Heel snelle verzending en mega goede klantendienst. Ik ben binnen de 15 minuten mega goed geholpen toen ik iets klein voorhad en ze zijn super vriendelijk. Heel groot assortiment, voor een heel mooi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Besteld op 26 januari 2026 ’s avonds, de volgende dag(27 januari) stond het al voor de deur. Dat is snel. Ik hoefde zelf niks te vragen, de automatische mails en updates waren precies goed: bevesti... Zobacz więcej
Kruidenthee Moringa-thee, Echinacea purpurea-thee besteld. ondersteuning longen. Ik heb al van een andere leverancier mullein-thee. Deze miste in het assortiment. Zet van deze 3 soorten thee voor mi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De Webwinkel met topkwaliteit natuurproducten tegen de scherpste prijzen. Gedroogde kruiden, thee, noten, vruchten, zaden, granen, groenten bestellen.
Dane kontaktowe
Holandia
- natuurproduct.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Top product, en hele fijne klantenservice
Echt mega fijne beugelflessen, snel geleverd! Alle flessen heel aangekomen, Ik had een paar porseleinen doppen defect ontvangen maar dit is echt mega snel en echt super goed opgelost door de klantenservice! Ik dacht met 1 bestelling voor een lange tijd klaar te zijn.... maar inmiddels toch opnieuw extra flessen besteld! Dat zegt denk ik al wel genoeg he.. dikke aanrader!
Supersnel ontvangen en goed verpakt
Supersnel ontvangen en goed verpakt
Bij de kruiden overheerst de kruidnagel…
Bij de kruiden overheerst de kruidnagel smaak.
Product duidelijk op jullie site te…
Product duidelijk op jullie site te vinden met fijne uitleg.
Hele vlot te bestellen en nog een vlottere levering.
Heb het binnen mooi product ruikt heerlijk en smaakt geweldig.
Tot de volgende keer een aanrader
Hele goede prijs en snel bezorgd
Hele goede prijs en snel bezorgd. Het was mijn eerste bestelling maar ik ben heel tevreden over dit bedrijf en ga vaker dingen bestellen hier.
Fijn assortiment
Ik ben heel tevreden met mij aankoop: passiebloem thee, anijszaad en lijnzaadolie. Goed kwaliteit producten.
Gezond en heerlijk product
Het product gebruik ik in bijna alle groenten- en vleesgerechten. Ik vind het product ook een gemakkelijk strooimiddel over de diverse slaatjes.
Ik ben er heel blij mee, ook omdat ik naar eigen behoefte eventueel zout kan toevoegen.
Highly recommended
Highly recommended! My first purchase was very successful. The spices are of good quality, everything was perfectly packaged, and the shipping was fast with no issues tracking the parcel. I will definitely be back. Thank you and I highly recommend!
jampotten en deksels
jampotten en deksels: goed product, de mogelijkheid om pot en deksel apart te bestellen is heel fijn. De deksels moeten gebruik in volgende jaren vervangen worden.
Zorgvuldige verpakking en verzending.
Alles zeer snel geleverd
Alles zeer snel geleverd, nette verpakkingen en goede kwaliteit
Mooie producten
Snelle levering van mijn pakket, alles ziet er mooi uit. En mooie eerlijke producten! Ik kom hier zeker terug
Alles klopte
Alles klopte, bestelling was er ook snel. Alleen DHL, krijg je een kaartje in de bus dat je het kan halen bij droppie...ga je wat later ernaar toe....geen pakketje ,wel de volgende dag!
Pure producten voor een mooie prijs
Op zoek naar kruiden kwam ik op deze website terecht. Groot assortiment, duidelijke omschrijvingen en goede prijzen. De verzending was snel, alles netjes verpakt en de kruiden ruiken zo intens en puur! Een soort bedankkaartje in de doos of een extra kleinigheidje had ik wel leuk gevonden.
Vlot en snel
Lekkere verse thee
Lekkere verse thee. 100% zonder toevoegingen. Goed verpakt.
Omdat ik natuur product ken van mijn…
Omdat ik natuur product ken van mijn vrienden ,
👍 Aanrader! Snel geleverd, goede produkten!
Veel keus, snel geleverd, goede produkten!
👍
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.