Banner for Namjestaj.hr

1770
Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Vrlo lijep i kvalitetan krevet, još ljepši nego na slici. Isporuka je bila kako je najavljeno. Za oboje – 5 zvjezdica. Servis tvrtke je odličan: na upit se odgovor dobije odmah. Međutim, odgovor tre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Trgovina s velikim izborom namještaja. Komad koji sam naručio bio je jeftiniji za 170 eura u odnosu na originalnu cijenu na drugoj web stranici (nakon popusta fotelja je bila jeftinija za 100 eura, al... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy
  2. Sklep z meblami do salonu
  3. Sklep z meblami do sypialni

Napisane przez firmę

Jednostavno odaberite namještaj online uz Namjestaj.hr. Pouzdana smo online trgovina sa širokom ponudom namještaja za svaki prostor Vašeg doma. Od klasičnog do modernog stila, nudimo Vam opcije za sve interijere - bilo da tražite udobnu sofu, praktičan stol ili ormar za hodnik. Uživajte u brzoj dostavi, ljubaznoj korisničkoj podršci i jednostavnom iskustvu kupovine. Sve što Vam treba za dom iz snova potražite na Namjestaj.hr.

Besplatna dostava

Besplatna dostava diljem Hrvatske

Sve narudžbe besplatno dostavljamo na kućnu adresu diljem kontinentalne Hrvatske i na otoke povezane mostom (do najbliže pristupne točke do koje se može doći kombijem). Cijena dostave za Rab, Cres, Lošinj, Hvar, Brač, Korčulu, Pašman i Ugljan iznosi 20 €. Za sve ostale otoke moguća je dostava u trajektnu luku ili najbližu pristupnu točku na kopnu.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(1770)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1242

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Moje iskusOdličan namještaj, brza dostava i vrhunska usluga!tvo s kupnjom namještaja je…

Moje iskustvo s kupnjom namještaja je zaista odlično i mogu samo pohvaliti cijeli proces, od narudžbe do dostave. Sve je prošlo jednostavno, brzo i bez ikakvih problema. Namještaj koji smo naručili stigao je upravo onakav kakav smo očekivali – kvalitetan, lijepo izrađen i vrlo lijepog izgleda.

Posebno bih pohvalila brzinu dostave. Sve je stiglo u dogovorenom roku, uredno zapakirano i bez ikakvih oštećenja. Cijela komunikacija i organizacija bile su vrlo korektne i profesionalne, što danas zaista puno znači.

Jako smo zadovoljni kupljenim namještajem i konačnim izgledom. Kvaliteta, izgled, usluga i brzina dostave ispunili su naša očekivanja, a cijelo iskustvo kupnje bilo je ugodno i bez nepotrebnih komplikacija.

Sve pohvale i velika preporuka! Sigurno ćemo ponovno kupovati kod vas jer smo ovim iskustvom zaista zadovoljni. Hvala vam na profesionalnosti, kvaliteti i odličnoj usluzi!

Kupnja

Kupovina je bila brza,dogovor oko dostave jednostavan,kvaliteta odlična

Poštovana Sandra,

Biba

Zadovoljna sam brzom dosta om i narav o proizvodima.

Poštovana Biserka,
hvala što ste odvojili vrijeme za ostavljanje recenzije! Nadamo se da ćete i ubuduće odabrati nas!

Oceniono na 5 z 5

Sve od potrage do dostave je prošlo…

Sve od potrage do dostave je prošlo super. Stranica je pregledna, veliki izbor i dobre cijene. Narudžba je došla u roku. Dostavljači su bili uredni, ljubazni i same pohvale imamo za njih. Garnitura je lijepa i kvalitetna. Prezadovoljni smo sa svime. Hvala

Poštovana Katarina,
hvala na recenziji.
Vaše povratne informacije pomažu nam da se razvijamo i osiguramo još bolju uslugu u budućnosti. Nadamo se da ćete ponovno naručivati kod nas!

Oceniono na 4 z 5

Jako lijepi proizvod

Servis tvrtke je odličan: na upit se odgovor dobije odmah. Međutim, odgovor treba dobro provjeriti i po potrebi ponovno pitati. Meni je kod prvog upita o dvije slične boje dan obrnut odgovor, a tek sam kod drugog upita (jer oko ipak ne vara) dobila ispravan odgovor – zato pola zvjezdice manje.
Jedino, i zato još pola zvjezdice manje: nema uputa za sastavljanje kreveta. Za nekoga tko ima iskustva to nije problem, no za obične smrtnike pravi je izazov.

Poštovani,
hvala što ste podijelili svoje mišljenje! Vaše povratne informacije pomažu nam da se razvijamo i osiguramo još bolju uslugu u budućnosti. Nadamo se da ćete ponovno naručivati kod nas te Vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja!

Za sxaku pohvalu

Naručila sam krevet TrendyNest Vulpora I (Abriamo 04) (Područje za spavanje: 140 x 200 cm) u utorak navečer, u petak je dostavljen. Sve je odrađeno prema dogovoru bez ikakvih komplikacija. Svaki korak narudžbe apsolutno jasan. Dostavljači pristojni i susretljivi. Plaćanje pri preuzimanju karticom.
Krevet kao na slikama, nama odgovara savršeno, upute za zastavljanje i samo sastavljanje jednostavno.
Za svaku preporuku.

Poštovana Kornelija,
hvala što ste odvojili vrijeme za ostavljanje recenzije! Drago nam je što je usluga ispunila Vaša očekivanja. Nadamo se da ćete i ubuduće odabrati nas!

Sve pohvale!

Sve pohvale!

Poštovani,
hvala što ste nas odabrali! Naš cilj je pružiti usluge najviše kvalitete, a Vaša recenzija pomaže nam u ostvarenju tog cilja. Stojimo Vam na raspolaganju.

Poštovana Ines,
hvala Vam na recenziji! Vaše mišljenje nam je vrlo važno jer nam pomaže unaprijediti uslugu. Nadamo se da ćemo Vam i u budućnosti pružiti izvrsno iskustvo!

Super zadovoljan

11 listopada 2025

Poštovani Darko,
zahvaljujemo na povratnoj informaciji. Jako nam je drago što ste zadovoljni naručenim namještajem. Veselimo se budućim suradnjama!

Odlično

Namjestaj u potpunosti odgovara fotografijama s webshopa, jednostavan je za slaganje i prekrasno izgleda uzivo.

Poštovana Ana-Marija,
hvala što ste odvojili vrijeme za ostavljanje recenzije! Drago nam je što je namještaj ispunio Vaša očekivanja.
Veselimo se budućoj suradnji!

Sve super

Sve super, brza dostava.

Poštovana Barbara,
hvala Vam na izraženom zadovoljstvu našom uslugom.
Obradovali ste nas! Nadamo se kako ćete i ubuduće birati namještaj kod nas te da ćemo i dalje uspješno surađivati.

Oceniono na 5 z 5

Sve odlicno od same narudzbe gospodje…

Sve odlicno od same narudzbe gospodje u komunikaciji do isporuke a kvalitet vredi svakog centa

Poštovana Ljiljana,
hvala na toplim riječima! Drago nam je što ste zadovoljni našom uslugom. Veselimo se budućoj suradnji!

kupnja namještaja

Jako sam zadovoljna kupnjom kod vas jer je namještaj dobar,prema uputama koji nam pošaljete nije teško montirati. Dostava je super i sviđa mi se mogućnost plaćanja prilikom preuzimanja i gotovonom i karticom,a ne unaprijed.

Poštovana Milena,
hvala na pozitivnoj ocjeni! Važno nam je znati da naše usluge ispunjavaju Vaša očekivanja. Radujemo se ponovnoj suradnji!

Oceniono na 2 z 5

Dostava artikala je dosta dugo trajala…

Dostava artikala je dosta dugo trajala i prvi je dostavljena komoda, nakon nje vješalica koja je naručena. Komoda je izrazito nekvalitetna i prilikom sastavljanja je otpao komad drveta s prednjeg dijela ladice. Katastrofa!

Poštovana Ines,
hvala na Vašoj recenziji.
Ispričavamo se zbog neugodnosti koje smo prouzročili. Cijenimo svaku recenziju i željeli bismo riješiti ovu situaciju. Molimo Vas da nas kontaktirate osobno na e-mail info@namjestaj.hr ili na broj 01 8000 383 kako bismo razjasnili detalje i osigurali bolje iskustvo u budućnosti.

Sve odlicno

Sve odlicno , od same narudzbe do dostave.Momci sjajni.Za preporuku.

Poštovani Marijan,

Oceniono na 5 z 5

Vrlo kvalitetan i estetski lijep…

Vrlo kvalitetan i estetski lijep namještaj,brza dostava s profesionalnim dostavljaljačima

Poštovana Jadranka,

Oceniono na 5 z 5

Nakon 4 kupnje imam samo riječi pohvale…

Nakon 4 kupnje imam samo riječi pohvale za kompletan tim kao i za cijeli proces od narudžbe do isporuke i plaćanja. Nastavite samo tako!

Poštovana Verica,
Vaša recenzija nam puno znači! Hvala što ste nas odabrali i podijelili svoje iskustvo. Radujemo se ponovnoj suradnji!

Kvalitetni proizvodi

Kvalitetni proizvodi, brza dostava, uslužan dostavljač

22 września 2026

Poštovana Doroteja,
hvala na Vašoj recenziji.
Nadamo se da ćemo Vam i u budućnosti pružiti izvrsno iskustvo!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej