Hollanda vize
Hollanda vizemi sorunsuz bir şekilde aldım. Başta my vize ekibi ve özellikle Beyza hanıma çok teşekkür ederim..
Amerika vize başvurumdan gayet memnun kaldım Emrah Bey e Beyza Hanım a Burak Bey e çok teşekkür ederim sorularımı yanıtsız bırakmadılar istediğim zaman ulaşabildim
emrah bey, beyza hanım ve umut bey sayesinde inanılmaz kolay ve rahat bir şekilde dört iş günü içinde aldım vizemi. daha sancılı bir süreç bekliyordum inanılmaz rahat ve stressiz geçirdim. günün her anı aklıma takılan herhangi bir soruda bana çok yardımcı oldular, hatta bazı soruları defalarca kez sormama rağmen. olabilecek en mümkün şekilde her konuda çok yardımcı oldular, özellikle umut bey sağolsun tek başıma yapacağım sanıyordum izmir’de de aktif olmaları beni çok mutlu etti. her şey için çok teşekkür ederim.
Uzman ekibi ile vizemizi sorunsuz olarak aldık Herkese çok teşekkür ederim

Odpowiedź od Myvize
Neslihan hanım’ın proaktif takibi sayesinde vize sürecimi sorunsuz tamamladım. İçiniz rahat işlem yapmak için doğru adres MyVize Neslihan hanım. Çok teşekkürler.

Odpowiedź od Myvize
Vize sürecimiz konusunda cok memnun kaldık destekleri icin tesekkür ederiz

Odpowiedź od Myvize
Merhabalar Hollanda vize başvurumu My vize üzerinden yürüttüm. Her şey sorunsuz ve çok seri ilerledi hızlı bir vize süreciyle keyifli bir Avrupa seyahatini tamamladım. Bu konuda bana destek olan tüm My Vize ekibine çok teşekkür ederim.

Odpowiedź od Myvize
vize süreçlerimde çok yardımcı oldular. yönlendirmeleri ve destekleri için tekrar teşekkür ederim.