Namnnappen.se Recenzje

2050
Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ett stort tack till Elizabeth som hjälpte mig med en återbetalning pga tillfälligt tekniskt strul med en beställning 💕 Beställde om på nytt utan problem och ser fram emot att få hem paketet ✨ Ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Supernöjd! Perfekt om man är hos en kompis där deras bebis har nappar från samma märke :) snabb leverans, enkelt att beställa! Och sååå bra att det inte går att ”tvätta” bort namnet, det sitter li... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bästa napparna med namn jag upptäckte för läääääänge sedan när mina egna barn kom till världen. Nu fortfarande efter mer än 20 år, den bästa personliga presenten att ge bort till nyblivna bebisar. H... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra namnlappar, försvinner inte när man tvättar och ser bra ut även flera år efter. Köpte till mitt 2020 barn och dom lapparna som sitter på kläderna ser så bra ut fortfarande, så fick bli nya nu till... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt

O Namnnappen.se

Napisane przez firmę

Namnnappen - Ditt barns personliga napp!

Bébé avec tétine personnalisée 3

Namnnappen.se graverar vi namn på nappar från världens ledande napptillverkare: BIBS, MAM, Philips Avent, Esska, BabyNova, Mininor, NUK etc. Du kan alltid hitta ditt barns favoritnapp och ge den en personlig touch med ett namn eller en söt text på nappen.

Vi har nappar i alla möjliga former, typer och färger, och du kan välja mellan olika typsnitt och lägga till små söta ikoner för att skapa ett vackert och personligt uttryck.

Namnnapparna är perfekta för förskolor och andra platser där fler barn samlas. Med ett namn på nappen minimerar du risken för att nappar tappas bort eller hamnar i munnen på ett annat barn. Du hjälper personalen på förskolan och minskar risken för att bakterier och virus sprids mellan barnen.

Vår tjänst:

• Säker betalning – Trygg E-handel certifierad webbshop
  • Snabb leverans: 2–5 arbetsdagar
  • Fri frakt över 500 SEK
  • Frågor? Ring oss på +45 87 22 76 78 eller mejla kontakt@namnnappen.se

Våra produkter:

Bébé avec tétine personnalisée 3

Förutom den välkända Namnnapp kan du hitta ett brett utbud av personliga babyprodukter på Namnnappen.se. Vi tillverkar nappkedjor, napplådor och matlådor med namn på – allt du behöver för en fin, personlig och praktisk present till de små i familjen.

Bébé avec tétine personnalisée 3

Vi sätter också namn på ditt barns mjukaste vänner. Vi har ett stort urval av gosedjur, nallar och haklappar som vi kan göra ett vackert, personligt broderi på. Tar din bebis med sig sitt gosedjur till förskolan? Med ett namn på den hamnar den inte i fel skötväska eller barnvagn, och goset kan ske i lugn och ro varje dag.

Bébé avec tétine personnalisée 3

Våra praktiska namnlappar kan fästas på allt från kläder till sportutrustning, vattenflaskor och pennfodral – det är bara fantasin som sätter gränser. Du kan välja mellan ett brett utbud av roliga små ikoner som hjälper små barn att enkelt känna igen sina egna föremål, och etiketterna tål både tvättmaskin och diskmaskin upp till 90 grader.

Vår historia:

Hos Namnnappen har vi graverat namn på nappar sedan 2005. Vår grundare, Pia Callesen, fick idén till Namnnappen när hennes äldsta barn, Frederik, skulle börja på dagis. Frederiks nappar försvann hela tiden eller hamnade i munnen på ett annat barn när hon hämtade honom på dagis.

Efter att ha frågat runt i flera butiker stod det klart att det inte fanns några nappar med namn på marknaden. Pia bestämde sig för att det skulle vara möjligt för henne och andra föräldrar att köpa en kvalitetsnapp med ett namn ingraverat för att få ett slut på försvunna och borttappade nappar.

Tillsammans med sin man satte Pia igång med att utveckla den rätta lösningen och i början av 2005 lanserade de Navnesutten.dk som senare blev Namnnappen.se. Sedan dess har allt gått mycket fort.Trots att flera napptillverkare till en början inte trodde på idén har det lilla företaget vuxit så mycket att vi idag, förutom att sälja Namnnappar i Danmark, exporterar Namnnappar till hela Skandinavien, stora delar av Europa och USA.

Den bästa kundupplevelsen

Bébé avec tétine personnalisée 3

Vi är stolta över att ge dig en bra upplevelse när du köper nappar på Namnnappen.se. Om du är osäker på vilken storlek eller typ av napp du ska välja är vår kundtjänst redo att svara på dina frågor. Vi har mer än 20 års erfarenhet av nappar från många olika tillverkare och vi delar gärna med oss av vår kunskap till dig.

Från det att du lägger din beställning till dess att du får dina Namnnappar direkt i din brevlåda tar det bara 2–5 arbetsdagar. Om du beställer före kl. 13.00 på en vardag skickas din beställning samma dag.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

(2050)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 19

Napisz recenzję

Alltid lika nöjd

Beställt många gånger. Alltid lika snabb leverans och jättebra nappar. Mycket nöjd!

