Havde jeg vidst hvad jeg ved i dag, havde jeg købt et af de andre alternativer på markedet. Firmaet yder ikke support til privatkunder og min montør har snart ikke mere hår tilbage, for han er ikke stillet meget bedre. Desværre er jeg en fattigrøv der ikke bare kan finde 30.000,- til et anlæg der virker. Øv øv, sur numse at købe deres skodanlæg
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.