Supersnabbt agerande, professionell kontakt via internet. Utmärkt översättning. Håller utlovad leveranstid. Det enda som jag var besviken på var att de i offerten inte förklarade att de debiterade pe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Behövde med kort varsel en auktoriserad översättning som skulle användas i Canada. Allt från registerdokument till min patient journal då jag skulle söka vård på ett sjukhus i Montreal. Allt ordn... Zobacz więcej
Jag är oerhört imponerad av The Native Translator. Översättningarna är inte bara snabba, utanockså av hög kvalitet. Det märks att översättarna är experter inom sina områden, eftersom de fångar alla ny... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beställde en auktoriserad översättning till tyska av en dom på 14 sidor den 4e nov. Det var lite brottom då jag skulle i rätten i Tyskland den 22 nov, hade frågat nästan alla översättningbyråer men i... Zobacz więcej
The Native Translator är en del av den Schweiz baserade The Translator Group och är en av få europeiska översättningsbyråer som är certifierade I både Europa och Nordamerika. Bland företagets kunder finns multinationella bolag, myndigheter, internationella organisationer och privatpersoner. Vi har kompetens inom såväl teknik, juridik, medicin som finans och marknadsföring och tillhandhåller en högkvalitativ kostnadseffektiv översättningstjänst mellan 25 språk direkt över internet.
Högkullsvägen 7, 26377, Mölle, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Det är dels att ni har varit väldigt transparenta, bra service, snabb och bra pris!

Odpowiedź od The Native Translator
Jättebra service från början till slut. Väldigt snabba o korrekta. Kan varmt rekommendera!

Odpowiedź od The Native Translator
Jag fick ett bra bemötande när jag hade frågor och snabba svar. Översättningen tog lite längre tid än det datumet jag fick först men det gjorde inte så mycket eftersom jag fick en förklaring snabbt när jag frågade och det var lätt att ha kontakt

Odpowiedź od The Native Translator
Översättning av en medicinsk journal. Mycket nöjd med översättningen, professionellt arbete och enligt min läkare i UK helt korrekt terminologi.

Odpowiedź od The Native Translator
Quick, professional and detail-oriented. Needed a school document translated same day, turnaround was no longer than 4 hours.

Odpowiedź od The Native Translator
Medical terminology was translated by specialists—clear, precise, and suitable for official use.
Excellent translation quality and clear communication throughout. Their expertise in legal and technical texts is impressive.
Otroligt bra bemötande och tillgänglighet. Avsevärt mer prisvärt och tidseffektivt än några andra aktörer vi kontaktat.
Rekommenderar varmt!
Mycket nöjda, punktlig leverans och mycket hög kvalitet på översättningen. Man har utan tvekan mycket stor juridisk kompetens inom företaget. Använder mycket gärna igen.

Odpowiedź od The Native Translator
Snabba, hög kvalitet och effektiv kommunikation. Svarade inom 10 minuter från det jag skrev. Använder gärna igen.

Odpowiedź od The Native Translator
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.