30 sierpnia 2023

Hej Alexandra.

Tack för ditt underbara omdöme.

Många hälsningar ftån

Oceniono na 5 z 5

Får alltid produkterna super snabbt och…

Får alltid produkterna super snabbt och dom är alltid i jätte bra skick och kvalité. Beställt många gånger härifrån!

29 sierpnia 2023

Hejsan
Stort tack för de fina stjärnorna.

Nöjd

Snabb leverans, fina nappar. Har handlat förr och är lika nöjd!

21 sierpnia 2023

Hej Frida.

Tusen tack för ditt jättebra omdöme.

Nöjd med fina nappar

Nöjd med fina nappar! Snabb leverans!

23 sierpnia 2023

Hejsan

Det är vi väldigt glada över att höra.

Jättefina nappar

Jättefina nappar , men fick inte den formen på napparna som jag ville ha , trodde jag tryckte i rätt men det blev fel endå

31 sierpnia 2023
Opinia niezależna

Hej Jasmina

Tack så mycket för de 5 stjärnorna.
Skriv gärna om du behöver hjälp med nappdelen.

Många hälsningar Linda, kontakt@namnnappen.se

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och napparna och…

Snabb leverans och napparna och lapparna är fina, perfekt till förskolan.

22 sierpnia 2023

Hejsan

Tack så mycket för de 5 stjärnorna.

Namnnappar

Fina nappar, mycket att välja mellan, snabb leverans. Dock så kom aldrig något bekräftelsemejl som jag fick information om att det skulle göra så det var lite ovisst om beställningen gått igenom fram tills napparna kom.

22 sierpnia 2023

Tack så mycket för stjärnorna.

Jag beklagar att bekräftelsemailet inte har nått dig. Ibland kan Hotmail lägga dessa i "skräppost". Har du tittat där?

Superbra!

Snabb och trevlig kundservice. Snabb leverans och otroliga produkter! Både jag och dottern är otroligt nöjda med napparna

20 sierpnia 2023

Hej Nellie.

Tack så hemskt mycket.

Jättebra!

Bra hemsida, snabb leverans och superbra lappar!

17 sierpnia 2023

Hej Sophie.

Stort tack för ditt omdöme.

Oceniono na 3 z 5

Jätte fina nappar men tycker texten såg…

Jätte fina nappar men tycker texten såg lite ur tvättad/ ljus grå istället för svart text så man ser namnet ordentligt!

15 sierpnia 2023

Hej Sandra :0)
Tack så mycket för din feedback!
Det beror lite på färgen på skölden, hur mörk gravyren kan bli.
Skicka gärna en mejl med bild på namnnapparna på kontakt@nammnappen.se – vi ska såklart titta på det!
De bästa hälsningarna Stefanie

Snabb leverans och min 3 åriga son älskar dem

Snabb leverans och jag bor i Spanien. Min 3 åriga son älskar era nappar och det är en bonus att man kan beställa med att trycka dit barnets namn och göra den mer personlig. Rekommenderar starkt namnnappen och Philips avent 💙

14 sierpnia 2023

Hej Maria

Tack så mycket för stjärnorna.

Vi är glada att höra detta. Vi har også en spansk hjemmeside: www.michupete.es

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Enkelt att beställa.

14 sierpnia 2023

Hej Emelie

Oceniono na 4 z 5

Bra och fina nappar men bleks snabbt

Bra och fina nappar, men trycket med namnet bleks när nappen steriliseras (kokas i vatten) vilket drar ner betyget lite då de ändå är ganska dyra.

7 sierpnia 2023

Tack för stjärnorna.

Graveringen måste hålla vid många kokningar.

Har du möjlighet att skicka en bild till oss på kontakt@namnnappen.se

Oceniono na 5 z 5

Snabbt och bra som alltid

Snabbt och bra som alltid. Fina nappar!

13 sierpnia 2023

Hej Maria.

Tack för ditt fina omdöme.

Jättebra

Jättebra. Snabb leverans i brevlådan.

9 sierpnia 2023

Hej Ella.

Tack för ditt underbara omdöme.

Oceniono na 2 z 5

Texten på nappen var sne

Texten på nappen var sne, vilket inte gjorde det så estetiskt snyggt. Annars inga problem med leverans eller produkten

8 sierpnia 2023

Hej igen Johanna.

VI har inte hört från dig än. Hoppas att höra från dig.

Elizabeth
--------------------------------------------------------------------------------------

Hej Johanna.

Tack för, du skriver till oss.

Jag är hemskt ledsan, texten inte ser snygg ut. Gäller det 1 napp, eller båda? Kan du skicka oss bild av detta?

Vi vill så klart skicka en ny/nya nappar. Har också lämnat dig ett mejl om detta.

Ser fram imot ditt svar.

Fina nappar

Fina nappar. Snabb leverans.

9 sierpnia 2023

Hej Sabina.

Tack för ditt 5-stjärniga omdöme.

Jättefina

Jättefina, snabb leverans

6 sierpnia 2023

Tack så mycket för stjärnorna.

Det är vi glada över att höra.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej