Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse med overraskende historiske elementer i. Vi var to grupper på 7 spillere der var i Kødbyen for at spille et mystery hunt. Det var et gennemarbejdet materiale vi fik udleveret, o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

7 kusiner på Mystery Hunt i Kongens Have 👏👏👏 Vi havde en skøn dag, hvor vi fik nogle gode grin, lærte lidt om vores konger og blev tilpas udfordret på gådeløsning.

Oceniono na 5 z 5

Mystery Makers tog begrebet museumsbesøg til et helt andet niveau. Det blev pludselig sjovt og levende at gå rundt mellem marmorstatuer og andet.

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en hyggelig tur, opgaverne var ikke svære , så alle kan være med, så vi hyggede os meget , også dem i vores selvskab som var lidt nervøse for om de ville kunne finde ud af det.

1. Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Det var ett roligt upplägg och en bra…

Det var ett roligt upplägg och en bra lösning för ett så stort sällskap (vi var 10 st).

Ivan, vår Game Master, var 10/10.

11 kwietnia 2025

Odpowiedź od Mystery Makers

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at I havde en sjov oplevelse, og hvor er det skønt at høre, at gamemasteren gjorde indtryk – det giver vi straks videre!

Mystery Makers

Oceniono na 5 z 5

Sjov oplevelse og vi fik nemt ombooket…

Sjov oplevelse og vi fik nemt ombooket vores tidspunkt til 2 timer før uden problemer 👍

17 kwietnia 2025

Kære Douglas,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Hvor er jeg glad for, at I havde en sjov oplevelse hos os!

Vi håber, at vi kan få lov til at give jer endnu en sjov oplevelse i den nærmeste fremtid ☀️

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse og god gamemaster

Super god oplevelse og god gamemaster - meget gennemført !
Vi fik af vide at kun 30% gennemfører the Ritual, vi ville ønske at I lavet nogle af gåderne lidt nemmere, så en højere procentdel gennemførte, inklusiv os selv ;)

12 kwietnia 2025

Kære Regitze,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Jeg er så glad for at høre, at I havde en super god oplevelse hos os!

Det er så svært at sætte sværhedsgrad på sådan nogle ting. Da hvad der er logisk for dig, er måske ikke logisk for mig og omvendt.
Jeg ser meget The Ritual som et rum, hvor den højre hjernehalvdel bliver sat på prøve, hvor f.eks. vores rum The Lab sætter ens venstre hjernehalvdel på prøve. Så jeg vil klart anbefale The Lab til jeres næste besøg :-)

Du er også meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den oplevelse der passer bedst til jer :-)

Mia fra Mystery Makers

Sjov fødselsdagsaktivitet

Jeg havde booket "The Killing Room" til min fødselsdag, og det var en sjov oplevelse. Vi var 11 personer, vi blev inddelt i to rum, og så skulle vi samarbejde om først at nå ind til hinanden og derefter at komme ud i tide. Der var mange spændende gåder at løse, og der var nok til at aktivere os alle, selvom vi var mange.

Kære Nanna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er jeg glad for at høre, at I havde en sjov oplevelse hos os, og at vi måtte være med til at fejre din fødselsdag :-D

Vi håber, at vi kan få lov til at give jer endnu en sjov oplevelse i den nærmeste fremtid.

Mystery makers - super oplevelse

Vi var et hold på 6 venner, hvor nogle havde prøvet det før- mens nogle var helt nye i feltet.
Det var spændende, så tiden ikke blev tænkt meget på.
“ Vi var for optaget af, at løse gåder”.
Fin lokation- rum og imødekommende og venligt personale.

En god og sjov start på en aften i byen.
Kan varmt anbefales.

29 marca 2025

Odpowiedź od Mystery Makers

Tusind tak for din anbefaling! Det lyder som en fantastisk start på aftenen – og skønt at både nye og erfarne gik op i spillet sammen. Vi håber, vi får lov at byde jer velkommen igen til flere gådefulde oplevelser!

