Jeg bruger hårvitamin fra Nani, og har gjort det et lille halv år, og jeg kan mærke kæmpe stor forskel, jeg fælder nærmest ikke mere.

I was extremely disappointed with my purchase. The top I bought fit perfectly but I couldn't get past the horrible stitching, it was very sloppy, uneven and noticeable. I decided to return it and had... Zobacz więcej

Magnesium fra Nani har været svaret på mine problemer med læg- og skinnebenskramper om natten. Siden jeg har taget en daglig kapsel med magnesium, har jeg sagt farvel til kramperne. Nattesøvnen er o... Zobacz więcej

Da jeg første gang hørte om produkterne blev jeg nysgerrig. Jeg læste og hørte om holdningen, meningen og tankerne bag det at skabe produkter, der for kroppen er nemme optage. Jeg har været igennem de... Zobacz więcej

1. Sklep z ziołowymi produktami leczniczymi

Danske Nani laver plantebaserede og organiske kosttilskud håndplukket af alt det bedste fra naturen. Lavet på en form som din krop kan forstå - nemlig mad. NANI er Nutrients As Nature Intended 🌱

4,2

Dobra

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

4,2

Alt for høje priser

5 czerwca 2020
Logo Nani

Odpowiedź od Nani

Kære kunde,

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive og give os en anmeldelse.

Det er helt rigtigt, at vores whole food og food state tilskud er dyrere end mange af de gængse tilskud, som du kan købe i supermarkedet eller på apoteket. Men vi har også en ganske anden tilgang til kosttilskud, hvor vi vægter, at vores tilskud er helt rene og naturlige, uden unødvendige tilsætningsstoffer, fyldstoffer og kemi. Derfor har de også en højere pris.

Hvis du eksempelvis kigger på deklarationen af vores C vitamin, kan du se, at den indeholder to ingredienser: Acerola kirsebær, rig på naturlig C vitamin, og vegetabilsk cellulose, som er de plantefibre kapslen består af - intet andet.

I NANI er filosofien, at vi kun vil give vores krop det reneste og bedste naturen har at byde på - en form vores krop kender og forstår at optage. At lave koncentrerede whole food og food state tilskud er derfor væsentligt mere omkostningsfyldt, men du får dermed også et højt optageligt tilskud af højeste og reneste kvalitet.

Jeg håber, at ovenstående kan være med at til at forklare, hvorfor vores produkter ligger i en anden prisklasse og derfor også henvender sig til forbrugeren, hvor ovenstående giver mening :)

Mvh Dorthea, NANI