NatureCell Denmark Recenzje 494

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Jeg var og er super glad for produktet, men den forrige sending - heriblandt en natcreme -havde en fejl i pumpen, så jeg måtte grave cremen ud med en vatpind. Rimeligt irriterende. Efter reklamation... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling - God og ærlig vejledning. Vi har bl.a. brugt CBD olie (20%) som en skånsom og effektiv behandling af fodvorter og hud forandringer. Som bonus er den også virkelig god for neglene.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Olien CBD 1000 mg har holdt mine solskader i ansigtet behandlingsfri siden nov 2024. Var ellers ramt af tilbagefald ca 2 x årligt, med følgende skrappe behandlinger og sår i 14 dage efter hver gan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Creme og olie er meget nemme at bruge og ganske drøje. Til min overraskelse har det tydeligt mindsket mine leverpletter i ansigtet, hvilket jeg er meget glad for. Huden bliver samtidig meget blød og... Zobacz więcej

1. Kosmetyki

Napisane przez firmę

Om NatureCell NatureCell er et dansk hudplejebrand med speciale i CBD hudpleje. Virksomheden er stiftet og drives af Lizbeth Falk og Allan Falk Gamborg med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og personlig kundeservice. NatureCell var blandt de første danske hudplejebrands, der i 2019 begyndte at sælge og markedsføre CBD hudpleje i Danmark inden for rammerne af gældende kosmetiklovgivning. Siden da har vi arbejdet målrettet med at udvikle hudpleje med cannabidiol (CBD) til danske forbrugere. Vores produkter udvikles i overensstemmelse med EU’s kosmetikforordning og gældende dansk lovgivning for kosmetiske produkter. Hudplejen indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder cannabidiol (CBD) fra industrihamp, som i kosmetik anvendes for sine plejende, hudbeskyttende og antioxidative egenskaber. Flere af vores produkter produceres i Danmark, og vores olier fremstilles på GMP-certificerede faciliteter efter høje kvalitetsstandarder. Dansk kundeservice og tryg handel NatureCell er en dansk e-mærket webshop. E-mærket er din sikkerhed for, at webshoppen lever op til krav om sikker handel og forbrugerbeskyttelse. Har du spørgsmål til vores CBD hudpleje, ingredienser eller hvilken hudplejerutine der kan passe til din hud, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan både skrive eller ringe – alt efter hvad der passer dig bedst. Læs mere om NatureCell På vores hjemmeside kan du læse mere om vores produkter, ingredienser og kundernes oplevelser. www.naturecell.dk Lizbeth Falk & Allan Falk Gamborg
 NatureCell

1 gwiazdka

Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt NatureCell’s…

Jeg har brugt NatureCell’s hudplejeprodukter i et stykke tid nu, og jeg er virkelig imponeret! Deres CBD-dagcreme har gjort en stor forskel for min hud – den føles mere fugtet, rolig og glødende. Jeg har også prøvet deres CBD-olie, som absorberes hurtigt og giver en dejlig blød hud.

Bestillingsprocessen var enkel, og leveringstiden var overraskende hurtig. Produkterne er tydeligvis lavet af ingredienser af høj kvalitet, og jeg elsker, at de er naturlige og skånsomme. Kan varmt anbefales!

18 lutego 2025

Kære Gitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌱 og anbefaling til andre kunder.

Hvor er det skønt at høre, at både vores CBD-dagcreme og CBD-olie har givet dig en god oplevelse, og at du oplever huden mere fugtet, rolig og med glød.

Vi er også glade for, at bestilling og levering har været nemt for dig – det betyder meget for os, at hele oplevelsen er god fra start til slut.
Tak for din anbefaling 💚 og dine 5 stjerner.

Solskade på overlæben

I november fik jeg konstateret en solskade på min overlæbe hos hudlægen. For fem år siden gennemgik jeg strålebehandling for hudkræft samme sted, så beskeden om ny behandling var hård. Jeg skulle have to lysbehandlinger med creme i tre timer og lys i ti minutter.
I december opdagede jeg NatureCell, læste anmeldelser og ringede til Lizbeth. Efter en god samtale besluttede jeg at prøve produkterne og bestilte komplet sampakken. Jeg har brugt dem hver dag i tre måneder.
I dag var jeg til kontrol, og hudlægen sagde: "Det hele er væk." Jeg skal til ny kontrol om tre måneder for at sikre, at det ikke kommer tilbage.
Lizbeth, tusind tak for din vejledning! I brænder for jeres produkter, og jeg vil aldrig bruge andet. Jeg kan varmt anbefale NatureCell!

5 marca 2025
Opinia niezależna

Kære Astrid,

Tusind tak for din rørende og detaljerede anmeldelse! Det betyder utroligt meget for os og vores kunder at høre din historie, og vi er så glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores produkter.

Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg i sin CBD hudpleje, især når man har været igennem en udfordrende proces som din. Det er fantastisk at høre, at din hudlæge kunne bekræfte så flotte resultater – det må have været en kæmpe lettelse!

Det er netop oplevelser som din, der motiverer os til at blive ved med at levere CBD hudpleje, vi kan stå 100% inde for. Vi sætter stor pris på din tillid til os, og vi er så glade for, at du har fundet produkter, der passer til dig.

