Kristian er en naprapat i særklasse! Det mest imponerende er evnen hans til å lese kroppen; han vet nøyaktig «hvor skoen trykker» før jeg i det hele tatt har rukket å forklare utfordringen eller... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har ingenting annet enn positivt å si. Jeg har gått til samme naprapat i mange år, og jeg anbefaler Naprapati og spesielt min faste behandler varmt til alle som spør meg om jeg kan anbefale noen f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Naprapatlandslaget er verdens største naprapatkjede. Alle våre klinikker er i kontinuerlig, faglig samarbeid – slik tilbyr vi våre kunder den beste behandling(en) som er tilgjengelig. Helt siden etableringen i 2002 har vi målrettet søkt og tilegnet oss dyktige terapeuter, og på denne måten satt sammen et optimalt behandlingstilbud for våre kunder. Våre terapeuter er høyskoleutdannede Naprapater fra ”Scandinavian College Of Naprapathic Manual Medicine”, med videreutdanning innen manuell medisin.
Wilses vei 1, 1820, Spydeberg, Viken, Norwegia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Kristian er veldig dyktig og hyggelig å være hos.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Kristian er en naprapat i særklasse!
Det mest imponerende er evnen hans til å lese kroppen; han vet nøyaktig «hvor skoen trykker» før jeg i det hele tatt har rukket å forklare utfordringen eller lagt meg på benken.
Det er tydelig at dette ikke bare er en jobb for ham. Han brenner virkelig for å finne årsaken til problemet.
Han er utrolig flink teknisk og forklarer pedagogisk hva som skjer i kroppen.
Anbefaler på det sterkeste.
Terningkast 6!

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Kristian er utrolig dyktig! :) Har hjulpet meg med vond nakke og hodesmerter. Anbefales!

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Hadde min første time hos Kristian i dag, han er kunnskapsrik, flink og veldig hyggelig! Takk for kjempe god behandling! :)

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Får gode råd og tips for videre trening og behandling

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Lett å få time. Ingen skamming eller dømming for helsa mi. Og jeg ble mye bedre enn jeg trodde var mulig, mye raskere enn jeg i mine villeste fantasier kunne forestille meg.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Han hjelpe meg stadig vekk med problemene i nakke eller ryggen. Veldig hjelpsomt.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Gikk inne til behandling med stor bekymring om jeg klar å starte nye jobb å fikk beskjed om at det tar omtrent 6 behandlinger å det stemte 100 % stor respekt til Kristian han vet hva han gjør 👍

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Har ikke hatt utbytte av timene i hele tatt.
Dels skyldes d at han ønsket bilder av den vonde behandlingsparti.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Fornøyd med naprapat Kristian Olsen. It opplegg m.best.av time ok,men umulig å få avbestil time.Dette er for dårlig,bør gjøres om omgående.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Hatt en bra sliten kropp og rygg, og etter bare 1 session er jeg en helt annen person.Råder alle til å ta seg en tur innom for en good time😍😎

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
"Jeg vil gjerne takke min fysioterapeut for utmerket og profesjonell behandling. Du var svært dyktig og hjelpsom, og jeg setter stor pris på innsatsen din. Takk for alt!"

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
En naprapat jeg trygt kan anbefale. Har vært til behandling flere ganger for ryggproblemer og er meget fornøyd med resultatet. Meget dyktig naprapat, alltid blid og hyggelig og setter seg raskt inn mine ryggproblemer. Han kan jeg trygt anbefale.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Kristian er en super hyggelig fyr, veldig imøtekommende og er veldig profesjonell. Har gått med plager i mange år, hos en rekke kiropraktorer og osteopater, uten hell, da problemene kommer tilbake kort tid etter behandling. Kristian fant problemet og har jobbet med meg en rekke behandlinger nå og blir bedre i både helse og kropp for hver gang. Anbefales på det sterkeste!

Får alltid god hjelp når henvender meg til Naprapat Kristian Olsen i Spydeberg

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Naprapaten var sikkert flink, men behandlingen var ikke slik jeg forestilte meg og dermed ikke hadde lyst til å fortsette med.

Odpowiedź od Naprapatlandslaget - Spydeberg
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.