Heel snelle verzending en mega goede klantendienst. Ik ben binnen de 15 minuten mega goed geholpen toen ik iets klein voorhad en ze zijn super vriendelijk. Heel groot assortiment, voor een heel mooi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Besteld op 26 januari 2026 ’s avonds, de volgende dag(27 januari) stond het al voor de deur. Dat is snel. Ik hoefde zelf niks te vragen, de automatische mails en updates waren precies goed: bevesti... Zobacz więcej
Kruidenthee Moringa-thee, Echinacea purpurea-thee besteld. ondersteuning longen. Ik heb al van een andere leverancier mullein-thee. Deze miste in het assortiment. Zet van deze 3 soorten thee voor mi... Zobacz więcej
Echt mega fijne beugelflessen, snel geleverd! Alle flessen heel aangekomen, Ik had een paar porseleinen doppen defect ontvangen maar dit is echt mega snel en echt super goed opgelost door de klantens... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De Webwinkel met topkwaliteit natuurproducten tegen de scherpste prijzen. Gedroogde kruiden, thee, noten, vruchten, zaden, granen, groenten bestellen.
Dane kontaktowe
Holandia
- natuurproduct.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Ze leveren altijd op tijd en goeie…
Ze leveren altijd op tijd en goeie kwaliteit! Alleen hun gember citroen thee vind ik tegenvallen, het smaakt meer naar munt dan wat anders en de gember smaak voel je amper. Maar de thee is wel heel lekker maar ik wou gember, en die smaak je amper in die thee.
Duidelijke site goed beschrijving.
Duidelijke site goed beschrijving.
Je krijgt van elke stap een mail en verzending alles was snel en goed thee netjes verpakt en smaakt goed😁
Goede kwaliteit thee, goede prijs.
Goede kwaliteit thee voor een goede prijs. Levering was snel. Goed verpakt.
eerlijk product
eerlijk product, praktische verpakking, snelle levering.
doppen van de flessen sluiten niet goed
Netjes geleverd. De flessen die ik had besteld waren heel bij levering. Geen 5 sterren, want de doppen van de flessen sluiten niet goed op de fles. Dus liever flessen waarvan de doppen beter sluiten.
Snelle levering, alles compleet.
Levering zoals verwacht.
Een uitgebreide webshop
Een uitgebreide webshop, duidelijk en overzichtelijk. Snelle en correcte levering.
Alleen maar positief
Nette verpakkingen, snelle levering en goede producten. Gaan zeker vaker bestellen!
Zoals altijd prima service
Zoals altijd prima service, geen opmerkingen
Zeer goed voor mensen met beperkte…
Zeer goed voor mensen met beperkte gebruik van zout.
Top middel tegen obstipatie.
Zea sennepeulen in heet water 15 minuten laten trekken, en dan opdringen, gegarandeerd tussen de 5 en 8 uur gaat de ontlasting als een trein. Perfect natuur product.
Duidelijke uitleg over de producten te…
Duidelijke uitleg over de producten te vinden op de website.
Ook prima levering.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.