Mysneakers Recenzje 190

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben tevreden over mijn ervaring. Een mooi paar Asics kunnen kopen voor een scherpe prijs, terwijl ze overal uitverkocht zijn. Ik had ze snel in huis, dus voor mij was dit een positieve ervaring met... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb een essentials trainingspak en zomer set besteld. Ze kwamen heel vies binnen en het leek tweedehands. Verder duurde de bezorging veel te lang.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik had NB 9060 Driftwood besteld. Echter ging het pakket verloren bij Dpd. Opgebeld en kreeg direct iemand aan de lijn. Omdat deze kleur niet meer voorradig was kreeg ik een app met beschikbare ander... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had de schoenen eerst op een andere site besteld, maar dat duurde mega lang en uiteindelijk is de bestelling gecanceld. Toen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik mysneakers tegen, ik heb een kijkj... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z butami

Napisane przez firmę

Welkom bij Mysneakers Mysneakers is een webshop die gespecialiseerd is in de exclusieve sneakerbranche. Het biedt sneakers aan voor een eerlijke prijs, met de hoge service die daarbij verwacht wordt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Snelle verzending, erg hoge retourkosten

De verzending was ondanks de kerstdrukte zeer snel. Zowel de eerste bestelling als de tweede, want mijn eerste bestelling was een maat te klein.

Wat wel tegenvalt zijn de erg hoge retourkosten van TIEN euro. Het staat op de site, maar ik had het vooraf niet opgezocht en werd dus onaangenaam verrast. Verzendkosten prima, maar daar bovenop nog een bedrag vind ik wel teveel.

20 grudnia 2024

Top service

Top service! Sneaker was net te klein. Had de zelfde dag nog contact opgenomen met de klantenservice en kreeg de volgende dag al een nieuwe paar in de juiste maat. Kan niks anders meer zeggen dan een top bedrijf.

10 grudnia 2024

Bestelling is kwijt

Bestelling is kwijt, mailtjes gestuurd tot op heden geen reactie. Slecht service!

28 listopada 2024
Logo Mysneakers

Odpowiedź od Mysneakers

Beste Saida,

Hartelijk dank voor uw feedback en onze oprechte excuses voor de vervelende situatie die u heeft ervaren. Wij begrijpen hoe frustrerend het is wanneer een bestelling kwijtraakt en u geen tijdige reactie van ons ontvangt. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden.

Wij zijn blij dat we samen tot een oplossing zijn gekomen en dat u inmiddels netjes uw geld heeft teruggekregen. Wij nemen uw ervaring mee om onze service in de toekomst te verbeteren en dergelijke situaties te voorkomen.

Wij hopen dat u tevreden bent met de geboden oplossing en dat wij u in de toekomst alsnog van dienst mogen zijn. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Sam
Team MYSNEAKERS

Geen bevestiging mail

Ik heb schoenen besteld en heb nog steeds geen mail gekregen of iets gehoord over deze schoenen bestel nummer is #1692

3 grudnia 2024
Logo Mysneakers

Odpowiedź od Mysneakers

Goedemiddag Jaiden,

Bedankt voor je feedback en excuses voor het ongemak! We begrijpen dat het vervelend is om geen mail te ontvangen, en we hebben direct gekeken wat er mis is gegaan. De sneakers die je hebt besteld (#1692) hebben een levertijd van 2-10 werkdagen. Deze informatie staat vermeld op onze productpagina, maar we snappen dat het verwarrend kan zijn als dit niet duidelijk genoeg is.

We hebben zojuist een e-mail naar je gestuurd met alle informatie over je bestelling. Goed nieuws: jouw sneakers zijn inmiddels onderweg naar ons warehouse. Zodra ze daar aankomen, sturen we ze direct door naar jou en ontvang je ook een verzendbevestiging met een track & trace-code.

Onze oprechte excuses voor de verwarring en het ongemak. We willen je laten weten dat we dit erg serieus nemen en altijd ons best doen om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Als je nog vragen hebt, kun je ons altijd bereiken via de klantenservice.

Sam
Team MYSNEAKERS

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej