1. Sklep z witaminami i suplementami
  2. Sklep z ziołowymi produktami leczniczymi

Nature’s Alchemy – The power of nature. The truth in results. At Nature’s Alchemy, we believe health should be simple, safe, and natural. We are a Latvian brand dedicated to creating real, trustworthy alternatives to conventional medicine. Our products are crafted with clinically studied botanicals, traditional herbal wisdom, and clean, carefully sourced ingredients. Our mission is to support people in living healthier lives, reducing reliance on synthetic medicine, and embracing natural wellness. Every formula is made with purpose — not just to sell, but to heal, support, and restore. Our Vision: A world where natural, science-backed solutions are the standard for health. Our Product Example: GastroCare+ – Calamus Root Capsules (1:4 Extract), designed to naturally support stomach and intestinal health. With Nature’s Alchemy, you can trust in the power of nature and the truth in results.

4,1

Dobra

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Спасибо большоеспасибо вам за то что начали…

Спасибо большое вам за то что начали выпускать корень Аира в капсулах,это очень удобно и хорошо помогает желудку востоновиться!Марису Бредису отдельно Спасибо что зделал рекламу на корень аира благодаря ему я узнал об этом и решил заказать уже не в первый раз!

4 stycznia 2026

Odpowiedź od Naturesalchemy.eu

Спасибо большое за ваш отзыв и тёплые слова! Нам очень приятно.Мы очень ценим вашу поддержку

Good

Slow dilivery to United Kingdom
Still waiting my parcel

8 listopada 2025

Odpowiedź od Naturesalchemy.eu

We are very sorry that delivery to the United Kingdom is taking longer than expected. We ship from the country of manufacture, so sometimes delivery may be delayed. Our apologies, and we are working to improve our shipping speed.

You didn't help me !!!

26 października 2025

Odpowiedź od Naturesalchemy.eu

Hello! We’re sorry to hear that you had a negative experience.
Please let us know what specific issue you encountered - we’ll be happy to look into it and do our best to make things right.
You can contact us directly at info@natuersalchemy.eu

Beidzot ir radīts!!!

Beidzot ir radīts produkts, kas ir vajadzīgs ik katram, bet tējā tik grūti bija iedzert!!!

18 sierpnia 2025

Odpowiedź od Naturesalchemy.eu

Paldies par atsauksmi! 🙏 Priecājamies, ka mūsu produkts jums noder.