NatureCell Denmark Recenzje 492

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 3 z 5

Jeg er super glad for produktet, men den forrige sending - heriblandt en natcreme -havde en fejl i pumpen, så jeg måtte grave cremen ud med en vatpind. Rimeligt irriterende. Dejligt at der med den næ... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling - God og ærlig vejledning. Vi har bl.a. brugt CBD olie (20%) som en skånsom og effektiv behandling af fodvorter og hud forandringer. Som bonus er den også virkelig god for neglene.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Olien CBD 1000 mg har holdt mine solskader i ansigtet behandlingsfri siden nov 2024. Var ellers ramt af tilbagefald ca 2 x årligt, med følgende skrappe behandlinger og sår i 14 dage efter hver gan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Creme og olie er meget nemme at bruge og ganske drøje. Til min overraskelse har det tydeligt mindsket mine leverpletter i ansigtet, hvilket jeg er meget glad for. Huden bliver samtidig meget blød og... Zobacz więcej

1. Kosmetyki

Napisane przez firmę

Om NatureCell NatureCell er et dansk hudplejebrand med speciale i CBD hudpleje. Virksomheden er stiftet og drives af Lizbeth Falk og Allan Falk Gamborg med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og personlig kundeservice. NatureCell var blandt de første danske hudplejebrands, der i 2019 begyndte at sælge og markedsføre CBD hudpleje i Danmark inden for rammerne af gældende kosmetiklovgivning. Siden da har vi arbejdet målrettet med at udvikle hudpleje med cannabidiol (CBD) til danske forbrugere. Vores produkter udvikles i overensstemmelse med EU’s kosmetikforordning og gældende dansk lovgivning for kosmetiske produkter. Hudplejen indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder cannabidiol (CBD) fra industrihamp, som i kosmetik anvendes for sine plejende, hudbeskyttende og antioxidative egenskaber. Flere af vores produkter produceres i Danmark, og vores olier fremstilles på GMP-certificerede faciliteter efter høje kvalitetsstandarder. Dansk kundeservice og tryg handel NatureCell er en dansk e-mærket webshop. E-mærket er din sikkerhed for, at webshoppen lever op til krav om sikker handel og forbrugerbeskyttelse. Har du spørgsmål til vores CBD hudpleje, ingredienser eller hvilken hudplejerutine der kan passe til din hud, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan både skrive eller ringe – alt efter hvad der passer dig bedst. Læs mere om NatureCell På vores hjemmeside kan du læse mere om vores produkter, ingredienser og kundernes oplevelser. www.naturecell.dk Lizbeth Falk & Allan Falk Gamborg
 NatureCell

1 gwiazdka

Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Det er bare en dejlig crem.jeg bruger…

Det er bare en dejlig crem.jeg bruger den fordi den er go jeg hade ikke noget med huden den er bare skøn

20 stycznia 2026

Kære Anette,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du synes, det er en dejlig creme, og at du nyder at bruge den – det er præcis sådan, hudpleje gerne må føles.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, det betyder meget for os.

Kære Miriam,

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse – og TAK for de 5 stjerner. Vi er glade for, at både leveringen og olien lever op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, det betyder rigtig meget for os.

Beroliger huden

2 stycznia 2026

Kære Elsebeth,

Tusinde tak for din anmeldelse – og TAK for de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du oplever, at produkterne føles behagelige for din hud.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, det betyder meget for os.

Effekt af CBD olie 👌

Jeg har duppet med cbd olie 2-4 gang på en tør suspekt plet i ansigtet, som nu næsten er væk efter 3 uger. Jeg har fået en henvisning fra egen læge til obs begyndende hudcancer om 14 dage 🤗 bedste hilsner Mette Lyngholm

13 stycznia 2026

Kære Mette,

Mange tak for din anmeldelse – og TAK for de 5 stjerner. Det er dejligt, at du vil dele din oplevelse, og vi er glade for, at olien har føltes god at bruge.

Når det gælder pletter eller forandringer i huden, er det altid en god idé at få dem vurderet hos lægen, så det er rigtig fint, at du allerede har en tid og får det tjekket. Vores produkter er udviklet til at pleje og fugte huden i hverdagen, og ved mere usikre hudforandringer er lægens vurdering altid det vigtigste.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive og dele din oplevelse.

Kære Louise,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os at høre fra vores kunder, og vi er meget glade for at have dig med hos os.
Skønneste hilsner

Virkelig godt produkt

Virkelig godt produkt

12 stycznia 2026

Hej John,
Mange tak for dine 5 stjerner og for dine pæne ord om produktet – det sætter vi stor pris på. Det glæder os altid lidt ekstra, når også mænd deler deres oplevelse og prioriterer at passe godt på huden.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os – det betyder meget for os.
Skønne hilsner

Fuldstændig fantastiske produkter

Fuldstændig fantastiske produkter
Fantastisk service
Jeg har prøvet deres fodcreme og må sige wow
Mine fødder er blevet så fine efter de har været plaget af tørre flader og revner

Kan kun anbefale at handle der 👏🏻👏🏻❤️❤️

5 stycznia 2026

Kære Anja,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, hvordan vores produkter bliver brugt i hverdagen, og vi er glade for, at fodcremen er blevet en god del af din plejerutine.

Også en stor tak for dine ord om vores service – vi gør os umage for, at alle kunder føler sig godt hjulpet og trygge hos os.

TAK fordi du tog dig tid til at skrive og for at anbefale os 💚

Lizbeth / Team NatureCell 🌱

Oceniono na 5 z 5

Jeg har meget glæde af at bruge jeres…

Jeg har meget glæde af at bruge jeres ansigtscreme, dag og nat samt den unikke CBD olie. Min hud elsker den og jeg ser store forandringer. Små udslet, tør hud og knopper forsvinder vupti, efter et par dages brug af olien.

31 grudnia 2025

Odpowiedź od NatureCell Denmark

Hvor er vi taknemmelige for din besked Inge og tusind tak for dine 5 stjerner. Det betyder så meget for os at du tager dig tid til at fortælle om dine oplevelser med vores cremer og CBD olie.

Det glæder os at du oplever en forskel der kan ses.
Af hjertet TAK.

Lizbeth / Team NatureCell

Utrolig god service

Utrolig god service, en vare fra ordren var udsolgt, jeg blev ringet op og orienteret, det var en rigtig god oplevelse :-)

16 grudnia 2025

Kære Anne,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og skønt du værdsætter vi ringer til dig. Vi lægger vægt på at være personlige og nærværende her.
Det betyder meget for os at du tager dig tid at give os en anmeldelse af hjertet tak for det og dine 5 stjerner.

Skønneste hilsner fra Lizbeth og teamet / NatureCell

Oceniono na 5 z 5

jeg havde sår om munden revner på…

jeg havde sår om munden revner på læberne det har olien hjulpet med i løbet af 8 dage er det klart blevet bedre det var min datter der anbefalede produktet og jeg vil varm anbefale det til andre

28 grudnia 2025

Kære Elsebeth,

Tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner – det betyder virkelig meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse 💚

Hvor er det dejligt at læse, at du er blevet anbefalet af din datter, og at produktet er blevet en del af din daglige hudpleje. Når vores produkter bliver givet videre gennem personlige anbefalinger, er det noget af det, der gør os allermest taknemmelige 🌱

Tak også fordi du støtter et dansk firma og deler din erfaring med andre – det sætter vi stor pris på.

Lizbeth / NatureCell 💚

Oceniono na 5 z 5

Dagcremen har totalt fjernet problem…

Dagcremen har totalt fjernet problem med tør og rød hud ved hårgrænsen. Allerede første dag var et ellers mangeårigt problem løst.

17 grudnia 2025

Kære Britt,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse – og for at du har taget dig tid til at skrive 🌱Det betyder alt for os TAK.

Det glæder os meget, når vores produkter bliver en fast del af hverdagen og indgår naturligt i en personlig hudplejerutine. Tak fordi du deler din oplevelse og giver andre mulighed for at læse med.

Vi sætter stor pris på din tillid og på opbakningen til vores danske brand og CBD produkter 💚

Skønneste hilsner

Dansk side

Dansk side. God kommunikation og hurtig levering. Skønne produkter. Vil anbefale at handle skønne ting her

23 października 2025

Kære Birte,
Hvor er du sød og hvor er vi taknemmelige over din anbefaling og søde ord - og fine 5 stjerner. Det har stor betydning for os.

Vi værdsætter at have kunder som dig. TAK.

Skønne weekendhilsner fra
Lizbeth / NatureCell

Oceniono na 5 z 5

Super gode og dejlige produkter

Super gode og dejlige produkter. Med en hurtig levering 😊

Kære Ann Britt,
Tusind tak for de 5 stjerner og dejlige ord. Det betyder så meget for vores firma, at du har taget dig tid at skrive din anmeldelse. TAK.

Skønneste hilsner fra Lizbeth og team NatureCell

Alt godt

Alt godt - er vild med jeres creme. Hurtig levering

14 listopada 2025

Odpowiedź od NatureCell Denmark

Af hjertet TAK for flotte ord og flotte 5 stjerner! Det betyder virkelig meget for os, at du tager dit tid til det.

Skønneste weekend til dig fra

Oceniono na 5 z 5

Mindre virksomhed med stor sjæl

Har handlet flere gange.
Hurtig levering og en oplevelse af personlighed bag
Fine produkter.

Kære Annette,
Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 💚

At du oplever både personlighed, nærvær og gode produkter er præcis det, vi gerne vil give videre som en mindre dansk virksomhed med hjertet med i det hele. Tak fordi du handler hos os igen og igen – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

De varmeste hilsner

Er meget glad for især CBD Hudpleje Olien

Er meget glad for især at bruge CBD Hudpleje Olien, men også CBD Hyaloronic Serum. Det har helt sikkert hjulpet på min hud, som har problemer med eksem og rødme. Jeg bruger også deres shampoo og balsam, men har endnu ikke opnået helt så godt resultat som i ansigtet. Men fortsætter og synes det er nogle gode produkter.

12 listopada 2025

Hej Susanne,
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med vores produkter – det sætter vi stor pris på 💚

Det glæder os at læse, at flere af vores produkter er blevet en del af din personlige plejerutine, og de føles gode for din hud.
Tak også for din ærlige og nuancerede tilbagemelding – den betyder meget for os i vores udviklingsarbejde.

Tusind tak for flotte 5 stjerner. Det betyder meget for os at du er tilfreds.

Lizbeth / NatureCell 💚

Oceniono na 5 z 5

Lækkert produkt- kommer ikke til at…

Lækkert produkt- kommer ikke til at bruge andet!

10 listopada 2025

Kære Susanne,
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at læse 💚

Det betyder meget for os at mærke den tillid og begejstring, du deler - Vi er taknemmelig for at have dig som kunde.

Skønne hilsner fra

Oceniono na 5 z 5

⭐ Min anbefaling af Naturecell.dk og…

⭐ Min anbefaling af Naturecell.dk og deres produkter
Jeg lever med migræne og reumatisk smerte i form af fibromyalgi, og det har været en lang rejse at finde produkter, der virkelig hjælper. Naturecell.dk har gjort en kæmpe forskel for mig – jeg bruger alle deres produkter, fordi de er naturlige, effektive og skabt med fokus på kroppens behov for balance.
Mine favoritprodukter og hvorfor de virker:
• CBD-olie (20%) – Reducerer smerte, dæmper inflammation og skaber ro i nervesystemet. Uundværlig under migræneanfald og ved fibromyalgismerter.

Min oplevelse:
Jeg elsker, at Naturecell kombinerer kvalitet og natur. Produkterne har givet mig mere energi, mindre smerte og en følelse af kontrol over min hverdag. For mig er det ikke bare en krem/olje – det er en helhedsorienteret tilgang til sundhed og skønhed, både indefra og ud.
Hvis du kæmper med migræne, fibromyalgi, hormonelle udfordringer eller ønsker at pleje din hud, kan jeg varmt anbefale Naturecell.dk og deres produkter. De har gjort en mærkbar forskel for mig.

12 grudnia 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 4 z 5

Gode produkter

Gode produkter

11 grudnia 2025
Opinia niezależna

Kære Pia,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner og at du tog dig tid til at give os din anmeldelse.
Vi er glade for, at du oplever vores produkter som gode.
Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig.

Skønneste hilsner fra

Oceniono na 4 z 5

Kære Dorthe,
Tusind tak for du gav dig tid at give os din anmeldelse.
Skønt du er tilfreds med vores hurtige levering. Hvis der er noget vi kan gøre for at blive endnu bedre, vil vi meget gerne høre fra dig.
De skønneste hilsner fra Lizbeth / NatureCell

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej