Rzeczywiście nie dbają o klienta. Przysyłają faktury , które trudno przypisać do konkretnej usługi. eny ros ą w zawrotnym tempie, a by to ukryć nazwa skraca czas usługi np z 2 lat na rok, potem na 6... Zobacz więcej
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
Domeny, serwery, strony www oraz profesjonalny hosting w nazwa.pl. Teraz w promocji możesz mieć atrakcyjny adres www, serwer i Stronę WWW zupełnie za darmo!
31-553, Kraków, Polska
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Świetna obsługa / pomoc Pana Sławomira! pomoc w rozwiązywaniu problemu -super , wyrozumiałość, profesjonalizm i chęć pomocy! brawo!!!

Odpowiedź od nazwa.pl
Mogę w pełni polecić Dział obsługi klienta a w szczególności p. Sebastiana z którym miałem przyjemność rozmawiać. Gość bardzo kompetentny, wyrozumiały i cierpliwy, czego można chcieć więcej dzwoniąc po radę do DOK.

Odpowiedź od nazwa.pl
Szybka reakcja na zadany temat. Przekaz pomocny i zrozumiały.

Odpowiedź od nazwa.pl
Zawsze odbiera telefony i pomaga w problemach oraz odpowiada na pytania

Odpowiedź od nazwa.pl
Jeśli chce się pod nich zabrać domenę to zrobią wszystko żeby to utrudnić. Wymyślają to coraz nowsze warunki. Aktualnie jestem po wysłaniu im 3 listów poleconych i każdy dostał odmowę z nowego powodu.

Odpowiedź od nazwa.pl
Niesamowite podejście do klienta. Dwie sprawy załatwione praktycznie od razu. Cokolwiek Państwo płacą Panu Januszowi Gąsiorowi jest to zdecydowanie za mało. Poziom obsługi klienta w nazwa.pl ma teraz zupełnie inne standardy. Zatrudniając nowego pracownika powinni Państwo przekazywać materiały szkoleniowe z nazwą "Standardy Janusza".
Problem, który miałem od kilku miesięcy został rozwiązany w kilkanaście minut.
Dziękuję jeszcze raz
Marcin Nowak

Odpowiedź od nazwa.pl
Pani Marzena, bardzo sprawna osoba, konkretna przeprowadziła mi przez migrację usług z konta na konto. Miała wszystkie odpowiedzi na moje pytania. Także bardzo życzliwa, cierpliwa i proaktywna.

Odpowiedź od nazwa.pl
Pobranie pieniędzy za usługę bez jasnej i świadomej zgody klienta, a następnie odmowa pełnego zwrotu – tak w skrócie wygląda moje doświadczenie z nazwa.pl.
Firma uznaje obciążenie karty za akceptację usługi, co budzi poważne wątpliwości. Reklamacja zakończona propozycją częściowego zwrotu.
Sprawa zgłoszona do banku, domena przenoszona do innego operatora.
Nie polecam.

Odpowiedź od nazwa.pl
Zawsze jesteście bardzo pomocni. Pełna informacja.

Odpowiedź od nazwa.pl
Pani na infolinii technicznej była bardzo miła i pomocna. W krótkich słowach przedstawiłem problem, który został szybko i sprawnie rozwiązany. Otrzymałem jasne i konkretne wskazówki, bez zbędnych komplikacji. Profesjonalna obsługa na wysokim poziomie – zdecydowanie polecam

Odpowiedź od nazwa.pl
Pani bardzo pomocna, wszystko poszło sprawnie dzięki sugestiom krok po kroku.

Odpowiedź od nazwa.pl
Wysyłanie kodu Authinfo pocztą, która idzie ponad tydzień jest albo zagrywką strategiczną, która ma za zadanie zniechęcić klienta do przejścia do konkurencji lub archaicznymi procedurami co również nie świadczy dobrze o firmie, która powinna maksymalnie ułatwić klientowi takie kroki. Nawet temu, który z jakiś powodów chce zmienić firmę.

Odpowiedź od nazwa.pl
Kontakt z konsultantami firmy nazwa.pl jak zawsze bardzo miły, profesjonalny i konstruktywny. Pracownicy zawsze gotowi nieść pomoc, chętnie wytłumaczą i doradzą. Serdecznie polecam nazwa.pl za ich wysoki profesjonalizm. Serdecznie dziękuję.

Odpowiedź od nazwa.pl
Konsultant był profesjonalny, bardzo pomocny i cierpliwy.

Odpowiedź od nazwa.pl
Bardzo szybka i sprawna obsluga, profesjonalne podejscie do klienta

Odpowiedź od nazwa.pl
Świetna konsultacja, dokładna i bardzo pomocna.
Pani Marzena wytłumaczyła wszystko w prosty i dostępny sposób.
Dziękuje

Odpowiedź od nazwa.pl
Panie bardzo miłe i treściwe. Pomogły nam w konfiguracji DNS i poinformowały o tym, że nie mamy się czym martwić, ponieważ do 24h trwa weryfikacja strony.
Pozdrawiamy

Odpowiedź od nazwa.pl
Pani Marzena była bardzo pomocna i po chwili moje konto działało jak należy.

Odpowiedź od nazwa.pl
Super komunikacja i szybkie załatwienie sprawy dzięki Pani Marzenie. Pozdrawiam serdecznie.