Niklas Thoor har hjälpt mig med massagebehandlingar mot spänningshuvudvärk i flera år nu. Han är superkompetent, professionell och vänlig, och har liksom ett sjätte sinne för att hitta precis de rätta... Zobacz więcej
Jag sökte hjälp för nackvärk och Robin bemötte mig med ett holistiskt synsätt och både djup och bred kunskap. Inlyssnande har han både följt upp nogsamt och kommit med goda råd till vad jag kan göra s... Zobacz więcej
Professionellt och varmt bemötande! Niklas visade stort engagemang, följde upp via mejl och skickade ett tydligt utlåtande som jag kunde ta med till min läkare. Han visade stor förståelse för mina b... Zobacz więcej
Fantastisk naprapat! Jag kom in med spänningar i nacken och konstant huvudvärk, men redan efter första behandlingen kände jag en stor skillnad. Väldigt professionell, lyhörd och duktig på att förklara... Zobacz więcej
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Sollentunavägen 163, 191 47, Sollentuna, Tureberg, Szwecja

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Sollentuna
Trevligt bemötande och förslag på att gå vidare( ultraljud)

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Sollentuna
Träffat Therese hos er två gånger.
Fantastiskt bemötande.
Väldigt kunnig o inlyssnande.
Fått behandling som verkligen hjälpt mig.
Rekomenderas till alla.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Sollentuna
Det blev inte så mycket handfast arbete utan mest prat. Så likadant besvär när jag gick därifrån som när jag kom.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Sollentuna
bra och proffsigt mottagande samt excellent naprapati

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Sollentuna
Professionellt, helt otroligt bra bemötande rekommenderar Naprapatlandslaget Sollentuna för alla!

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Sollentuna
Therese är otroligt duktig på det hon gör, rekommenderar starkt.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Sollentuna
En mycket trevlig och hjälpsam naprapat Thor
Trevligt bemötande och jag blir hjälpt.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Sollentuna
Var på behandling hos Robbin.
Som återställde min axel och tog bort min smärta helt.
Väldigt pedagogisk naprapat som ger kvalité behandlingar.
Kommer definitivt att komma tillbaka och rekommendera till andra.
Vh Aleks.