Prima geholpen, helaas geen nieuwe update mogelijk, in mijn peugeot. Ik laat het systeem binnenkort vervangen. Maar Prima bedrijf nogmaals, en netjes geholpen, ook via WhatsApp. Bedankt groetjes F... Zobacz więcej

In eerste instantie was m'n bestelling afgerond zonder dat ik het produkt had ontvangen. Nadat ik contact had gezocht via de mail ben ik snel en tot tevredenheid (op vrijdagavond) geholpen.

Voor de tweede keer een update besteld voor een navigatie, maar nu voor de Ford Kuga. Wederom snelle afhandeling. Het sd-kaartje was inderdaad plug-en play, zoals in de app werd aangegeven. Er was iet... Zobacz więcej

1. Naprawa samochodu

NAVIGATION SD CARD BEST DEALS

4,8

Doskonała

Prima geholpen

Prima geholpen, helaas geen nieuwe update mogelijk, in mijn peugeot. Ik laat het systeem binnenkort vervangen. Maar Prima bedrijf nogmaals, en netjes geholpen, ook via WhatsApp. Bedankt groetjes Frank

Dit was de enige oplossing, zonder gedoe.
Android navigatie radio Peugeot 308 308S 2013-2021 model T9, Android OS, Apple Carplay, Android Auto, Draadloos, GPS, Wifi, Bluetooth, 9 inch touchscreen, en met interface erin .

4 kwietnia 2026

Snel geholpen

9 marca 2026

Snel en vakkundige hulp

Snel en vakkundige hulp. Eenvoudig online te bestellen en snelle levering. Ik prijs dit bedrijf dan ook tercht aan. Ook de prijzen zijn zeer interresant. Kortom eeen top bedrijf. Indien nodig blijf ik mijn updates hier bestellen.

7 marca 2026

(Resolved) delivery issue

I had an issue with the delivery of my package, but they were very helpful and committed to resolving it. I’m very satisfied with their dedication in handling my situation

26 stycznia 2026

Snel en goed.

Goede informatie op website. Snelle levering van navicard. Installatie een kwestie van de card in de navigatie duwen.
Dus ronduit tevreden.

30 stycznia 2026