Købte knivsæt fra Nakushima (5 stk) til vores eget forbrug og det skal siges at jeg er meget tilfreds med design, vægt, skarphed og balance. Vi har faktisk skiftet hele vores tidligere kniv-række (so... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wau.. har nu haft kokkekniven og grønsagskniven siden jul, og kan slet ikke rose dem nok til mine venner. Har ikke haft ordenlige knive i mange år, men hold da op det kan jeg hurtig vænne mig til 🥰... Zobacz więcej
Køb af hele kniv-sættet var en firmagave til en ung fyr der var flyttet hjemmefra. Tanken var, at ersratte arvede knive fra familier og venner til hans egne knive. Tilbagemeldingen har været langt ove... Zobacz więcej
Fantastisk service og hurtig levering. Knivene kom pænt pakket ind og man fik en oplevelse af kvalitet og ordentlighed. Vi er meget glade for knivene og de lever helt op til vores forventninger.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ekstrem skarphed, holdbarhed og kvalitet er vores mantra. Vi sætter en dyd i at tilbyde køkkenknive i højeste kvalitet i ægte damaskusstål - pakket ind i et unikt design. Alt sammen til knivskarpe priser.
Dane kontaktowe
9000, Aalborg, Dania
- kontakt@nakushima.dk
- nakushima.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot

Excellent quality
Excellent quality - amazing service. Affordable price.
Best recommendations 👍

Meget fin service.
Meget fin service.
Lynhurtig levering og det virker som en rigtig god kvalitet.

Kopi skrammel.
Kopi skrammel.. har haft den forbi masse nørder som alle siger de er købt på Alabama eller wish

Odpowiedź od Nakushima Damascus
Levering hurtig og kniven passer til…
Levering hurtig og kniven passer til det forventede.

Hurtigt og effektivt.
Alvorligt hurtig besvarelses tid på mail. Modtog min kniv. Den består papir testen. Ikke at jeg ville gøre det mod min kniv, men jeg ved den består!
Yderst tilfreds og vender helt sikkert tilbage!
-D

To perfekte slibesten
Bestilling og levering ok. 2 stk 1000/6000 vådslibesten. Tak for det. :-)

Odpowiedź od Nakushima Damascus
Top kvalitet på vare og handel.
Nem, overskuelig og hurtigt køb. Levering som lovet. Flot kniv- præcis som visit. Dejligt når man køber online👍

Odpowiedź od Nakushima Damascus
mega god service samt hurtig levering…
mega god service samt hurtig levering ,takket være GLS.
Vi er rigtig glade for knivene. Har hele sættet.Det er helt sikkert vi handler hos jer igen.Det er trygt og nemt og hurtigt.
vh Mohammed

Odpowiedź od Nakushima Damascus
Rigtig godt produkt og god service
Super kvalitet og hurtig levering!
D. 20/12 bestilte jeg Basic Collection med 4 dele, som en julegave til mig selv, så julemaden kunne få lidt ekstra kærlighed i år.
Kvaliteten på knivene er fantastisk, og det blev leveret før jul. Så alt i alt en rigtig god oplevelse og helt sikkert anbefalelsesværdig.
Var lidt bange for kvaliteten ikke var…
Var lidt bange for kvaliteten ikke var helt i top.. men det var en ligegyldig bekymring.
Super kvalitet og gode at arbejde med..klart! Bedre end mine gamle global knive !!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.