Oceniono na 5 z 5

En super god modtagelse og introduktion…

En super god modtagelse og introduktion til rummet, gjorde det til en kanon oplevelse. Endvidere vat den afsluttende evaluering af løsningerne meget brugbart. Alt i alt en meget anbefalelsesværdig oplevelse, som vi klart vender tilbage til, for at prøve andre rum.

22 marca 2025

Kære Andersen,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at give jer endnu en kanon oplevelse i den nærmeste fremtid :-)

Mystery Hunt

Vi var på Mystery Hunt på Assistent Kirkegård - min niece på 13 år og jeg. Den var helt perfekt til os. Godt planlagt, god rød tråd i temaet. Lærerigt, interessant og gav lidt at tænke over.

Den eneste vi ikke kunne løse uden hjælp, var på den gravsten med et par på, hvor man skulle finde en finger, tæer, kniv osv. Vi kunne intet finde på den meget krakelerede gravsten og vi fandt aldrig rigtig ud af, hvor de tegn var.

Men vi havde en skøn skøn dag ☀️

Kan absolut anbefales alligevel.

Købte oplevelsen i december og vi kunne selv bestemme, hvornår den skulle hentes og bruges, så det var kæmpe fedt at man lige kunne være spontan. Den blev først brugt i søndags.

9 marca 2025

Odpowiedź od Mystery Makers

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at Mystery Hunt på Assistens Kirkegård var en lærerig og spændende oplevelse for jer.
Beklager udfordringen med én af gåderne, vi håber at facitlisten kunne hjælpe jer lidt på vej her.
Skønt at I stadig havde en fantastisk dag. – vi håber at se jer igen! 😊🔍☀️

Sjovt med vennerne

2 lutego 2025

Odpowiedź od Mystery Makers

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en sjov oplevelse med vennerne. Håber at se jer igen til flere mysterier! 😊🔍

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse! Rummet var gennemført med spændene gåder. Kan klart anbefales! (Og gode priser)

Odpowiedź od Mystery Makers

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en super fed oplevelse og nød de spændende gåder. Tak for din anbefaling

Vi oplevede the Killing room

Vi oplevede the Killing room, spændende, fyldt med udfordrende opgaver, Vores vært var imødekommende, og hjalp på de rigtige tidspunkter.

Odpowiedź od Mystery Makers

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at I fandt "The Killing Room" spændende og udfordrende, og at jeres vært skabte den rette balance med hjælp undervejs.

Team building at Thorvaldsens museum

We had a great team-building experience for 12 people at the Thorvaldsens Museum.
Mystery Makers responded to all my emails within a few hours and accommodated all my requests.
It took the 2 groups just under 2 hours to solve the mysteries. The instructions were clear and included fun activities along with a good amount of history.
However, it would have been great to have more focus on the figures of the Danish Golden Age, which the museum mainly covers, such as sculptors, painters, etc. Also to test our knowledge of famous Danish artists.
But overall, it was a good tour of the museum. While the activities could have been more focused on the museum itself rather than just "challenges," it was still a lot of fun. Highly recommended! :)

28 lutego 2025

Odpowiedź od Mystery Makers

Thank you for your review! We're glad you enjoyed the team-building experience and appreciate your feedback on the historical focus. Hope to see you again for more mysteries! 😊🔍

Oceniono na 5 z 5

A great team-building experience!

A great team-building experience with colleagues! We had good fun and appreciated the flexibility around start and end time.

28 lutego 2025

Odpowiedź od Mystery Makers

Thank you for your review! We're delighted to hear that you had a great team-building experience with your colleagues and that you enjoyed the flexibility.

Oceniono na 5 z 5

Vi var på Thorvaldsens museum og havde…

Vi var på Thorvaldsens museum og havde en super sjov tur gennem hans livshistorie. Det er en sjov og underholdende måde at komme rundt og se det hele. Helt klart en anbefaling værd!

