Naprapatlandslaget - Stureplan Recenzje 312

4,9

Grev Turegatan 13A, 114 46 Stockholm, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Träffade Jocke på kliniken vid Stureplan och hade ett fantastiskt bemötande. Fick hjälp med en stel käke och nacke som åtgärdades på bara 2 besök. Otroligt! Så nöjd!

Oceniono na 5 z 5

Naprapatlandslaget håller genomgående mycket hög kvalitet. Professionellt bemötande, tydlig kommunikation och behandlingar som faktiskt ger resultat. Man känner sig trygg från första besöket. Jag är... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så otroligt tacksam och nöjd! Jag haltade in till Joakim Bogren med ett trasigt knä och gick därifrån 30 minuter senare med mycket mindre smärta, en tydlig diagnos och rehab-plan. Nu några veckor och... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Joakim har gett mig fantastisk hjälp med mina ryggproblem genom en kombination av behandlingar och övingar att göra mellan våra sessioner, vilket har resulterat i första golfsäsongen utan smärta på fl... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Nastawianie kości
  2. Kręgarz

Napisane przez firmę

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Träffade Jocke på kliniken vid…

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Vi är glada att höra om din positiva upplevelse och att vi kunde hjälpa dig med din stela käke och nacke så snabbt. Tack för din fina återkoppling!

Professionell och kunnig naprapat

Professionell och kunnig naprapat. Inlyssnande och dessutom mycket trevlig 😀

21 kwietnia 2026

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Vi är väldigt glada att du upplevde vår personal som professionell, kunnig och trevlig. Tack för din fina recension!

Proffsigt

Proffsigt, jag blir alltid av med mina problem, tack!

31 marca 2026

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Vi är glada att vi alltid kan lösa dina problem! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Oceniono na 5 z 5

Fick snabb hjälp med mitt ryggskott av Ida

Jag fick tid samma dag för hjälp med mitt ryggskott och ischias. Ida var professionell och hjälpsam.

30 marca 2026

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Vi är väldigt glada att vi kunde hjälpa dig samma dag med din rygg och ischias. Tack för din återkoppling om vår professionella och hjälpsamma service!

Bra bemötning

Väl bemötande och inlyssnande på problem.

12 marca 2026

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med dina problem. Tack för din återkoppling!

Ida är super bra!

Ida är superbra!

3 marca 2026

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Visst är hon! Tack för din recension.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Personligt bemötande.

6 marca 2026

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Vi är glada att du uppskattade vårt snabba och personliga bemötande. Tack för din återkoppling!

Filip Allerkrans 💥

Otroligt bra bemötande av min naprapat Filip Allerkrans. Proffsig och kunnig med ett leende på läpparna.

17 lutego 2026

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Vi är så glada att du upplevde ett så bra bemötande. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår kunniga personal!

Oceniono na 5 z 5

Kunnig och proffsig naprapatoch en bra…

Kunnig och proffsig naprapat och en bra behandling anpassad för mina behov.
Känner stort förtroende

10 lutego 2026

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Vi är väldigt glada att du känner förtroende och att behandlingen var anpassad för dina behov. Tack för din återkoppling!

Bra bemötande

Bra bemötande, inget dömande, förslag på förbättringar.

5 lutego 2026

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Vi är glada att du upplevde ett bra bemötande och konstruktiva förslag. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Oceniono na 5 z 5

Fick hjälp med det jag ville och…

Fick hjälp med det jag ville och trevligt bemötande

27 stycznia 2026

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och att du upplevde ett trevligt bemötande. Tack för din återkoppling!

Superpfroffsig Ida

Superpfroffsig Ida! Blir successivt bättre!

14 stycznia 2026

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Vi är glada att du blir bättre! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Professional

Professional, effective and the practitioners are always friendly and helpful. I highly recommend the one at Stureplan.

19 grudnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Thank you for your kind review!

Det här är magiskt!

Det här är magiskt!
Jag hade haft ont i ryggen och haft svårt att röra mig i två veckor, bara sovit korta stunder och började bli desperat: vad göra? En kollega rekommenderade Naprapatlandslaget, så jag bokade tid till dagen efter. Joakim i Sturegallerian undersökte och behandlade mig med bl a massage och nålar - trots att jag är rädd för nålar! När jag reste mig från behandlingen var ryggen rörlig igen och smärtan var nästan helt borta. Två behandlingar senare mådde jag toppen! Nu har jag ett träningsprogram att följa. Rekommenderas varmt!

11 listopada 2025

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Stureplan

Vi är glada att höra om din positiva upplevelse och att behandlingen hjälpte dig med din ryggsmärta. Det är fantastiskt att du nu mår toppen och har fått ett träningsprogram. Tack för din rekommendation!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej