Sto je super, okej kvalitet i lako se sklapa. Na sajtu je pisalo da će stići za 37 radnih dana ali stiglo je za nedelju dana, što je stvarno prijatno iznenađenje. Super komunikacija sa zaposlenima i r... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Sve je bilo odlicno i po dogovoru, mozda malo duze vreme isporuke u odnosu na receno (umesto 9 dana dobili smoporudzbinu nakon 16 dana) Jedini problem je bila jedna stranica ormara, ali to je fabric... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ormar je fantastican! Uklopio se savrseno! Jedina mana celog iskustva bio je poziv operatera pre dostave istog, koja je upozoravala da promenim izbor ormara jer ogledala stizu ostecena. Nije bila bas... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prezadovoljna! Sve je prošlo besprekorno, od naručivanja proizvoda, beskrajne ljubaznosti i strpljenja u dogovaranju oko detalja, do dostave i izuzetno kulturnog i pozitivnog kurira. Kao konačni rez... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hiljade komada nameštaja online za vaš dom.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Efikasni, precizni i profesionalni - od ljudi u kol centru do isporuke. Ceo proces je prošao bez problema i sve je bilo onako kako je dogovoreno.

Odpowiedź od Namestaj1.rs
Savrseno, prelepo izgleda, spakovano sigurno, lako se sklapa.

Odpowiedź od Namestaj1.rs
Naručila sam sto, koji je stigao identičan kao i na slici. Usluga tj. korisnička podrška je na jako visokom nivou. Sve preporuke za ovu internet prodavnicu!

Odpowiedź od Namestaj1.rs
Moje iskustvo je veoma pozitivno.
Jeste nezgodno kada se bira komad namestaja bez da se vidi, ali to je “rizik” koji smo podneli da ne cekamo 3 meseca za ugaonu kod nekog drugog, vec da nam ugaona stigne za 2 ipo nedelje, kao i sto su obecali. Kvalitet ugaone je, na prvu, sjajan. Oseca se na dodir da je lepo i kvalitetno. Mehanizam za odlaganje posteljine je lagan, moze dete da otvori.
Narucio sam ovo za moj stan u Srbiji.
Sve u svemu, moderno, brzo i cini mi se kvalitetno.
Komunikacija sa ljudima sa sajta skroz lagana. Odgovorili mi na pitanja na email za par sati.

Odpowiedź od Namestaj1.rs
Savrsen komad namestaja kakav sam trazila godinama uz odlicnu, brzu i profesionalnu uslugu. Sve preporuke ❤️🥰

Odpowiedź od Namestaj1.rs
Jako sam zadovoljna sa ormanom i sa celom uslugom. Nisam znala šta da očekujem s obzirom na različite komentare ali sve je na kraju ispalo kako treba. Dopada mi se sto je orman i unutra i spolja u istoj boji i nije bilo komplikovano za namestanje.

Odpowiedź od Namestaj1.rs
Prezadovoljna kupovinom, prvi put kupujem i iznenadjena sam sto vas pozovu da vas obaveste i objasne sve o vasoj kupovini, takodje licno vas pozovu pre vase dostave, postarina besplatna...bas pozitivno iskustvo, sve 5*

Odpowiedź od Namestaj1.rs
Roba odlična, ljudi dobronamerni i ljubazni. Veoma zadovoljan, sve preporuke!

Odpowiedź od Namestaj1.rs
Sto je odličan. Ispunio je moja očekivanja. Uputstvo jasno i precizno. Sve pohvale.

Odpowiedź od Namestaj1.rs
Sve je savršeno, ugaona je bolja i lepsa uzivo nego na slici. Sve preporuke!

Odpowiedź od Namestaj1.rs
Prezadovoljna sam namestajem. Pritom predivni i izuzetno ljubazni ljudi koji su Vam uvek na raspolaganju. Sve preporuke.
Hvala Vam na saradnji.

Odpowiedź od Namestaj1.rs
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.