Mysteriekastellet Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk godt Escape Room. Spændende og sammenhængende historie med gode gåder. Da rummet (eller faktisk rummene) ikke er fysisk udfordrende, passede det godt til alle (vi var fem personer i ald... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fedt og sjovt escape room kombineret med mordmysterie. Mange fede gåder og automatik i rummet. Ærligt, det er ikke et fuldblodigt escape room, men kombinationen mellem escape room og mordmyst... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Det var en rigtig god oplevelse, at løse mordet i barselssengen. Sværhedsgraden er nem, men det tager tid at løse det hele. Det er godt udført med lækre materialer. Konstruktiv kritik: Der må... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig gennemførte og super fedt lavet! Det får alle anbefalinger og vi glæder os til næste rum! Sødeste personale, hvor man virkelig mærkede at hun brænder for det! Vi var 2 voksne og en teenager... Zobacz więcej

1. Punkt sprzedaży loterii
  2. również w kategorii:
  3. Producent zabawek i gier

Napisane przez firmę

Vi producerer og sælger Danmarks bedste og sjoveste mordgåder, som du kan løse sammen med familie og venner derhjemme. Vi garanterer en spændende og underholdende oplevelse.

Musisz wiedzieć

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Escape room og mordmysteriet i harmoni

Ærligt, det er ikke et fuldblodigt escape room, men kombinationen mellem escape room og mordmysterie fungerer rigtig godt. Der er en rød tråd gennem hele rummet, der byder på både praktiske og teoretiske opgaver, hvor både hænder og hjerne kommer i spil.
Kæmpe anbefaling herfra, vi glæder os til at se de næste rum.

14 grudnia 2025

Super spændende spil.

Super spændende spil.
Masser af af detaljer som gør spillet udfordrende og sjovt.
Det kræver samarbejde og eftertænksomhed at løse opgaverne.

Et spil der bestemt er værd at bruge penge på.

18 sierpnia 2025

Den bedste mordgåde nogensinde

Jeg løste mordgåden selv. Jeg har prøvet rigtig mange mordgåder samt escaperooms, men dette var uden tvivl den bedste og mest realistiske mordgåde af dem alle. Den var helt unik og så gennemført, at jeg nærmest følte det var en ægte sag jeg sad med. Jeg fik også en til mine forældre, og lod dem prøve den, de har aldrig prøvet sådan noget før, men lod sig rive med og det var en fornøjelse at se hvordan de pludselig kunne tænke helt ud af boksen og løste sagen. De var meget begejstrede og forstod godt hvorfor jeg er så vild med mordmysterier. Kæmpe anbefaling herfra. Glæder mig til der kommer flere mordgåder fra Mysteriekastellet.

15 maja 2025

Sjov og medrivende mordgåde

Jeg løste morgåden sammen med min søster, og vi havde det rigtig sjovt imens! Vi fik den hurtig leveret, og da vi åbnede den, så det hele så spændende ud at vi slet ikke kunne vente med at spille det!

28 maja 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej