Mysterybox.nl

Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onwijs toffe mysterybox gehad voor mijn zoontje. Had een box besteld voor zijn verjaardag omdat hij heel veel van technologie houd, hij heeft nu zijn eerste echt eigen telefoon dankzij mysterybox! Onw... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb uiteindelijk m'n mysterybox gehad. Het zou een Samsung elite box moeten zijn maar zit 1 ding in van Samsung en dan wel een glas protector voor de S10 van €10euro maar dan moet je die tel wel h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Had een paar dagen geleden een Apple Elite Box gekocht een deze op tijd binnen gekregen. Had de box gelijk geopend maar zag al snel dat er 12 items inzaten inplaats van 14. Direct contact op genomen m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer ontgoocheld door de inhoud. Een Apple box als geschenk besteld voor 79.99€. Wat een hoax was echt beschaamd om dit af gegeven. Geen enkel item van Apple in de box. Enkel prullen met nog geen waar... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Boxen voor de man & vrouw, van Apple fans tot boxen voor de Tech fans. Er is voor ieder wat wils.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Complete scam. Don't do it!!!

To be honest this is the biggest scam I've ever seen. The products are all really cheap, made in China. I bought the console box for 80 € but I got products with a maximum value of maximum 15 €. I can't recommend this site at all. None of the products have anything to do with consoles. Won't ever again buy from this page and I would not say this to my worst enemy.

11 kwietnia 2020

Triest pakketje

Sorry maar dit is het geld echt niet waard...
Kreeg vandaag de mystery box twv 29,95 binnen. Er zaten 4 artikelen in (3 ervan te koop bij de action voor nog geen 12 euro) en een ander artikel ook nog geen 10 euro waard.
Een hoesje voor Apple earpods, een dummy camera, een 4 ports USB hub en een goedkoop setje oordopjes.
Echt belachelijk dat ze er niet eens spullen naar waarde in doen. Heel jammer dit als je de andere reviews leest...
Laat je niet in de maling nemen mensen!

Had het ook wel kunnen weten met alle reviews die uit indie afkomstig zijn.

3 kwietnia 2020

Waardeloos

Ik had een Elite tech box gekocht ter waarde van €99
Ik ben zwaar teleurgesteld.
De totale waarde is nog geen €30.
Allemaal spul van de action.
KOOP HET NIET!! IS GELDVERSPILLING

31 marca 2020

Jammer

Dacht een leuke ladys box te kopen als verrassing, blijkt er alleen maar troep in te zitten erg jammer en veel te duur.

27 marca 2020
Oceniono na 1 z 5

Heeell slecht nooit doen!!

Heeell slecht nooit doen!!! Ik had een Samsung box besteld van 79,95, nou er zat niks in van samsung en allemaal spul van action of Alie.
Je wordt gewoon opgelicht, en dan zeggen dat ze het niet retour kunnen nemen omdat de box al open is gemaakt🤬 meestal he anders weet ik niet wat erin zit! Gewoon oplichters zijn het meer niet!

11 marca 2020

Samsung elite box...

Ik heb thuis veel apparaten van Samsung. Dacht bij mezelf die Samsung elite box van 80€, al zit er een powerbank of een laadkabel bij, dan heb ik toch op z'n minst iets wat ik kan gebruiken. De doos thuis aangekomen, spannend!!! Wat zit erin? Rommel! Het meest Samsung gerelateerde wat erin zat is een Apple laadkabel...

6 marca 2020

Geweldige concept dit

Geweldige concept dit, heb een elite box gekocht en heb maar liefst een ipad gekregen. Chapau voor me vrouw dr verjaardag ga ik dit zeker halen

16 lutego 2020

Stiekem Mysterybox gekocht

Stiekem Mysterybox gekocht , ouders wisten niet.. Apple box gefixt, zit er gwn airpods pro in!!!! Damm ik zeg je eerlijk.. ik geloofde niet echt he. Maar dit is forreallll. Thanks!

Wauw

Wauw! Ik heb nog nooit een een mysterybox op internet gekocht. Ik kreeg de box binnen 2 werkdagen binnen. Echt een aanrader! Er zaten mooie spullen tussen. Voor dat geld koop ik er gauw nog één👍

niet kopen!

In contact gekomen via deze review site. Na dat er door de verkoper werd gezegd dat hij de order niet terug kon vinden in het systeem en de factuur wilde hebben heb ik geen reactie meer gekregen. Belachelijk. Niet te vertrouwen, koop hier niet.

Oceniono na 4 z 5

Vorige week twee boxen besteld

Vorige week twee boxen besteld. De service was snel ik had de boxen binnen 3 dagen thuis bezorgd, opzich was de inhoud van de boxen niet onaardig. Graag had ik wel wat meer originele Apple producten gezien. In één van de twee Apple boxen zat maar 1 Apple product, in de andere zaten wel Airpods dat maakte veel goed! Ik denk dat het een leuk concept is als je van een gokje houd, in mijn ervaring hou je er altijd wel een leuke box aan over met kans op een waardevol product.

30 stycznia 2020
Oceniono na 1 z 5

Very poorly made low quality products

Bought a elite tech box looked good on paper but received 30€ worth of stuff (looked up the prices online) but paid 100€ for this. 2 phone holders 2 chinese quality earphones which sounded like i was watching white noise on those old tv’s. Vr goggles with only 1 lens and 3 non-brand iphone charger which to no suprise don’t work with a real iphone since like most off-brand products. And to top of the techy level off this box a piggy bank. Would definitely not recommend this at all just save your money and buy something nice for yourself instead.
What i got
- 1 cheaply made plastic earphones
- cheaply made plastic earphone with volume
- stand with clip to put phone in
- stand with clip to put phone in (yes 2)
- a piggy bank
- off brand lightning charging cable 1m
- off brand charging splitter
- vr goggles for phone with 1 missing lens
- very poorly made plastic mouse
- kids ball toy (no idea what it is)

28 stycznia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej