Przesyłka dotarła bardzo szybko. Osobiście najczęściej zamawiam pasty i nigdy się nie zawiodłam, bardzo smaczne w ładnych opakowaniach. Szczególnie polecam zaobserwować konto na instagramie, często wr... Zobacz więcej
czesc, ogolnie jestem bardzo zadowolony z zakupow u Was , stronka fajna intuicyjna , jedyna spraw to chcialbym by raz na jakis czas byly naprawde mocne przeceny lub kody rabatowe , nie takie jak 14... Zobacz więcej
Trochę mnie denerwował koszyk, bo nie widoczne jest ile opakowań wzięłam, i z cofnięciem też jest kłopot!!!
The best - the cheapest - the strongest - Only proven supplements MZ-Store.com! We invite you to purchase supplements at wholesale prices. Check it out!
Zjednoczone Królestwo
- biuro@muscle-zone.pl
- mz-store.com
Dobre rabaty po większych zakupach
Dobre rabaty po większych zakupach.
Ogromny asortyment w porównaniu z innymi sklepami ;)
Dostawa bardzo szybka
Dostawa bardzo szybka , profeajonnalna obsluga , bardzo duzo gratisow .
Szybko, dobry wybór, paczkomaty, dobry internetowy sklep
Jak zawsze szybko sprawnie i bez pomyłek. SPoko sklep w obsłudze, informacyjna ścieżka zamówień. Dostępne paczkomaty. Generalnie suple zamawiam w 80% z tego sklepu.
Rewelacja :)
Świetny kontakt ze sprzedającym, bardzo szybko i profesjonalnie doradzono mi w kwestii zakupów. Wysyłka błyskawiczna, ogromny wybór produktów, mają wszystko czego potrzebuję, a nawet więcej. Już planuję kolejne zakupy :) Polecam :)
Super produkt i bardzo szybka…
Super produkt i bardzo szybka przesyłka. Napewno będę robić czesciej zakupy u Panstwa.
Najniższa cena na rynku
Najniższa cena na rynku. Najwyższa jakość obsługi i mega szybka wysyłka. Czego chcieć więcej? Darmowych próbek!!! Ale i one były :) Macie stałego klienta.
czesc,
czesc,
ogolnie jestem bardzo zadowolony z zakupow u Was , stronka fajna intuicyjna , jedyna spraw to chcialbym by raz na jakis czas byly naprawde mocne przeceny lub kody rabatowe , nie takie jak 14, 20 % tylko z 30 tak raz dwa w romu :)
pozdrawiam
Jak zawsze szybko;)
Transakcja idealna pod każdym względem
Transakcja idealna pod każdym względem. Polecam sklep w 100%.
Ponowne zakupy to tylko w MZ store
,Ponowne zakupy w MZ Store,dlaczego po pierwsze wszystko jest co trzeba mieć dla wzmocnienia organizmu przed wysiłkiem i po wysiłku treningowym,produkt z wysokiej półki są i z niższej zależy od zasobu portfela.
Szczerze polecam!
Polecam!!! Solidna i rzetelna firma. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Gratisy do zamówień :)
Szybka realizacja zamówienia
Bardzo fajna strona, świetny wybor suplementów, bardzo szybka realizacja zamówienia!
Przesyłka błyskawiczna😁 towar zgodny z…
Przesyłka błyskawiczna😁 towar zgodny z zamówieniem. Naprawdę polecam🙂
Polecam sprzedawcę ☺️
Produkty wysokiej jakości szybka…
Produkty wysokiej jakości szybka realizacja