När en ung person skadas i sin sport är det ovärderligt med både kunskap och erfarenhet kring de skador som sporten kan ge. Jonathan Kling har båda, vilket skapade stort förtroende och trygghet fö... Zobacz więcej
Jag är supernöjd med att ha fått en preliminär diagnos som låter någorlunda rimlig med tanke på historik och nuvarande vanor, något som kommunala vården inte lyckats med på över 5 år. Rekommenderar ve... Zobacz więcej
Jag vill uttrycka min tacksamhet för den utmärkta servicen jag fick från Naprapatlandslaget och Jan Ondracek . De var exceptionellt duktiga och professionella när det gäller nackproblem. Jan Ondracek... Zobacz więcej
Jag kan rekommendera Naprapatlandslaget till alla som har smärta i rygg eller någon annan smärta som ni inte har fått någon riktig diagnos på. För min del var det ryggen och dom visste värkligen v... Zobacz więcej
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Aschebergsgatan 25, 411 33, Göteborg, Landala, Szwecja

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Vasastan
Johan Elmgren är en mycket kompetent och sympatisk naprapat och person och jag är så tacksam för all hjälp jag fått.
Hälsningar Ann-Sofie

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Vasastan
Alltid lika nöjd när jag varit hos Johan. Han är noggrann, lyhörd och skicklig på att både identifiera, behandla och förklara orsaken bakom mina besvär.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Vasastan
Jag fick bra och kompetent hjälp och dessutom uppföljning via mejl mellan gångerna. Jag var där

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Vasastan
smärtan försvann dagen efter och allt va perfekt!

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Vasastan
Nåt blev inte bra men jag vet inte om det beror på de råd jag fick eller ej. Det onda i knäet blev starkare efteråt vilket antingen beror på att rekommenderade åtgärder inte fungerade eller att den gympa jag gjort var fel på något sätt.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Vasastan
Jag har varit några gånger hos Johan Elmgren och han är riktigt professionell och kände en klar förbättring redan första gången. Uppföljningen blev ändå bättre och verkligen rekommendera honom.