Zmieniłem telefon i bałem się, że będę przechodził weryfikację od nowa. Zalogowałem się na nowym sprzęcie kodem z maila, aplikacja pobrała ustawienia limitów i listę ulubionych automatów, salda tknąć... Zobacz więcej
otworzyłem kasę po wpłacie 25 zł przez przelew bankowy przed zamknięciem strony; kwota końcowa była osobno od opłat, po chwili nie było zgadywania po krótkiej grze.
Grace from message center answered my bonus question from the couch. The reply was not instant, but it addressed the exact screenshot I sent.
Najpierw doczytałam regulamin dotyczący samowykluczenia, potem ustawiłam na trzydzieści dni, logowanie zablokowane dokładnie jak obiecywał regulamin
Pakiet powitalny do 2 000 zł + 200 darmowych spinów
Najpierw doczytałam regulamin dotyczący…
Chatoval jsem kolem půl dvanácté večer
Chatoval jsem kolem půl dvanácté večer, Tereza z podpory uvolnila zaseknutý vklad a pak vysvětlila, čím to bylo.
sweet Bonanza działała dobrze na moim…
sweet Bonanza działała dobrze na moim starszym Samsungu.
Halfway through a quick break
Halfway through a quick break, the casino limit screen showed when the change would take effect. better than guessing
Konkretny plus
Konkretny plus: wysłałam screen do supportu; nazwali tylko brakujący plik, w tym momencie zapis był widoczny w pociągu.
quick note from my casino session
quick note from my casino session: I asked message centre about a bonus issue, and the answer actually fit
uruchomiłam Hot Spin po zawieszeniu po…
uruchomiłam Hot Spin po zawieszeniu po pracy; gra była tam jeszcze wieczorem.
Rainbow Riches loaded on an old iPhone…
Rainbow Riches loaded on an old iPhone SE without a hitch
Najpierw sprawdziłam historię po…
Najpierw sprawdziłam historię po wpłacie. Później historia była łatwa do znalezienia.
Skrill payouts settle same day here
Skrill payouts settle same day here, bank transfer took three
Na telefonie w sobote wieczorem…
Na telefonie w sobote wieczorem otworzylam kasyno, wybralam nowy automat, wszystko dzialalo płynnie przez cala godzine bez zadnych przerw!
Wyplacono 420 zł na portfel…
Wyplacono 420 zł na portfel elektroniczny, przez karte Mastercard, o poranku, wypłata dotarła szybciej niż myślałem
Slot wouldnt open on the first tap
Slot wouldnt open on the first tap, just sat there grey. Closed the tab, went back in through recently played and it fired up striaght away. Same round history, same stake, nothing lost. Bit of a relief that
w sumie ok
w sumie ok: uruchomiłem dwie gry po rejestracji; żaden popup mnie nie zablokował, serio został jasny ślad przy słabym Wi-Fi
Dla mnie ważne
Dla mnie ważne: zmieniłem filtr w lobby; ustawienie zostało po wylogowaniu
Grace from message center answered my…
najpierw regulamin
najpierw regulamin, potem Rafał z czatu potwierdził zasadę bonusu.
znalazłem ostatnio grany slot między…
znalazłem ostatnio grany slot między mailami; poprzednia stawka została zapisana.
wpłaciłam rano
wpłaciłam rano, zapomniałam sprawdzić saldo, wypłata i tak dotarła bez problemu na konto
Wolf Gold stabile in autobus in 4G.