Snelle levering, duidelijke informatie. Top nek kussen voor in het vliegtuig. Het ondersteunt aan alle kanten. Had deze al veel eerder moeten kopen!
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik had voor een lange vliegreis een bluetooth slaapmasker besteld. Deze bleek direct bij aankomst al defect. Omdat ik een paar dagen later al zou vliegen gelijk een nieuwe besteld, nog voor ik d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napson Slaapmasker zwart gekocht voor de wintersport.. een paar drankjes en lichtdoorlatende gordijenen zorgen voor een slechte nachtrust. Heb het nu een aantal keren thuis geprobeerd en het maske... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij NAPSON geloven we dat een goede nachtrust de basis is van een gezonde levensstijl en een goed humeur. Daarom hebben we ons tot doel gesteld om de slaapkwaliteit van onze klanten te verbeteren, zodat ze 's ochtends wakker worden met een stralende lach en een energieke sprong in plaats van een knorrig gezicht.
Dane kontaktowe
Marshallstraat 18-e, 5705CN, Helmond, Holandia
- info@napson.nl
- napson.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fijn kussen!
Snelle levering, duidelijke informatie.
Goed nekkussen
Mooi nekkussen, werkt super!
Geen last van mijn nek gehad na het slapen in het vliegtuig.
Snelle service
Snelle service , goede beschrijving. Kussen getest en bevalt zeer goed.
Goede prijs voor een goed product.
Nieuwe nekkraag voor in het vliegtuig.
Volgens reviews moet dit een topproduct zijn. Ziet er goed uit , zit lekker. Nog uit te testen in het vliegtuig.
Snel geleverd tegen een redelijke prijs.
This sleeping-mask is nearly perfect
This sleeping-mask is nearly perfect. It connects to your phone and chosen 'music' effortless and instantly. The mask itself is easily fitted and feels soft on the skin. It blocks light nearly 100 %, so can be used in daytime too. Very easy to charge in daytime, for a whole night of comforting 'music' (in my case: rain!).
The only thing is that it took a few nights to get used to having something on my face, but this is already going much better.
en prachtig afgewerkt masker van hoge…
en prachtig afgewerkt masker van hoge kwaliteit.
De pasvorm is erg goed door het verwerkte foam. Ik slaap ook overdag en zelfs dan sluit het masker volstrekt af en slaap ik prima.
Door de uitsparingen bij de ogen voel ik geen hinderlijke druk op mijn ogen. Het masker is niet zweterig als het warm is op de slaapkamer.
Het masker is geheel verstelbaar.
De speakertjes drukken niet op mijn oren als ik op mij zijkant slaap en zijn ook verstelbaar.
Ik slaap weer wat beter doordat ik naar rustgevende geluiden via mijn mobiel en Bluetooth kan luisteren.
Kortom een echte aanrader naar mijn mening.
Marco Perger
Uitstekend nekkussen
Superservice en topkussen!
Bestellen ging soepel, snelle levering en alles netjes verpakt. Het Cosmo Foam Pillow is echt een topper. Namelijk super comfortabel en geen nekpijn meer. Fijn dat je zelf de vulling kunt aanpassen. Napson levert kwaliteit én goede service!

Niet geleverd.
Twee keer ruim op tijd besteld voor onze vakantie, twee keer geannuleerd. Wel een voucher gehad voor de volgende bestelling, alleen heeft dat nu natuurlijk geen zin.

Bestelling niet verwerkt/verzonden
Bestelling niet verwerkt/verzonden, niet binnen een dag geleverd, maar uiteindelijke pas na een week.

Odpowiedź od Napson
Anderhalve week besteld en meteen…
Anderhalve week besteld en meteen betaald. Na een email bericht gestuurd te hebben na twee dagen een bericht sorry er is mis gegaan een kleine week later nog niks waardeloos dit was de laatste keer dat ik hier iets besteld heb is geen aanrader ❗️❗️❗️

Odpowiedź od Napson
Oprecht bedrijf met uitstekende prijs-kwaliteit
Eerlijk bedrijf met mooie producten! De levertijd was langer dan vermeld, vanwege technische problemen, maar het slaapmasker is uiteindelijk prima gearriveerd. Erg vriendelijke klantenservice (via email). Super dat er geen verzendkosten zijn!

Odpowiedź od Napson
Voor mij werkte het helaas niet
Product snel geleverd, het hielp mij niet helaas. Retour aanvragen kon via de website, maar ik kreeg echter steeds een foutmelding bij het invullen van mijn bestelnummer. Zowel op mijn telefoon als via de pc. Uiteindelijk via de mail een bevestiging gekregen en mijn geld terug. Wacht nog steeds op het retourlabel dat mij toegemaild zou worden.
Post NL slechte courier
Produkt is ok, zoals verwacht
Levering snel maar Post Nl heeft het pakje na sluitingstijd van mijn bedrijf over de poort gegooid op vrijdag na 17.00h. Het hele weekend heeft het in de regen gelegen. Het was volledig nat.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.