Nanalatta Skincare Recenzje 20

4,6

1. Producent kosmetyków

Nana Latta Skincare – Natural Tallow-Based Skincare, Handcrafted in Belgium Nana Latta offers traditional, small-batch skincare made with grass-fed tallow, cold-pressed oils, and botanical extracts. Rooted in ancestral beauty rituals and crafted by a certified holistic health coach, our products are perfect for sensitive skin, dry skin, and anyone seeking clean, effective skincare without harsh chemicals. Discover the power of natural, tallow-based skincare — made with love in Belgium.

4,6

Doskonała

Een verwennerij voor je lichaam !

Ik ben helemaal fan! Ik was al een eindje op zoek naar een 100 % natuurlijk product en dit is het. Ik gebruik de zonnecrème & Tallow Butter Sweet Orange. De Tallow Butter is een aanrader, het dringt goed door in de huid en heeft een fijne zachte geur. Ik vind het zalig om mijn dag te starten hiermee.

19 czerwca 2026

Odpowiedź od Nanalatta Skincare

Dank je wel, Nele! Dit maakt mijn dag echt. De Tallow Butter Sweet Orange is eerlijk gezegd ook mijn persoonlijke favoriet! die geur, en hoe zacht je huid aanvoelt erna. Rundertalg dringt echt diep door, dat voel je meteen het verschil met gewone crèmes. Zo blij dat je een 100% natuurlijk product gevonden hebt dat echt werkt, gecombineerd met onze Tallow Sun Balm als zomerverzorging. Geniet ervan!

Vlotte service en heerlijk product

Vlotte service en heerlijk product

2 maja 2026

Merci Cristina, dit doet deugd om te lezen! ♥️
Ik maak alles zelf met de hand hier in België, dus elke review raakt me echt. Fijn dat je zowel de service als het product kon appreciëren.

Tot de volgende keer!
Laura

Goede producten

Goede producten
Ik ben fan

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od Nanalatta Skincare

Beste Nina, dank je wel voor je lieve review!
Heel fijn dat je fan bent van onze natuurlijke tallow skincare. Bedankt om onze kleine Belgische handmade skincare brand te steunen!

Een must in mijn routine

Ondertussen mijn derde potje Tallow + Jojoba Minimalist Butter en ik blijf terugkomen — dat zegt genoeg.
De laatste formule was uitzonderlijk: romig, zacht en mijn huid reageert er zichtbaar goed op. Dit is al mijn tweede review, en dat doe ik niet zomaar. Deze small business biedt kwaliteit!

6 marca 2026

Beste Ari,
Dank je wel voor een mooie review!🤍
Berichten zoals deze geven ons telkens weer de moed om verder te doen, het is precies waarom we dit doen, zodat meer mensen dit kunnen leren kennen.
Liefs,
Laura

Amazing

I had a problem with my order, the package never arrived, so I contacted the support and got told my package has been scanned wrong and if it will not arrive to me in the next few days, then they will send a new package. And they did!

I received my package today, with a simple tallow soap and the tallow butter with sweet orange 🍊 and I love both products. My skin already feels softer after one use.

4 stycznia 2026

Odpowiedź od Nanalatta Skincare

Thank you so much for your kind review Beatrice! So glad that you can finally enjoy your order.😊

Beauty met een gerust geweten

Deze producten gebruik je met een gerust geweten gezien de natuurlijke formule. Laura is een top onderneemster met een hart voor de klant. Ze denkt met je mee en benut elke vraag als een kans om haar assortiment te verrijken. Een absolute aanrader.

6 stycznia 2026

Odpowiedź od Nanalatta Skincare

Dankjewel voor deze mooie woorden! 😍
Dit is waarom ik dit doe.

Magie in een potje

Heel fijne hulp en tips welke tallow het meeste geschikt voor je is. Producten werken goed, zijn heel fijn . Smeert goed uit en trekt snel in. Kwaliteit is top.

28 listopada 2025

Nanalatta Lover ❤️

Love my lemongrass Nanalatta daily routine ❤️ it’s the best bodybutter i have ever used! knowing it’s not filled with so many bad add ons makes it even better and i love it even more…. ❤️

21 listopada 2025

Verrassend goed!

De Nana Latta rundervetcrème voelt heerlijk voedend aan. Ze trekt verrassend goed in en laat mijn huid de hele dag zacht en gehydrateerd achter. Een puur en natuurlijk product dat echt werkt voor droge huid!

14 listopada 2025

Highly recommand

Highly recommand, finding a good product that's also local was a happy moment. I recommand to give it a try.

5 sierpnia 2025