Super product
Super product. Gebruik het nu paar maanden. fantastisc 7 en Lions mane. Snelle afhandeling had het binnen 4 werk dagen. Ga zo door NM!
"NatureWonders.nl biedt een uitgebreid assortiment natuurlijke supplementen met een focus op paddenstoelen zoals Lions Mane, Chaga, Mitakai, Fantastic 7 mix, Ashwagandha. Onze missie is om hoogwaardige producten te leveren die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, streven we ernaar om klanten te helpen hun welzijn te verbeteren. Ontdek de kracht van de natuur met NatureWonders.nl en ervaar zelf het verschil!"
Nevelgaarde 8, 3436 ZZ, Nieuwegein , Holandia
De bestelling ging even fout maar ze hebben me netjes tewoord gestaan en als composatie me iets extras aangeboden! Ik ga hier vaker bestellen hartstikke top!
Ik heb Lions Mane gehaald bij Naturewonders. Mijn pakketje was super snel binnen, fijne service. Ik kan Lions Mane echt heel erg aanraden, ik heb veel meer focus en geen last meer van mijn 'mom' brain'. Top! Ik zal hier zeker weer bestellen als ik door mijn pillen heen ben.

Odpowiedź od Naturewonders
Mijn bestelling was mooi op tijd betaalbaar en product was na behoren.

Odpowiedź od Naturewonders
Great products and quick delivery!

Odpowiedź od Naturewonders
Lions mane gehaald, alles ging lekker makkelijk en helemaal perfect afgehandeld. Ook nog lekker snel verzonden.
Top service!!

Odpowiedź od Naturewonders
Goed aangekomen, snelle levering niks om op aan te merken

Odpowiedź od Naturewonders
Nice products, now placing 2 orders a week.
Getting nice and chill

Odpowiedź od Naturewonders
Heb een paar dagen geleden de fantastic 7 besteld en was binnen 3 dagen al binnen, sneller dan aangegeven tijd dus fine by me !!!
Top service zo snel !!