Natura Nordic Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 2 z 5

Tanken og ideen er enormt god og jeg er fan af alt hvad der er naturligt og uden aluminium. Fik to stk i gave som jeg glædede mig meget til at tage i brug. Desværre viste det sig at jeg ikke kan t... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg er begejstret. Jeg kan overhovedet ikke tåle antiperspiranter i nogen form, men kunne selvfølgelig godt tænke mig effekten. Nu har jeg fundet vidundermidlet. Natura Nordic er bare så lækker og d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er simpelthen så glad for jeres deodoranter. De er bløde og lækre og cremede og dåserne kan jeg endda genbruge til alt muligt andet. (fx som rejsekit til cremer mv.) Jeg har gennem mange år brugt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har prøvet så mange forskellige naturlige deodoranter at jeg efterhånden havde givet op. Indtil jeg prøvede natura nordic Melbourne duftfri og den virker over alle forventninger!! Kan endda bruge skjo... Zobacz więcej

1. Hurtownia artykułów higienicznych
  2. Dostawca kosmetyków i perfum

Napisane przez firmę

Cream Deodorant lavet på 100% naturlige ingredienser - Aluminiumfri, Plastikfri og Parfumefri. Sikker for gravide og ammende at bruge. Vi har pt fire varianter - alle unisex deodoranter. To indeholder bivoks og to uden (veganske). Vores Eau Claire version er desuden til personer med følsom hud. Deodoranten holder dig fri for lugtgener i op til 24 timer, og vi tilbyder 100% tilfredsgaranti eller pengene tilbage.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

209 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige købt for anden gang

Jeg har lige købt for anden gang. Jeg var skeptisk ved første køb.. Måske især fordi jeg så dem første gang i en reklame på noget social media. Men, for filan de er gode. Og det er rigtigt, at en klat som en ært er nok. De dufter dejligt (men duften forsvinder hurtigt), og det bedste er at slippe for den der klamme fornemmelse af våd deodorant. Desværre får både min datter og jeg rødme, hvis vi bruger dem dagligt, men vi fik rigtig fin kundeservice ved første køb og kunne prøve, at Eau Claire (den til følsom hud) ikke giver rødme. Så ved at bruge med og uden duft på skift, kommer rødmen ikke.
De er dyrere i drift end en almindelig deostick på tilbud, men en bøtte holder længere, end man lige tror, når man først ser den. Vi er store fans begge to.

22 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Den bedste deodorant jeg nogensinde har haft

Jeg har brugt deodoranterne fra NaturaNordic i 3-4 år nu efter at have skiftet mellem mange andre mærker, og det er den bedste deo, jeg nogensinde har haft. Den er simpelthen så effektiv mod sved og ikke engang ret dyr. Jeg bruger dén uden parfume. Samtidig er det et klimavenligt produkt uden plast. Der er hurtig levering på, og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til NaturaNordic. ❤️

29 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

God service og skønne deo creme

God service og skønne deo creme.
Jeg har nu fået købt min 2. Deo creme, så jeg også har en fast i min toilettaske.
😊

O.b.s.
Dato er ca, kan ikke huske den, nok ikke nødvendig når jeg er tilfreds med mine vare 😊

1 listopada 2024

Fin levering

Fin levering - har brugt deodoranterne i ca. 2 år nu. Også i 30 graders varme i Thailand ( den med lime hjælp mod myg 😉) Kan varmt anbefales..

18 listopada 2024

Wonderful product—Eau Claire

Wonderful product—Eau Claire! It works wonders for both me and my teenage niece. I initially ordered a different variant, which caused some irritation to my skin. However, with Eau Claire, there’s no irritation at all.

19 sierpnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Duften er skøn og frisk

Duften er skøn og frisk, men den virker efter hensigten.
Jeg lugter ellers aldrig af sved på trods af, at jeg er i overgangsalderen og får mange hedeture. Men den her deocreme virkede ikke mere end et timer desværre.

14 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg må indrømme at jeg var super…

Jeg må indrømme at jeg var super mistroisk på produktet med at man ikke ville lugte af sved, men den mistroiskhed er gjort til skamme.

Det virker virkelig godt og selv på em varm sommerdag kan jeg slet ikke lugte sved under armene selvom jeg kan mærke at jeg sveder.

Har allerede købt igen og også til min mand

21 czerwca 2024

Velduftende, behagelig og effektiv

Jeg har nu brugt Natura Nordics deo med citrus og trænoter i 4 måneder, og er fuldt tilfreds. Lækkert design, nem at dosere og påføre, ingen irritation i huden, dejlig og diskret duft, der stadig fuldstændig dækker uønsket svedlugt. Deoen giver ikke misfarvning på almindeligt stof, men jeg oplevede, at den smittede af på en uldundertrøje, hvilket ikke kom af ved almindelig uldvaskeprogram. Jeg vaskede da trøjen i hånden, hvor det nemt kom af. Vil klart anbefale Natura Nordic!

12 lutego 2024
Oceniono na 4 z 5

Gode deodoranter

Gode deodoranter. Modtog først deodoranterne ni dage efter køb, til trods for at jeg dagen efter køb fik mail om at de var afsendt. Da jeg ikke havde modtaget hverken deodoranter eller mail om forsinkelse efter fem dage, skrev jeg til Natura Nordic, som svarede at de havde haft problemer med at sende deodoranterne ud, hvilket de beklagede.

19 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Super god kundeservice og lækkert produkt.

Jeg købte deres Melbourne-deocreme, da jeg havde fået det anbefalet af en veninde og er helt vild med konceptet.
Produktet har en lækker duft og konsistens og deocremen kommer i en flot stilren indpakning, der er nem at have med.

Efter 3 ugers brug måtte jeg dog desværre erkende, at produktet ikke fungerer for mig. Jeg oplevede desværre at deocremen ikke var tilstrækkelig til at fjerne svedlugt og fik desuden irritation under armhulerne med rødme og stive "voksskjolder" under armene på mine t-shirts.

Jeg gjorde derfor brug af deres tilfredshedsgaranti og skrev til Natura Nordic. Jeg oplevede en super god og hurtig kundeservice, virkeligt dejligt. Jeg har fået en bekræftelse på, at jeg får pengene retur og vil give min ordre videre og håber, at en anden kan få glæde af produktet.

Jeg er meget ked af, at produktet ikke virker for mig, men har stadig været rigtig tilfreds med forløbet. Så stor tak til Jeppe, som jeg har været i kontakt med og har været super effektiv og forstående.

2 marca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej