Magen til ubehøvlet tone skal man lede længe efter Jeg valgte og ringe til dette firma for at høre til noget med min 3D print og så fik jeg bare det ene svar efter det andet at hvis jeg li betalt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ikke kun en 3d print butik. Thomas er hjælpsom og kundeorienteret på en måde som du ikke finder andre steder. Så du får den personlige betjening som du kun finder i de nørdede special butikker, men pr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nu har jeg handlet hos Thomas en del gange efterhånden og man kan hurtig mærke at han sætter kundeservice MEGET højt! Har kun gode ting at fortælle om hans firma. Thomas er typen som virkelig sætter e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har handlet hos Thomas og N3DP flere gange, og oplevelsen har været konsekvent positiv. Thomas leverer en usædvanligt høj service med hurtige og respektfulde svar – også uden for normale åbnin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Nielsens 3D Print tilbyder vi næsten alt til 3D Print. Vi er Danmarks første og eneste importør af produkter fra 3DLAC, forhandler af Azurefilm, Spectrum og PolyMaker filamenter og får vores eget N3DP filament af høj kvalitet med ISO og ASTM certificering fra USA produceret i Skandinavien. For Nielsens 3D Print er det vigtigt at yde en høj service, sælge gode kvalitets produkter, holde fornuftige priser og have kunden i centrum.
Stationsvej 21, Filskov, 7200, Grindsted, Dania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Serviceminded og gode priser- handler klart hos Thomas igen!

Odpowiedź od N3DP
Bestilte søndag eftermiddag, fik et opkald 2 min senere om jeg ville afhente mine ting ved N3DP.. da der var lidt langt fra Struer til Grindsted. jeg fik lavet det om til en levering med DAO, og har modtaget mine varer idag tirsdag. God service og fint at Thomas lige ringer og tjekker op på leveringsmåde

Odpowiedź od N3DP
Man kan ikke få en bedre service end der er helt vildt hjælpsom

Odpowiedź od N3DP
Sjældent har jeg oplevet så ubehagelig og uprofessionel en mand. jeg startede med at handle der i sommers og var enormt glad for at handle der, det ændrede sig op til black friday, hvor han blev direkte modbydelig i hans måde at tale på, til mig og min kæreste. hans undskyldning var at han var stresset. vi lod dette passere, men allerede igen i december og i januar oplever vi denne opførelse igen. jeg anbefaler aldrig nogen at handle hos ham igen. er nød til at understrege at jeg købte sammen med min samlever, og at vores FÆLLES vare blev købt i min samlevers navn. da der bliver sået mistvivl om jeg overhovedet har handlet hos ham. det har jeg, bare sammen med min samlever.

Odpowiedź od N3DP
Den 10/1 2025 afsender har registreret din pakke hos os i dag 19/1 er der stadig ikke sket noget

Odpowiedź od N3DP
Super service :) havde bestilt 2 x ordre så blev man lige kontaktet og spurgt om vi ikke skulle sende dem i en så man spare lidt porto , kanon service, og fik en god sludder med Thomas :) helt klar det her jeg smider mine bestillinger fremover, super service og meget professionel

Odpowiedź od N3DP
Fantastisk informerende kundeservice igennem hele købet. Da der var noget leveringtid på 3dprinteren fik jeg flere opkald med status på ordren.

Odpowiedź od N3DP
Dejligt hurtig levering og fin pris. Det eneste jeg kunne savne var en bekræftelse på at mine varer var afsendt, men da de ankom hurtigt var det aldrig et egentligt problem.
Opdatering: som jeg kan se på butikkens svar er problemet med bekræftelse ude af deres hænder, men i stedet et problem med GLS.

Odpowiedź od N3DP
Dag til dag levering og god kommunikation. Kan varmt anbefale N3DP!

Odpowiedź od N3DP
Hurtig levering og super vejledning ved evt. spørgsmål 😃

Super hurtig levering.
Ejeren gav sig tid til at ringe op, da han troede jeg havde bestilt til en forkert maskine.
Vi havde en god samtale omkring 3D print.

Odpowiedź od N3DP
Igen 5 stjerner her fra :-)
Super god service
Der var lidt problemer med forsendelse men det var ikke sælger's skyld. Det var GLS. Køber der 100% igen

Odpowiedź od N3DP
God og lyn hurtig service, mere end jeg forventede. Tak til Thomas for god vejledning. Har tingene på lager, det betyder meget når man mangler en reservedel eller en anden ting.

Odpowiedź od N3DP
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.