Jag har varit på Naprapatlandslaget i Kalmar hos en Naprapat som heter Benshi med akuta smärtor i ländrygg och höfter. Han är mycket duktig, lugn, förklarande, noga och mycket kompetent. Han erbju... Zobacz więcej
Jag kom akut till Benshi med svåra smärtor runt höger skuldra & axel/nacke, trots att det är en fortgående process kände jag skillnad och lättnad efter första besöket och blev så väl bemött och lyssna... Zobacz więcej
Hade problem med ryggen. Sandra hjälpte mig på samma dag att få tillbaka rörligheten, otroligt nog försvann smärtan. Sandra är otroligt lyhörd och förstod direkt vad som behövde göras. Jag känner mi... Zobacz więcej
Har besökt Naprapatlandslaget i Kalmar många gånger och alltid fått förstklassigt bemötande och behandling. Just nu går jag hos Naprapat Benshi och blir stadigt bättre i min värk i rygg och höfter. Kä... Zobacz więcej
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Torsåsgatan 1, 392 39, Kalmar, Oxhagen, Szwecja
Det var en en behandling som hjälpte mig och man märkte att Benshi var mycket rutinerad.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Fint bemötande av Benshi och härligt med lite humor. Han är så duktig!!

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Trygg och kunnig personal med ett trevligt bemötande .

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Trevlig personal som känns väldigt kunnig och seriös.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Jag fick ett bra och professionellt bemötande och en ordentlig genomgång av mina problem. Nu återstår att se om träningsprogrammet jag fick hjälper.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Väldigt proffesionellt bemötande och kunnig personal

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Får alltid bra hjälp och jätte trevlig bemötande.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Mina knän är gör inte ont längre tack vare Benshi. Fick väldigt bra tips och schema för återhämtning. Bra bemötande.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Bra bemötande, professionell, kunnig, pedagogisk o respektfull En av de bästa naprapaten som jag har träffat. Och träffat har jag många på grund av mina skador

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Relevant och effektiv behandling för mitt problem. Trevligt tillmötesgående

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Väldigt bra bemötande, förklarar vad som kommer att göras och ger ut tipps på övningar som kommer stärka.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Naprapaten var väldigt grundlig och gick igenom kroppen. Förklarade bra kring mina problem.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Blev väldigt väl bemött och fick hjälp, och har blivit mycket bättre.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Kalmar
Ett otroligt bemötande som hjälpte mig, lugnade mig och gav ett proffsigt bemötande som skapade trygghet då det kan vara lite nervöst att just justera/knäcka i en kropp som gör ont.