Tak fordi du deler din historie, og tak fordi du anbefaler os videre! 💚

Lizbeth & Allan

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og varen virker over al…

Hurtig levering og varen virker over al forventning

11 lutego 2025

Kære Annette,

Tusind tak for dine 5 stjerner, det betyder meget for os.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både levering og produkterne.

Skønne hilsner

Oceniono na 2 z 5

Har aldrig haft tørt og afskallet hud i…

Har aldrig haft tørt og afskallet hud i ansigtet. Det har jeg nu oplevet nu, har både olien og dag cremen. Har brugt det både morgen og aften i 3uger. Købte det fordi jeg gennem vinteren, har røde lidt hævede områder i ansigtet ikke noget forbedring der. VH Kirsten

4 lutego 2025

Kære Kirsten,

Tak fordi du deler din oplevelse – vi forstår, at det kan være frustrerende, når man ikke ser den ønskede effekt med det samme.

Det, du oplever med tør og afskallet hud, kan skyldes, at dine hudceller fornyes, og døde hudceller afstødes. Huden har typisk en regenerationscyklus på ca. 4 uger, så det kan tage lidt tid, før balancen finder sted.

Da du har valgt dagcremen og olien, kan det være, at din hud mangler ekstra fugt og beskyttelse, særligt i vinterperioden. Mange oplever bedre resultater ved også at bruge natcremen, som er mere fed, samt hyaluron serum, der giver ekstra fugt.

Derudover har rækkefølgen af produkterne betydning – vi anbefaler i dit tilfælde at påføre dagcreme først og derefter olien. Også de renseprodukter, du bruger, kan påvirke hudens tilstand. Hvis de er for udtørrende, kan det forstyrre hudens balance.

Du er altid velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak – vi vil meget gerne guide dig, så du får den bedste oplevelse med vores hudpleje. 💚

Lizbeth & NatureCell-teamet

Dejlige produkter

Dejlige produkter

10 lutego 2025

Hej Suzi,

Tusind tak for 5 flotte stjerner !
Din anmeldelse og tilfredshed betyder så meget for os.

Skønne hilsner,

Fine produkter

Fantastisk produkter

27 listopada 2024

Odpowiedź od NatureCell Denmark

Tusind tak Naja - tak for du gav dig tid til at give os en anmeldelse og at give os 5 stjerner. Det betyder så meget for vores danske virksomhed.
Det glæder os at du synes det er fantastiske produkter.
Skønneste hilsner fra

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt NatureCell CBD Skin Oil i…

Jeg har brugt NatureCell CBD Skin Oil i ansigtet i 5 uger. Jeg har nogle solskader, hvor der er nogle brune plamager. Endvidere nogle plamager af rødme. Der hvor der er mindst rødme, kan jeg bestemt se en forskel. Jeg fortsætter behandlingen.

26 lutego 2025
Opinia niezależna

Kære Annie,

Tusind TAK for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse! 😊 Det er dejligt at høre, at du allerede kan se en forskel, og vi glæder os til at høre, hvordan det fortsætter for dig.

Huden har sin egen cyklus, og det lyder som om, den stille og roligt er ved at finde sin balance. Vi anbefaler at fortsætte den gode rutine, og hvis du har spørgsmål eller brug for råd, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak fordi du valgte NatureCell – vi sætter stor pris på din tillid! 💚

De skønneste hilsner fra
Lizbeth & NatureCell

Kære Pia,

TAK for 5 stjerner og du tog dig tid at anmelde os, det betyder så meget for vores virksomhed.

Skønneste hilsner fra
Lizbeth og team NatureCell

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt NatureCell i 5 år, og min tidligere tørre, trætte ansigtshud er nu fugtet og sund. Min rutine med rensecreme, olie, dag- og natcreme samt hånd-, fodcreme og læbepomade er fantastisk!

NatureCell tilbyder ærlig og præcis vejledning om deres produkter. Resultaterne på ansigtshuden ses hurtigt, og leveringen er lynhurtig – fra dag til dag!

22 stycznia 2025

Kære Jette,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse gennem de fem år, du har brugt vores produkter. Det er netop vores mål, at du får en fugtet og sund hud, uanset om det er ansigt, hænder eller fødder.

Vi er også rigtig glade for, at du sætter pris på vores vejledning og den hurtige levering. Vi arbejder hver dag på at sikre både kvalitet og god service, så dine ord varmer og motiverer os til at fortsætte.

Endnu en gang tak, fordi du deler din oplevelse – vi er her altid, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp til din hudplejerutine.

De skønneste hilsner fra

Oceniono na 3 z 5

Produkterne er sikkert ok

Tak for tilbagemelding og returbeløbet. Jeg ser frem til et fremtidigt godt samarbejde.

13 stycznia 2025

Kære Vibeke,

Tak for din Trustpilot anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du synes vi har en elendig kundeservice – det betyder nemlig rigtig meget for os som en lille dansk virksomhed. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service, men vi er få ansatte og har ikke de store ressourcer til programmører, der kan justere rabatter efter et køb er gennemført, eller sikre du indtaster koder.

Vi beklager, at der gik for lang tid med at besvare din første henvendelse – det er ikke vores standard, og vi tager det til os. Samtidig håber vi på forståelse for, at rabatkoder skal indtastes ved køb, da vi teknisk ikke har mulighed for at efterregulere dem.

Dog ønsker vi, at du skal være glad for at handle hos os, og derfor har vi valgt at tilbageføre rabatten kr. 179,55 kr. manuelt denne gang. Vi håber, at denne løsning viser vores engagement i at give en god service og at du vil overveje at opdatere din anmeldelse.

Tak fordi du støtter en dansk virksomhed – det betyder meget for os.

Lizbeth Falk / NatureCell

Oceniono na 3 z 5

Lækre produkter

Nem handel og god support og vejledning ved spørgsmål omkring Naturecell produkterne.
Jeg købte olie, dag- natcreme og ansigtswash.
Alle produkter er lækre at bruge og jeg venter spændt på at se, om nogle måneder om de kan afhjælpe de solskader jeg har i ansigtet. Spændingen omkring resultatet er årsagen til kun at give 3 stjerner.
Når jeg ser resultatet vil jeg med glæde opdatere min vurdering

6 stycznia 2025

Odpowiedź od NatureCell Denmark

Tusind tak for din anmeldelse og dine fine ord om vores produkter og kundeservice! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med handlen og vejledningen.

Vi forstår godt din spænding omkring resultaterne – hudpleje kræver tålmodighed, og vi håber, at du vil opleve de forandringer, du ønsker over tid.

Husk, at NatureCell produkter er hudpleje og ikke medicin, og vi ikke kan garantere bestemte resultater. Vi anbefaler også at du søger læge/hudlæge ved solskader.

Tak fordi du støtter en dansk virksomhed!

Lizbeth Falk
NatureCell

Oceniono na 5 z 5

Elsker elsker deres olie og cremer ❤️❤️…

Elsker elsker deres olie og cremer ❤️❤️ man får babyblød hud og også godt til uren hud.

6 stycznia 2025

Hej Viola,
Tusind tak for din skønne anmeldelse 💚
Hvor er det dejligt at høre, at du elsker både vores olie og cremer, og at de giver dig babyblød hud.
Det er fantastisk, at du også oplever, at de passer godt til hud med tendens til urenheder.
Vi sætter stor pris på du giver dig tid til at skrive 💚

Fantastiske produkter der hjælper

Fantastiske produkter der hjælper, god service og hurtig levering.

19 grudnia 2024

Kære Christina,
Tusind tak for 5 stjerner og skønne anmeldelse, det betyder meget for os.
Skønne hilsner fra
Team NatureCell 🌱

et dejligt produkt

17 grudnia 2024

Kære Erika,

Tusind tak for 5 stjerner - det glæder os du synes det er dejlige produkter, det betyder meget for os.

Skønne hilsner fra
Team NatureCell 🌱

Oceniono na 5 z 5

Dag- og natcremen er virkelig gode

Dag- og natcremen er virkelig gode, fornemmer jeg. Cbd-olien er bedre end alt andet, jeg har prøvet.

27 grudnia 2024

Kære kunde,
Hvor er det fantastisk at høre at du synes at CBD olien er bedre end alt andet du har prøvet.
TAK for den flotte anmeldelse.
Skønne hilsner
Lizbeth / Team NatureCell

Oceniono na 4 z 5

Jeg giver 4 stjerne

Jeg giver 4 stjerne, da jeg ikke har brugt CBD olien så længe, but so fare so good … ser frem til at mine solskader og hud i ansigtet normaliseres.

Giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for servicen og behagelige personlige betjening, tak.

5 grudnia 2024

Hej Henrik,
Tusind tak 🌱 Vi er glade for, at du har en god oplevelse indtil nu, og at du er tilfreds med vores service.
Tak for du gav dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder meget for os.
Skønne hilsner Lizbeth / NatureCell

Jeg var noget skeptisk

Jeg var noget skeptisk, da jeg købte min første (og meget dyre) olie. Jeg havde set billeder af solskader i ansigtet og tænkte, at okay, så prøver jeg det, selvom det nok ikke hjælper en dyt.
Men det HAR faktisk hjulpet. Så jeg er glad for, at jeg sparkede skepsissen til hjørne og købte den første flaske. Nu er jeg fri for sår i ansigtet, som ikke vil hele.

29 listopada 2024

Hej Lilian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌱

Vi er glade for, at du valgte at prøve vores olie, selvom du var skeptisk i starten – og at du har haft en god oplevelse med den som en del af din hudplejerutine.

Det betyder meget for os at få din feedback og høre, at du er tilfreds.

Oceniono na 4 z 5

Kom hurtigt frem

Kom hurtigt frem, uden for meget emballage.

26 listopada 2024

Kære Birthe,

Tusind tak for din anmeldelse 🌱

Vi er glade for, at din ordre kom hurtigt frem, og at du værdsætter vores måde at pakke på med omtanke for miljøet.

De bedste hilsner
Lizbeth / NatureCell 🌱

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej