Næstved Vinkompagni Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 4 z 5

God vin, og fine priser. Det er et mindre sted end mange andre importører derfor får du også noget særligt, vin du ikke ser alle steder. Leveringen kunne godt være hurtigere, men bestil i god tid, så... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hej fin vin.Lidt lang tid inden modtagelse.Men fragtfirmaet læser tilsyneladende ikke ønsket om hvor varen stilles.Det blev stillet ved min hoveddør og ikke ved en stor brun havelåge lige 2 skridt til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Update efter en uheldig episode. Fik tidligere leveret 24 flasker, hvoraf vi prøvesmagte 2 rødvine, som var udrikkelige ved ankomst. Peder fra Næstvedvinkompagni kontaktede mig promte, og tilbød at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Det var en fornøjelse at handle med Næstvedvinkompagniet. Jeg havde ikke opdaget at man kunne opnå gratis fragt ved at bestille over et vist beløb, så jeg opdagede det efter bestilling, (i kombin... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z winem

Napisane przez firmę

Næstved VinKompagni ApS blev etableret i 2019, med et ganske enkelt idegrundlag. Direkte import af vin fra førende og små vinproducenter, og dermed direkte salg uden fordyrende mellemled, til kvalitetsbevidste kunder - privatkunder såvel som erhvervskunder.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

182 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 52

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

10 stjerner til Næstved vinkompagni…

10 stjerner til Næstved vinkompagni Bedste vin Bedste betjening hurtig levering TAK

14 lutego 2024

Hej Anja,
1000 tak for din enormt flotte og meget rosende anmeldelse og for alle 10 stjerner!
Vi glæder os til at servicere dig igen.
Med venlig hilsen og ønsket om en rigtig god weekend,

Rigtig god service

Rigtig god service, super venlig og effektiv

7 lutego 2024

Hej Mogens,
Tak for de pæne ord og for den flotte anmeldelse.
Vi bestræber virkelig altid at yde den bedst mulige service - og altid med et smil på læben og et glimt i øjet 😉

Oceniono na 4 z 5

Sikker behandling af min ordre

Sikker behandling af min ordre. Lidt lang leveringstid (1 uge). God og venlig service af det firma der levere varen.

31 stycznia 2024

Hej Erling,
Tak for dine pæne ord og de fine stjerner.
Det er dejligt at høre, at vores samarbejdspartner passer godt på vores leverancer.
Jeg er ked af, hvis leveringstiden synes lang, men vi afsender vores ordrer onsdag, som det også fremgår af vores hjemmeside - og ja, hvis ordren så er kommet ind f.eks. fredag, så bliver der jo lidt længere levering end på en ordre, der måtte være indkommet f.eks. mandag.
Vi håber på din forståelse herfor og glæder os til at servicere dig på ny.

Hej Jørn,
Tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os, at både øl og vin faldt i din smag og vi glæder os til at servicere dig igen.

Oceniono na 4 z 5

Tilfreds med både portvinen og…

Tilfreds med både portvinen og leveringen.
Portvinen kan ikke købes ret mange andre steder.

13 grudnia 2023

Hej Lene,
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det er faktisk ret vigtigt for os også at have varer, som man ikke finder ret mange steder for på den måde at skille os ud.
Og leveringen skal bare fungere. Det er så vigtigt, når man handler online.

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg, meget god service og hurtig levering.

6 grudnia 2023

Odpowiedź od Næstved Vinkompagni

Tusind tak for de flotte ord og alle stjernerne.
Det er så dejligt at høre, hvor glad du har været for vores service og levering.

Oceniono na 5 z 5

Super service , det fungere bare god jul.

5 grudnia 2023

Hej Kim,
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Vi gør virkelig vores bedste for at yde den bedste service til vores kunder og vi bliver så glade, når vi hører, at det lykkes os.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er super glad for mit køb af seks…

Jeg er super glad for mit køb af seks flasker zinfandel rødvin.Det er en dejlig rødvin,som kan bruges både til din mad og til et lille hyggeglas

22 listopada 2023

Hej Yvonne,
Tak for din flotte anmeldelse - både af os og af vinen.
Vi er enige! Det er en dejlig vin og den finder snildt anvendelse både til maden og "bare fordi".
Vi forstår godt, hvorfor den er så populær!

det virkede

15 listopada 2023

Hej Ole,
Tak for din flotte anmeldelse.
Det var dejligt at høre, at Morten kunne hjælpe dig, så du kunne få din vin.
Vi glæder os til næste gang, vi må servicere dig.

