Tanken og ideen er enormt god og jeg er fan af alt hvad der er naturligt og uden aluminium. Fik to stk i gave som jeg glædede mig meget til at tage i brug. Desværre viste det sig at jeg ikke kan t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Jeg er begejstret. Jeg kan overhovedet ikke tåle antiperspiranter i nogen form, men kunne selvfølgelig godt tænke mig effekten. Nu har jeg fundet vidundermidlet. Natura Nordic er bare så lækker og d... Zobacz więcej
Jeg er simpelthen så glad for jeres deodoranter. De er bløde og lækre og cremede og dåserne kan jeg endda genbruge til alt muligt andet. (fx som rejsekit til cremer mv.) Jeg har gennem mange år brugt... Zobacz więcej
Har prøvet så mange forskellige naturlige deodoranter at jeg efterhånden havde givet op. Indtil jeg prøvede natura nordic Melbourne duftfri og den virker over alle forventninger!! Kan endda bruge skjo... Zobacz więcej
Cream Deodorant lavet på 100% naturlige ingredienser - Aluminiumfri, Plastikfri og Parfumefri. Sikker for gravide og ammende at bruge. Vi har pt fire varianter - alle unisex deodoranter. To indeholder bivoks og to uden (veganske). Vores Eau Claire version er desuden til personer med følsom hud. Deodoranten holder dig fri for lugtgener i op til 24 timer, og vi tilbyder 100% tilfredsgaranti eller pengene tilbage.
Vidjekær 14, 8660, Skanderborg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Endelig fik jeg taget mig sammen til at købe OG WOW, fungerer så perfekt... Tak!
Hurtig informativ forsendelse
Produktet meget nemt og bruge.
God samvittighed med produktet til en lille gave til børnebørnene som nu har brug for at bruge deo 😊
Endelig en bæredygtig og kemikaliefri deodorant der virker og er god for huden. Stor anbefaling herfra.
Super lækkert produkt! Som storsvedende type har jeg prøvet mange deodoranter, og denne er indtil videre den absolut bedste! Ingen svedlugt, ingen pletter på tøjet, den holder din hud tør og dufter skønt. Prøv den, seriøst!
Rigtig god service fra virksomheden. Jeg kunne ikke tåle første produkter, og se sendte i stedet en anden slags gratis. Dog synes jeg ikke helt at effekten af produktet virker helt som beskrevet. Ikke på mig i hvert fald. Men servicen, leveringen osv fejler ikke noget
Godt produkt, nemt at på føre og INGEN svedlugt, heller ikke i min kjole eller t-shirt, efter at have lavet ting jeg plejer at lugte af sved af, efter en hel dags undervisning mm.
Startede med at bestille prøvepakken, og mine døtre og jeg er så tilfredse med deodoranterne, at vi nu har oprettet et måneds-abonnenent 😀
Har kun brugt ny deodorant i 2 uger.
Positiv indtil nu.
Har haft problem med svedlugt siden teenager. Har smidt mange bluser/skjorter ud, da de ikke kan vaskes rene for svedlugt
Fantastisk produkt. Kan ikke tåle Aluminium Clorid, men dette produkt virker simpelthen ligeså godt. Kæmpe optur!!
Har fået den vildeste hud reaktion efter 2 ugers brug. Rød og hævet - og meget kløe.
Det kan vist ikke være så naturligt som der bliver skrevet!

Odpowiedź od Natura Nordic
God produkter. Et bredt udvalg af dufte, så der er lidt for enhver. Det var Let at bestille. Kundeservice er yderst venlige og svare hurtigt.
Købt 2 forskellige og dufter dejligt begge to! Hurtig levering, god info undervejs omkring levering.
Desværre virker de ikke mod sved og lugt - en travl, hektisk dag. Hverken for min teenager søn og mig og vi har begge fulgt instruks for mængden. Bruger normalt en naturdeo blok fra et svensk mærke, der virker fantastisk - var bare så glad for der var kommet et dansk produkt, der kunne erstatte det svenske med fragt etc.

Odpowiedź od Natura Nordic
Jeg har virkelig prøvet 10000 deodoranter, nogle var ok, efter at have brugt dem et stykke tid. Men jeres produkt er virkelig mega godt.
Jeg er fan.
Diskret og behagelig duft. Nem at anvende og virker efter hensigten. Hurtig levering og fin info undervejs.
Glæder mig til der kommer et godt storkøbstilbud, som gør varen lidt billigere, så jeg kan få familien med på vognen🤞
Super godt produkt. Havde svært ved at tro på, at det kunne virke, men det gør det.
Effektiv deo. Du skal ikke forvente den samme “parfumerede” lugt som med almindelig deo, men den neutraliserer svedlugten og er effektiv hele dagen, selv efter cykeltur til og fra arbejde. Den mest effektive naturdeo til dato.
Lækre deodoranter i skøn kvalitet og med dejlig duft, de er lidt svære at smøre ud når man ikke barberer sig under armene, og desværre holder de ikke lugten væk når det er rigtig varmt.

Odpowiedź od Natura Nordic
Det er første gang jeg prøver jeres Deo creme men ikke sidste.
Jeg har lige hentet min prøvepakke!
Det bliver sørme svært at vælge min foretrukne duft, da de alle dufter henrivende.
Konsistensen er lækker.
Det oser af kvalitet 🤩
Tak!
Er rigtig glad for mit produkt. Har afhjulpet mine problemer under min ene arm. Og dufter dejligt og diskret.