Odpowiedź od Mystery Makers

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det lyder som om, I havde en fantastisk tur gennem Thorvaldsens livshistorie!

Oceniono na 5 z 5

Spændende medrivende oplevelse for…

Spændende medrivende oplevelse for voksne og unge (alder fra 11 til 56 år), der alle blev opslugt af at løse gåderne. Vi vil prøve næste Mystery Makers udfordring inden længe!

Odpowiedź od Mystery Makers

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at hele jeres gruppe – på tværs af aldre – blev opslugt af gåderne og havde en spændende oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Sjov og spændende oplevelse!

Fantastisk venlig og serviceminded kommunikation før og under oplevelsen.
Selve oplevelsen var også mega god og The Killing Room passede perfekt til os 8, hvoraf 2 aldrig havde prøvet et Escape Room før. Det var ikke for uhyggeligt eller nervepirrende men helt perfekt spændende.
Husk at tale højt om alle spor og samarbejde tæt med alle…

Odpowiedź od Mystery Makers

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både kommunikationen før og under oplevelsen levede op til forventningerne, og at "The Killing Room" var den perfekte udfordring for jeres gruppe.

Og ja, du har helt ret – samarbejde og højlydt kommunikation er nøglen til succes! 😊🔍 Vi håber at se jer igen til flere spændende mysterier!

Oceniono na 2 z 5

Det var lidt for svært

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse!

Jeg er ked af at høre, at I synes det var lidt for svært. Jeg vil rigtig gerne høre, hvilken oplevelse I har prøvet?

Vi prøver altid at pege vores gæster i den rigtige retning i forhold til vores oplevelsers sværhedsgrader. Så jeg vil rigtig gerne hjælpe jer med at finde den helt rigtige oplevelse, som passer til jer, så I kan få en super oplevelse! :-)

Du er meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her: https://mysterymakers.dk/kontakt/

Med venlig hilsen,

Oceniono na 5 z 5

Det var en god oplevelse for mine…

Det var en god oplevelse for mine gæster og jeg. Kan varmt anbefale det.
Vh Malene

Kære Malene,

Det er vi så glade for at høre!

Tusind tak for din anmeldelse og vi håber at du vil invitere flere gæster ud på en Mystery Hunt i fremtiden ;-)

Niklas fra Mystery Makers

Oceniono na 5 z 5

Sjov måde at opleve Thorvaldsens Museum…

Sjov måde at opleve Thorvaldsens Museum på.

Rigtig god oplevelse, som gav både viden om Thorvaldsen og hans kunst, gode grin, samarbejde og udfordringer til de små grå.

Kære Anne,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det er altid dejligt at høre at i både har det sjovt og lærerigt undervejs i vores Mystery Hunt ;-)

Vi håber, at vi kan give jer endnu en sjov oplevelse på en af vores mange andre lokationer også.

Niklas fra Mystery Makers

4 venner på tur

4 venner på tur. Vi havde virkelig en sjov eftermiddag på Kronborg, hvor vi løste gåder og fik den spændene historie om Kronborg på samme tid. Vi skal helt sikkert prøve Mystery Makers igen.

Kære Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er så glade for at høre at i havde en spændene tur på Kronborg!

Vi glæder os til at give jer endnu en god oplevelse snart ;-)

Venlig hilsen,
Niklas fra Mystery Makers.

Super oplevelse!

Super modtagelse og introduktion til oplevelsen The Killing room. Sjovt, at vores gruppe på 6 personer skulle deles i to mindre hold, der undervejs skulle samarbejde for at alle kunne komme ud.

16 lutego 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en super oplevelse i The Killing Room :-)

Vi håber, at vi kan få lov til at give jer endnu en super oplevelse i den nærmeste fremtid.

Mia fra Mystery Makers.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej