Goede klantenservice!
We hadden na 1,5 jaar een probleem met onze Thermostaat. De Support afdeling van Navstar heeft ons netjes geholpen en we hebben een nieuwe thermostaat ontvangen.
Smederijstraat 2, 4814 DB, Breda, Holandia
Update:
Ben paar weken later benaderd door navstar met excuses dat werknemer zeer slecht heeft gehandeld.
En een passende oplossing geboden.
Wat mij betreft heeft dit bedrijf uiteindelijk op de juiste manier gehandeld en een oplossing geboden.
Bij navstar een tado thermostaat besteld via albert heijn gekocht.
Echter bij montage erachter gekomen dat de montageplaat waar de thermostaat opgeklikt moet worden niet vast klikt.
Helaas door de feestdagen niet binnen de 14 dagen erachter gekomen.
Contact met navstar gehad en hun vinden dat het niet erg is dat de thermostaat niet vast zit, deze moet eraf gehaald kunnen worden.
Dus nu zit een kennis van mij met een loshangende thermostaat omdat er waarschijnlijk een productie fout in het plaatje zit oid.
Volgens mij moet er gewoon een nieuw plaatje georganiseerd worden als deze niet correct functioneert!
Voor mij geen navstar meer, service is om te janken!
Om nog maar te zwijgen over de reactie tijd van een email van 9 dagen.
Dit bedrijf hanteert niet zijn eigen leveringstermijn.
Als je hiervoor contact probeert op te nemen wordt je verwezen naar de mail . Ook hier wordt al gezegd alleen mail want telefonisch contact duurt langer!
Koop hier niet ook niet onder de vlag van AH want die helpen je ook pas na 5 dagen wachten en dan moet je als klant aantonen dat navstar niet reageert.
Update 22 3 2026 reactie van navstar naar trustpilot.
23 3 2026 netjes excuses gekregen .en daarom van 1 ster naar 4
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.