Hej John,
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og for at lade os vide, at vi levede helt op til dine forventninger.
Der super dejligt at få at vide - så bliver dagen bare endnu bedre.

Alt var ok

Alt var ok, hurtigt lev.

1 listopada 2023

Hej Hans,
Tak for de rigtig pæne ord og for din flotte, fem-stjernede anmeldelse.
Hurtig og effektiv levering er bare så vigtigt, når man handler på nettet.

Oceniono na 3 z 5

Der er ikke styr på leveringen

Der er ikke styr på leveringen. Jeg kunne ikke se hvornår jeg ville modtage vinen.

1 listopada 2023

Hej Ole,

Jeg er ked af, hvis du ikke har oplevet styr på leveringen.
Vi skriver i vores bekræftelse til alle vores kunder, at du som kunde normalt modtager din bestilling indenfor 2-5 hverdage og at bestillinger afgivet torsdag og frem som regel afsendes førstkommende onsdag.
Forhåbentlig kan dette hjælpe, næste gang vi får fornøjelsen at servicere dig.

god og hurtig betjening

26 października 2023

Hej Lene,
Vi er meget glade for at høre, at du oplever, at du får både god og hurtig betjening fra os. Det er virkelig områder, som vi selv prioriterer højt.

God nem hjemmeside

God nem hjemmeside, gode vine til fornuftig pris hurtig levering. Eneste lille minus, syntes måske fragten først er gratis ved et køb på over kr. 1000,- det er måske lige i overkanten. Så put heller et par kroner mere pr. Flaske

13 września 2023

Hej Jan,
Tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.
Fragt er altid et ømtåleligt spørgsmål. Vi har valgt at sikre vores kunder bedst mulige priser på de enkelte vine - online såvel som offline - og det møder vi nu generelt rigtig god forståelse for. Mange tak for dit input.
Vi ser frem til at måtte servicere dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Et rigtig godt tilbud på vinsmagning…

Et rigtig godt tilbud på vinsmagning incl 3 retters menu 👍 og ganske godt tilfreds med at beløbet først blev trukket efter vi havde modtaget varen

11 września 2023

Hej,
Tusind tak for en rigtig flot anmeldelse. Vi synes også selv, at det var et rigtig godt tilbud på et rigtig dejligt arrangement :-)
Vi håber at se Jer til flere arrangementer i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig respons og rigtig fin service !

Update efter en uheldig episode.
Peder fra Næstvedvinkompagni kontaktede mig promte, og tilbød at tage varen retur og refundere det fulde beløb. Vi endte dog med at bytte vinen til nye, som iøvrigt blev leveret på min arbejdsplads - og de smagte rigtig godt. Super service og hurtig respons :-)

20 września 2023

Kære Jens,
Tusind tak for din opdaterede og meget flotte 5-stjernede anmeldelse.
Det er super dejligt at høre din pæne ord - både vedr. vinene og vedr. vores håndtering af din yderst uheldige oplevelse.
Der er ikke noget, vi hellere vil, en at gøre vores kunder glade for både vores vine og vores service og vi ser frem til at servicere dig igen.

Hej Alex,
Mange tak for de mange stjerner og for de rosende ord.
Det er super vigtigt for os, at vi er i stand til at levere både god og hurtig service.
God weekend!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, nemt at bestille på hjemmesiden, og et stort udvalg

1 sierpnia 2023

Hej Jesper,
Tak for dine roser og for de 5 flotte stjerner.
Hurtigt og nemt. Det er sådan, det skal være, ikk' :-)

Hej Robert,
Tak for din flotte anmeldelse. Det er super vigtigt for os at yde rigtig god service og vi bliver enormt glade for at høre, at det også er, hvad du har oplevet.

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig forsendelse

God service og hurtig forsendelse. Tryg ved at handle der igen.

18 lipca 2023

Hej Janus,
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det er dejligt at høre, at vores logistiske set up fungerer, som det skal. Det er super vigtigt!
Vi ser meget frem til næste gang, vi får fornøjelsen af at servicere dig på ny.
Peder

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej